Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ktere auto

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

2009 - 170.000km - 7000€

2010 - 170.000km - 8000€

to jsou ceny tady kolem me. záruka 3 mesice

ze zákona tady musí mit udelanou před prodejem technickou.

da se sehnat i o 1000€ levneji ale to uz je daleko.

dal ode me za 8.000€ od 130.000km - 150.000km. vybava, záruka, krasavci. podle fotek krasni, servisni historie, po technicke, se zárukou 3 mesice a hlavne jete po kvalitních silnicich.

Upraveno uživatelem Rocles
Odesláno (upraveno)

Pěkné autí... krásná barva  :super  na kolik to vyšlo a který vyhrál?

no vlastně už vidím, že je to ten novější...

Upraveno uživatelem martinrx
Odesláno

Mám za úkol sehnat takové auto. Je to pro paní, takže nejraději bych červené, ale těch je asi málo.

Když tak mi napiš soukromou zprávu, odkud jsi. Já bych si pak zařídil převzetí odtahovkou.

Nejraději bych nájezd do 150 t., cena by mohla být do těch 8000. Anebo i těch 170 t. by nevadilo, pokud jsou pravdivé.

Jak to uděláme? Pošleš mi nějaký odkaz? Anebo mi ho přímo domluvíš, za nějakou odměnu?

Tady je velký problém s těmi tachometry. Prodávající uvádí tachometr s nájezdem např. 143 t. Inzeruje a doloží pravou a nefalšovanou servisní knížku, kde jsou pravidelné zápisy, každé 4 měsíce přibyde 20 t. km, takže po dvou letech má auto pravých a nefalšovaných 120 t. km. Poslední zápis je z roku 2013. A pak, za další dva roky auto ujelo pouze 23 t. km. Div světa. A čeští zákazníci to žerou a kupují. A nenapadne je, že chyba je u zákazníka, že si ta čísla nenapsal na papír a nezamyslel se.

Odesláno

V práci jsem používal soukromé auto pro služební účely a točil ročně 35 000. Pak jsem šel do důchodu a s tím samým autem točím 5000. Takže jsem podvodník?

Já vím, že tenhle případ není právě častý, ale fakt jsem to tak měl s Xsarou.

Odesláno (upraveno)

Prostě, budeme se hádat, ať se děje, co se děje.

Pety, agressor: nepsal jsem, že Pety a agressor jsou podvodníci. V mém příspěvku není o "podvodu" ani slovo.

Pety: s autem si jezdi, jak chceš a prodávej, jak chceš. U toho můžeš doložit, nebo nedoložit, že jsi šel do důchodu, že auto má např. 15 let (to zas bude flame, protože tvoje má jen 14,5!!!) a vůbec ho třebas hoď ze skály.

agressor: tvůj příspěvek je opravdu agresivní, copak jsem tě nějak napadal, že právě ty jezdíš s autem málo? Mmch, z roku 97 má 19 let, najeto 170000, to je asi 9000 ročně - to přesně odpovídá tomu co píšeš. Proč se vlastě ozýváš?

Vybírám auto zhruba 5-leté, čerstvý dovoz, a teď jsem viděl na netu a i osobně dvě auta, diesel 3008, které mají takový podivný jev, že nejprve jezdí hodně, a po dvou letech je někdo (na západě) odstaví a dva roky nejezdí. Servisní knížky jsou součástí inzerátu.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Když jsem kupoval ojeté auto tak jsem sháněl všude možně a u jednoho dovozce se mi líbil ford focus (bohužel bez SK), tvrdil že ho právě dovezl a že má najeto 120tkm a není ještě umytý atd....

říkám že mi to nevadí, že se mi líbí. Koukl jsem dovnitř, na tachu necelých 120tkm. Vnitřek zachovalý, start bez problémů. Otevřel jsem si kapotu a tam lístek s příští výměnou oleje 270tkm. A bylo rozhodnuto. A prodejce se divil jak je to možné, že ho odrbali v něměcku. Ale jinak jsem měl firemního Seata s kterým jsem jezdil 40tkm ročně a až jsem dostal nové auto tak jsem ho odkoupil. Poté používal 2 roky soukromně a v servisce to bylo jak říkáš, ale zase na druhou stranu byl před dvěmi lety převod na mě, takže to bylo celkem logické. Pokud to má jeden majitel tak je to podezřelé. Ale pořád pokud je to PUG ze serviskou tak by to mělo být dohledatelné v servisu kam jezdil, pokud je to značkový.

Odesláno

sranda je, že všechny ty historky ohledně důvodů, proč to auto jednou jezdilo hodně a pak zas převážně stálo mohou být i pravdivé, problém je, že jen mohou...,proto bych už auto za nějakých 200 a více tisíc už jen tak z bazaru nekoupil , než si pak vyčítat, že jsem ze sebe udělal blbce, tak radši něco připlatím a koupím auto prodané tady a s jasnou historií, ověřitelnou tam, kde se jezdilo servisovat, koupili jsme tak pár aut do rodiny a nikdy nelitovali, a nemluvím o tom, že je fakt důležitější právní stránka auta, než jeho technický stav--dnes lidi prodávají auta, která jim vlastně nepatří, nesplacená auta, různé právní kličky atd., kterým normální lopaťák ani nerozumí a nakonec zůstanou jen oči pro pláč, vždyť je to imrvére v tisku, televizi  :myslim 

Odesláno

ohledně 307 měl jsem ji 1,6i 80Kw a jezdilo paradne žádné velké problémy. teda pokud se nepočítají brzdové destičky,čepy atd tyto opravy považuji za normální jevy pri naších cestách.

pokud se ptáš na auto které vybrat tak vybrat můžeš jakékoliv a můžeš narazit na skvělé a nebo naopak se ti bude srátí. to pak je holt smůla.

prostě nejlepší je si vzít i měřič laku a projít si auto ohledně laku  to už ti napoví dálší věci. pokud más možnost pujč si ho.

dej na dojem a kup srdcem a nebo se domluv s nejakým servisákem ať jede s tebou je lepší mu zaplatit i celou směnu a něco navic a máš trochu lepší spani :-)

Guest minimaxa
Odesláno

1,6i není 1,6HDi a kdyby jsi četl pořádně, tak auto už koupil  :mrk

Odesláno

Pety: s autem si jezdi, jak chceš a prodávej, jak chceš.

Prodalo se za dva týdny v bazaru, bylo ve výborném stavu a doložená historie. Ani ho nemuseli stáčet. :-)

Odesláno

ja psal co jsem mel ja a jak jsem byl spokojeny. Reagoval jsem na komentaře 307 nikdy.

jinak parada ja prodal sve auto do bazaru a vydrzelo tam jeden den a bylo prodáno :-)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...