Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zdravim potřebuju poradit. Při jizdě dam blinkr do prava a začne rychle blikat (neblika zadní) a když přibrzdim tak se rozbliká. Někdy dám blinkr do prava a jde normálně. Netušíte kde je problém? Výměna žárovky nepomohla. Díky

Peugeot 207 1.4vti

Upraveno uživatelem Loomos
Odesláno (upraveno)

Prasklá žárovka v jiném z blikačů nebo zkrat/kontakt/kostra :myslim Spíš tipuju ;)

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno (upraveno)

Nekde jsem se dočetl že to muže delat pojistka/rele (to nevim kde najít v manualu to nemužu najit) nebo nějaký kontakt (napadlo mě vyndat světlo a prostříknout nejakym sprejem na kontakty) ale nevim jestli netipuju špatně. Špatná kostra co to pro mě jakožto amatera znamena? Jaka je oprava? Zajímavé je že to dělá pouze pravej levej ne díky

Odesláno

Když nastane změna při rožnutí jiný žárovky na 99% je něco špatně v tom světle. Konektor, žárovka (třeba i brzdová). Jak bylo psáno výše. Rozdělat světlo aj konektor a kouknout jestli to není někde opálené nebo zaoxidované.

Odesláno (upraveno)

Zdravim rozebral jsem světlo prostříkl kontaktolem. A nic porad stejná zavada s tím že blikaní (už rano) prestava fungovat uplne. A všiml jsem si jedne veci nevim zda to je s tim společne ale když se dotknu auta dostanu ranu. :myslim

e: když sundam světlo zapojené a hybu s konektorem od svetla tak svetlo ma tendenci svítit mene jak kdyby chyba byla tam ale i když hybu tak blinkr ani jednou neblikl.

Odesláno (upraveno)

Jen kontaktol nepomůže. Koukni do konektorů (jak samec tak samice) jestli nějakej pin nemá jinou barvu nebo je třeba jeden pin více roztaženej a je tam přechodovej odpor. Konektor jde rozdělat. ;)

A vyndej a prohlídni všechny žárovky jestli není nějaká "napálená".

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno (upraveno)

A jak se rozdělává? Nějak jsem to nezkoumal tak nevim... :mad: a když bude mít nějaký pin/konektor jinou barvu tak co s tim? Stačí nějak očistit?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...