Loomos Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 (upraveno) Zdravim potřebuju poradit. Při jizdě dam blinkr do prava a začne rychle blikat (neblika zadní) a když přibrzdim tak se rozbliká. Někdy dám blinkr do prava a jde normálně. Netušíte kde je problém? Výměna žárovky nepomohla. Díky Peugeot 207 1.4vti Upraveno 16. únor 2016 uživatelem Loomos Citovat
Veverka Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 (upraveno) Prasklá žárovka v jiném z blikačů nebo zkrat/kontakt/kostra Spíš tipuju Upraveno 16. únor 2016 uživatelem Veverka Citovat
Loomos Odesláno 16. únor 2016 Autor Odesláno 16. únor 2016 (upraveno) Nekde jsem se dočetl že to muže delat pojistka/rele (to nevim kde najít v manualu to nemužu najit) nebo nějaký kontakt (napadlo mě vyndat světlo a prostříknout nejakym sprejem na kontakty) ale nevim jestli netipuju špatně. Špatná kostra co to pro mě jakožto amatera znamena? Jaka je oprava? Zajímavé je že to dělá pouze pravej levej ne díky Upraveno 16. únor 2016 uživatelem Loomos Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 16. únor 2016 Odesláno 16. únor 2016 kazde svetlo je ukostrenoje to zeleno/zluty kabelskontroluj jak je na tom tento kabel v tomhle svetle Citovat
MJSytic Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Zkontroluj pravé zadní světlo. Může být vypečený konektor apod. https://www.youtube.com/watch?v=8CvhsmieGMw Stejný problém mají 308. Zapeče se konektor a začne zlobit kostra. Citovat
Dave_k Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Když nastane změna při rožnutí jiný žárovky na 99% je něco špatně v tom světle. Konektor, žárovka (třeba i brzdová). Jak bylo psáno výše. Rozdělat světlo aj konektor a kouknout jestli to není někde opálené nebo zaoxidované. Citovat
Loomos Odesláno 17. únor 2016 Autor Odesláno 17. únor 2016 (upraveno) Zdravim rozebral jsem světlo prostříkl kontaktolem. A nic porad stejná zavada s tím že blikaní (už rano) prestava fungovat uplne. A všiml jsem si jedne veci nevim zda to je s tim společne ale když se dotknu auta dostanu ranu. e: když sundam světlo zapojené a hybu s konektorem od svetla tak svetlo ma tendenci svítit mene jak kdyby chyba byla tam ale i když hybu tak blinkr ani jednou neblikl. Upraveno 17. únor 2016 uživatelem Loomos Citovat
Dave_k Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 (upraveno) Jen kontaktol nepomůže. Koukni do konektorů (jak samec tak samice) jestli nějakej pin nemá jinou barvu nebo je třeba jeden pin více roztaženej a je tam přechodovej odpor. Konektor jde rozdělat. A vyndej a prohlídni všechny žárovky jestli není nějaká "napálená". Upraveno 17. únor 2016 uživatelem Dave_k Citovat
Loomos Odesláno 17. únor 2016 Autor Odesláno 17. únor 2016 (upraveno) A jak se rozdělává? Nějak jsem to nezkoumal tak nevim... a když bude mít nějaký pin/konektor jinou barvu tak co s tim? Stačí nějak očistit? Upraveno 17. únor 2016 uživatelem Loomos Citovat
Dave_k Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Očistit, napružit. Kdyžtak je i proměř multimetrem. Citovat
ferinko2 Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 Nad niektorými dotazmi ostáva rozum stáť.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.