Hafity Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 Hej hola.... Zaobírá se tu někdo promítací technikou? Já jen že jsem objevil větší tajuplný kufřík (no spíš kufr) a menší tajuplný kufřík.... a vyklubala se z toho daká zvuková promítačka i se zdrojem.... Má to nějakou hysterickou cenu Popř. líbilo by se to někomu Foto bych tak nějak dodal posléze.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 5. březen 2016 Odesláno 5. březen 2016 Jak se vubec mužeš na tohle ptát bez fotek? Citovat
Hafity Odesláno 5. březen 2016 Autor Odesláno 5. březen 2016 Jak se vubec mužeš na tohle ptát bez fotek? Páč jsem netušil, jaká bude odezva.... Čekal jsem to bez reakce, tak jsem nechtěl, aby snaha přišla vniveč.... Citovat
Hafity Odesláno 7. březen 2016 Autor Odesláno 7. březen 2016 (upraveno) Už s dudlem v tlamě jsem byl pesimista.... A vypadá to, že tam něco chybí.... Upraveno 7. březen 2016 uživatelem Hafity Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 8. březen 2016 Odesláno 8. březen 2016 Jo chybí, krytka k lampě Hele Návod!! - http://kinoaparat.cz/wp-content/uploads/2012/09/Manu%C3%A1l-Zvukov%C3%BD-kinoprojektor-Meopta-OP16.pdf Citovat
Hafity Odesláno 14. březen 2016 Autor Odesláno 14. březen 2016 Ani po bližším prohledání té bedny jsem ten kryt nenašel Asi to dám na Bazoš.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.