FiFa_cze Odesláno 17. únor 2016 Autor Odesláno 17. únor 2016 No, tak to se máme na co těšit. Zrovna jsem přemýšlel, že bych na Lancera koupil snižovací pružiny, ať to trochu vypadá a tohle mě teda totálně odradilo. Hledal jsem, jestli se to dá nějakou cestou dopsat do TP to snížení a nic jsem nenašel. Tak nějak nikdo tu správnou cestu neví Jinak to s tou chybou bylo myšleno jak? Jako, že když bude svítit diagnostika motoru, tak automaticky neprojdu?? Citovat
myšut Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 jenom jsem zaslechl ,že jak budeš na dia a vyjedou závady ,tak máš problém Citovat
FiFa_cze Odesláno 17. únor 2016 Autor Odesláno 17. únor 2016 Hm, tak to jsem zvědav, jestli se zrovna trefím u Lanceru do doby, kdy nesvítí kontrolka Občas se rožne a nikdo neví proč. Chybu to hlásí zaseklou polohu škrtící klapky, ale vše funguje. Zkoušela se i jiná klapka a spousta dalších možností a pořád nic. Auto jezdí pořád normálně, ale prostě se to občas rožne a pak zase třeba po 3.-5. startu zase zhasne Tak snad to trefím tak, že nebude svítit Citovat
myšut Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 (upraveno) tak teď- dneska - citroen Bx 1.4 i KDX 89- jak to ve Strakonicích na emisích včera vyhodili ,tak se s tím jelo na obyč dia ,člověk to na točil na mobil ,vytiskl prázdný papír z dia , a ukázal jim to na emis a najednou to jde....má to .Tohle je na hlavu.....u blbých v Kocourkově... Upraveno 17. únor 2016 uživatelem myšut Citovat
KoudaK Odesláno 17. únor 2016 Odesláno 17. únor 2016 No, tak to se máme na co těšit. Zrovna jsem přemýšlel, že bych na Lancera koupil snižovací pružiny, ať to trochu vypadá a tohle mě teda totálně odradilo. Hledal jsem, jestli se to dá nějakou cestou dopsat do TP to snížení a nic jsem nenašel. Tak nějak nikdo tu správnou cestu neví Jinak to s tou chybou bylo myšleno jak? Jako, že když bude svítit diagnostika motoru, tak automaticky neprojdu?? Pokud nebude mít vliv na emise.. Citovat
barenst Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Myšut je to jsem četl nekde na facebooku u klobouku me bylo hned jasne že se jedna o stejné auto mě řekni , že nekde nema žadnou diagnostiku a nekde dělají takové problémy . Citovat
myšut Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 pokud první auto na emisích po novým roce dělali celý den ve Šternberku ,to mluví samo za sebe .... Citovat
FiFa_cze Odesláno 18. únor 2016 Autor Odesláno 18. únor 2016 Ono jim to taky ze začátku prý úplně nefungovalo. Podobně asi jako nedávno nový registr vozidel Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 (upraveno) Cerstva zkusenost emise, STK minuly patek s 407. Emise bez problemu (ale zadne upravy vyfuku nemam a je to benzin), na STK jsem se zeptal, zda mohu byt u toho, takze jsem videl, co vsechno se kontrolovalo : vsechna svetla - funkcnost (pravdepodobne) kontrolky - vim jen, ze si opisoval kilometry, tak to asi zkouknul taky predek svetla - naklon, serizeni pneu - stav vzorku, rozmer+indexy dle VTP motorovy prostor, stitky na dverich - VIN kufr - povinna vybava (lekarnicka, vystrazny trojuhelnik), pritomnost rezervy, stav pneu na rezerve spodek auta - tesnost vyfukove soustavy, brzdy, uniky kapalin z motoru, cepy na napravach (vule), test brzd na valcich porizoval fotky - pocet jsem si nezapamatoval Urcite jsem jeste na neco zapomnel ... nicmene jen pro uplnost dodam, ze jsem neprosel a dostal STK na 30 dni s nasledujicimi poznamkami : 1) prosla lekarnicka (to jsem si zkontrolovat i mohl...) 2) netesnost vyfukoveho systemu - mala dirka v koncovem tlumici, pry staci zaheftovat .. 3) "poblity" spodek motoru od motoroveho nebo prevodoveho oleje - zkontrolovat, opravit, nebo alespon motor omyt 4) zadni brzdove kotouce z vnitrni strany KO (hloubkova rez na 1/5 ucinne plochy) 5) a na zaver prekvapko nejvetsi - od puvodniho majitele mam na aute zimni pneu s parametry 215/55/R17 94V (tedy do 240km/h), pricemz v VTP je 215/55/R17 94W (tedy do 270km/h). Argument, ze auto dle VTP ma VMAX 222km/h nepomohl, pry si mam poridit na celni sklo z pneuservisu stitek "omezena rychlost 240km/h" (jo, ten toho hodne vyresi) Takze tak .. Upraveno 18. únor 2016 uživatelem StibTo Citovat
Gabriel 307 Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 (upraveno) StibTo : docela masakr . . . o tom rychlostním indexu tě informoval počas kontroly,nebo si se to dozvěděl až na konci když si zjistil,že si neprošel? Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Upraveno 18. únor 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Zimni muzes mit az o dva index min nez je v vtp ale musis mit na okne tu nalepku Citovat
Guest Džůny Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Může mi někdo říct jaký to má smysl, když má auto v TP max. 222 Km/h a nejvyšší legálně dosažitelná rychlost u nás je 130 Km/h? A jak je to s další stupidní nálepkou vs. fakt, že nemá nic být v zorném poli řidiče? Má to, společně s dálničkou, výjimku, nebo jak? Jak u debilů. Jako kdyby lidi už tak neměli dost starostí. Citovat
Pe.Tr Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 No a paj jsou dalsi vyfikundace jako ze uz se vylepuje jen jedna znamka na spz, a starou se boji sundat tu emisni myslim bo kdyz poskodi spz/rz tak je pak ta spz/rz neplatna a tak chytra hlava vymyslela bilou nalepku,dala ji homologaci a prelepuje se tabstarabemisni s ni. to je teprve kocourkov. Citovat
MilanF1 Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 Jak který technik sundavá emisní známku, osobní zkušenost z jedné STK. Jeden ji sundavá, druhý ne. V ČR to ničemu nevadí (krom toho poškození RZ). Jenže třeba ve Francii tam neplatná emisní známka nesmí být, je to na pokutu. Citovat
Ajdamek Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 (upraveno) Ono to chce jezdit na stk tam kde je normalni technik a ne buzik Jo a neplatny emisni znamky mi nechali na vsech autech Upraveno 18. únor 2016 uživatelem Ajdamek Citovat
Guest StibTo Odesláno 18. únor 2016 Odesláno 18. únor 2016 StibTo : docela masakr . . . o tom rychlostním indexu tě informoval počas kontroly,nebo si se to dozvěděl až na konci když si zjistil,že si neprošel? Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Během kontroly .. Jak říkám, byl jsem u toho. Citovat
Gabriel 307 Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 (upraveno) Může mi někdo říct jaký to má smysl, když má auto v TP max. 222 Km/h a nejvyšší legálně dosažitelná rychlost u nás je 130 Km/h? A jak je to s další stupidní nálepkou vs. fakt, že nemá nic být v zorném poli řidiče? Má to, společně s dálničkou, výjimku, nebo jak? Jak u debilů. Jako kdyby lidi už tak neměli dost starostí. nestresuj se taky mám maximálku v autě 195 km/h a pokud chci mít (mám) 17" Challengery tak mám na pneu rychlostní index W do 270 km/hedit: taky nechápu proč to tak dává Peugeot Odesláno z mého SM-N910C pomocí Tapatalk Upraveno 19. únor 2016 uživatelem Gabriel 307 Citovat
John Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 (upraveno) No a paj jsou dalsi vyfikundace jako ze uz se vylepuje jen jedna znamka na spz, a starou se boji sundat tu emisni myslim bo kdyz poskodi spz/rz tak je pak ta spz/rz neplatna a tak chytra hlava vymyslela bilou nalepku,dala ji homologaci a prelepuje se tabstarabemisni s ni. to je teprve kocourkov. Ještě že někde už na STK dělají to, že starý známky sundavají pomocí horkovzdušky a to se nic nepoškodí... Ale to je tím, že někde používají hlavu a nemají ji jen na to aby jim nepršelo do krku.... Upraveno 19. únor 2016 uživatelem John Citovat
HonzaRez Odesláno 19. únor 2016 Odesláno 19. únor 2016 Mě děsí ta kontrola rezervy, budu kvůli STK muset absolvovat potupnou akci "blbej naviják na 307"...? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.