pštros Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 Mám se vyhnout 140kW a to taky udělám nejen kvůli spotřebě, ale dalším problémům... 140kW jsem našel hodněkrát a krásné kousky,... Takže 152kW je v mém merku
pštros Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 http://www.autobazar.sk/9245996/peugeot-406-coupe-3-0-v6-pack/
Ducatista Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 (upraveno) ten nápis 406 je přelepenej (písmena jsou nakřivo), takže to zadní víko bylo možná stříkaný, pořádně to prohlídni kdyby ses na to jel podívat Upraveno 11. březen 2016 uživatelem Ducatista
pštros Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 Dobrý postřeh! Jestli je ještě na prodej a pojedu se dívat, určitě důkladně projdu zadní část auta.. Třeba mu to jen někdo sundal a on si koupil nápis nový uvidím co odepíše..
oddie Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Podle toho, jak jsi do toho tak strašně hrrr, mám docela obavu, že jsi na nejlepší cestě si pořádně naběhnout...
pštros Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 Tak dostal jsem radu - nekupuj auto v ČR. Takže jsem si sehnal firmu co dováží z Německa, mám jich více, ale postupně zjišťuji ceny a jejich servis kolem koupi. A dívám se po doporučené motorizaci za hranicemi... Snažím se nenaletět a koupit dobře proto jsem to tu založil, abych se zeptal a posbíral rady a postřehy chci s autem jezdit, ne ho mít pořád v garáži nebo servisu.
Stejsn Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Zrovna včera k tomuhle tématu vyšel docela pěknej článek na Auto.cz http://www.auto.cz/pet-sportaku-do-100-000-kc-dostupne-sny-ii-93541 - já bych z tý pětky určitě nejvíc chtěl toho největšího strašáka (italskýho), ale člověk musí myslet hlavou, ne Cuorem Sportivem. Jinak 2.2i zas tak moc nejede, mám jí v kombíku a žádný závodník to není. S třílitrem jsem nejel, ale o tom tu už psali kluci dost.
oddie Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Nekupuj auto v ČR, to platí pouze v případě, že jsi ochoten připlatit si za stav.
Ducatista Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Stejsn: díky za odkaz, pěkně jsem si početl. A je tam na konci napsáno přesně to, co jsem říkal: dynamika šestiválců je spíše sympatická než ohromující, ....., je to spíše GT než sportovní vůz... A to cestování musím potvrdit, po 1000 km v sedačce jste pořád relativně v pohodě. Před 3 lety jsem jel na jeden zátah 1600 km a až od 1300 km jsem se už vrtěl a hledal jak si jinak sednout, posledních 100 km jsem navíc už těžce bojoval se spánkem
Medvěd Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Dotaz do pléna - jak jsou na tom kupátka s korozí prahů? Vim, jak častý je to problém u sedanu nebo kombi, tak bych doporučoval dát si bacha i u kupátka
Ducatista Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 prahy zespodu jsou v pohodě, ale rezne to nahoře v rožku, kde je spojnice prahu a sloupku, na obou Coupe (dřív HDI a ted V6) jsem měl v tom místě bublinu loupajícího se laku a nechal jsem to vybrousit a stříknout. Asi tam zůstává voda nebo nevím proč...
pštros Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 Článek dobrý Jinak zajímavý postřeh - že by prahy hnily.....jde s tím nějak bojovat aby se to neopakovalo?
ozzy56 Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 vozy s karoserií kupé nebo kabrio se ve vyspělém světě kupují jako druhá, třetí auta v rodině, jezdí převážně jen v létě při 30. stupních a výše , takže celkově vůz netrpí--o servisu se není třeba bavit, bývá příkladný pak se ta auta dostanou trochu východněji a jsou jedinými auty v rodině, takže jezdí imrvére a majitelé objevují takové ,,poruchy'¨, jako že v zimě nejdou otevřít okna, protože skla přimrznou ,(toto západní majitel vůbec nezná), navíc ten kluk zjistí, že náhr. díly jsou cenově podobné, jako koupě ryzího zlata a tak to flekuje, jak se dá (vyjímka potvrzuje pravidlo) , takže nejen prahy, ale celkově jsou to vylítaná auta--čest vyjímkám
pštros Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 Vím jaké to je mít Coupé a jiné nepraktické auto moc dobře to vím... Kdybych na nic z toho neměl peníze, koupím si hatchback a nic moc neřeším a vůbec, koupil bych něco jiného jak Peugeot. Ale nejde tolik o značku, ale o líbivost. Vím, že za takové věci se platí, na to jsem připraven chtěl jsem koupil i lakem horší vůz za lepší cenu a pak celolak třeba...
Medvěd Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 K těm prahům - moje 406ka šla do světa právě kvůli shnilým prahům. Když jsem hledal 406ku pro bráchu, tak 8 z 10ti mělo prahy na kaši - jen tak pro představu.
Ducatista Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 celolak??? v obyč. lakovně počítej 30, v profi 60 tis... takže to by muselo být za hodně zajímavou cenu, což pochybuju že ti někdo prodá Coupe za 20 tis. A pokud, tak to bude vražda jakou bych nechtěl ani zadarmo.
pštros Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 Kamarád má napůl lakovnu se švagrem Takže proto by nebyl problém lakovat
oddie Odesláno 11. březen 2016 Odesláno 11. březen 2016 Jasný, "kamarád" od aut se natáhne nejlépe, protože nepodezírá a dělá ideální kavku. A když náhodou (výjimečně) je to skutečný kamarád, tak není nad to si to kamarádství podělat nějakou zmršenou popelnicí. Pro tato a podobná auta platí zcela bez výjimky: rozhodující je právě stav KASTLE. Tzn. i s lakem. Všechno ostatní je naprosto podružné. U obouchané, orezlé popelnice je prakticky jistota, že bude v háji i všechno ostatní, a nevyplatí se tomu věnovat pozornost, ani kdyby to bylo za polovic než ostatní. Generálkovat kastli a lakovat má smysl jen cenného veterána, který se v jiném než nálezovém stavu běžně koupit nedá - a to řada x06 není ani ve snu, ostatně i třeba 604 se pořád vyplatí zkusit sehnat původní než opravovat.
pštros Odesláno 11. březen 2016 Autor Odesláno 11. březen 2016 No, dívej.... Neznáš mého kamaráda, neznáš vztahy které spolu máme tebe třeba kamarád ojebe, mě tenhle ne.... Nebudu říkat procč, nebudu říkat jak to mezi námi je, to je moje věc tak prosím nesoudit hned, když nevíš skutečnosti. A ano, pak mám i kamarády, kteří mě klidně ojebou a podobně, ale po nich služby žádné nechci.
Recommended Posts