D.Benny Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Čau kluciii Dneska sem nastartoval a když sem se rozjel auto přestalo táhnout a při větším sešlápnutí pedálu strašně kouří černej dým a začíná se dusit. Už včera sem si všimnul že nějak nechce moc táhnout...Co to může bejt? Naftové čerpadlo? Díky za pomoc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brixtr Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 máš zaslepený egr ventil? dělalo mi to u 406, když sem ho nechal vyměnit byl klid Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mirekdoda Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 (edited) D.Benny: možná ti nedovírá EGR ventil a spaliny se tlačí do motoru, ikdyž by v některých režimech neměly. Motor má málo čerstvého vzduchu. A nebo, jestli máš v sacím portubí vzduchovou přívěru, zkontroluj, jestli se otevírá. A nebo některý vstřikovač špatně rozprašuje naftu a ta potom špatně prohoří. Edited February 21, 2016 by Mirekdoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
turboturek Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Hele a nevyskočila ti jen hadice od turba? Mě se stalo to samý,čoud jak od vejtřasky a nejelo to..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Egr mam myslim zaslepeny. Na to turbo se juknu každopádně by byla asi nejlepší diag. Nevíte kdo by byl ochotny za mnou s diag doject na Stodůlky? Vim jen o Honzovi Zadinovi...Díky za info Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 Hele a nevyskočila ti jen hadice od turba? Mě se stalo to samý,čoud jak od vejtřasky a nejelo to..... jinak když to vytočim což jde blbe vypada to jako vejtraska a taky to vypada jako kdyby mi mel odpadnout motor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted February 21, 2016 Author Share Posted February 21, 2016 D.Benny: možná ti nedovírá EGR ventil a spaliny se tlačí do motoru, ikdyž by v některých režimech neměly. Motor má málo čerstvého vzduchu. A nebo, jestli máš v sacím portubí vzduchovou přívěru, zkontroluj, jestli se otevírá. A nebo některý vstřikovač špatně rozprašuje naftu a ta potom špatně prohoří. Na všechno hodim oko. Ale myslim že přivod vzduchu mam jen trubku bez přepážky. Kouknu se pro jistotu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter BA Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 Záslepka sa mohla prepáliť a prefukuje cez ERG. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krtek 2 Posted February 21, 2016 Share Posted February 21, 2016 staci chytit trubku od egru co ide do sania ak je horuca tak prefukuje Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.Benny Posted February 22, 2016 Author Share Posted February 22, 2016 staci chytit trubku od egru co ide do sania ak je horuca tak prefukuje Dík za radu.Bohuzel jsem se k tomu jeste nedostal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts