ozzy56 Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 i když tu není obliba dávat zprávy z Novinek (nedivím se), tak tuto tu dám--je to třetí nebo čtvrtý případ, který tu osobně dávám až budete dělat něco pod autem, zkuste nejdříve zapojit mozek, až to totiž na vás spadne, budete jen lapat po dechu a udusíte se--jinak nemusíte mít vůbec žádná zranění, blbá smrt a zbytečná... http://www.novinky.cz/krimi/396594-auto-v-dilne-zavalilo-mladeho-muze-zranenim-podlehl.html Citovat
OK406 Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 Ano, zbytečná smrt. Stačí dát pod auto pneu, špalky, trojnožku (z Lídlu)...... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 Přesun do sekce: Nehody............. Citovat
Tony Stark Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 Vždycky rvu pod nápravy takovou maličkou leč silnou kozu s nosností až 2t. Jinak když není zbytí tak celé kolo(disk s pneu). Zvedák je jen zlehčovadlo ale 100% to není. Citovat
Roman Bazi Odesláno 4. březen 2016 Odesláno 4. březen 2016 Na mého kamaráda spadl z heveru trabant, když pod ním ležel. Měl štěstí, přežil bez trvalých následků. Na takovéto věci jsem byl vždy opatrný, a měl jsem to dobře jištěné. V mládí, kdy jsem byl pod autem velmi často, jsem měl udělané trojnožky, a dnes mám ty z Lidlu. Nabo najedu na nájezd. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.