Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Údajné fotky nového Peugeotu 207

Recommended Posts

Odesláno

DAVE_K: V poho, nějakou dobu jsem tu nebyl... O novinkách sem uvažoval taky, ale právě proto že tam nechodí tolik lidí jako sem, tak to skončilo tady...

Odesláno
Původně zaslal: hloze-ja

No nic. Ja v tom vidim tri auta 107, 207, 307. Jestli tohle budou prodavat, tak bych si radsi koupil 206. Jinak si myslim, ze si nekdo pekne pohral s grafickym programkem. Ty placaty lemy blatniku jsou hrozny...

Jo ja sem si rikal neco podobnyho ze to je hybrid tech aut ale jako vysledek je to docela nepovedeny...

Odesláno

206 je moc pěkná, ale tohle se mi nějak moc nezamlouvá - ten čumec k tomu prostě nesedí (a to se mi u 407 líbí moc) ten zadek taky...to je kopírka 307 - a ty zrcátka - no celkovej dojem nic moc, ale třeba jde jenom o zvyk....? Až jich pár potkám na silnici, tak se mi třeba začne zamlouvat...

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Původně zaslal: Crack

Bohouš:a kde vidíš motorizace?

V novém světě motorů :papa

a někde na internetu to nění?
Odesláno

Ta obyč je taková nemastná, ale ještě se uvidí jak bude finálovka vypadat. 407ma taky měla konečné úpravy.

Ale na tom GTI bych neměnil nic. To je opravdu povedený. :super

Škoda že nedali takovou vizáž 407 coupé. :(

Odesláno

No neviem.. podla mna to mozu byt aj nejake fotomontaze :myslim

1.. nie casto sa stava aby automobilka vydala vsetky verzie vozidla naraz.. Peugeot to tiez nerobieval..

2.. ked si pozriete notebook vtych fotografiach, tak je vzdy natoceny na tu stranu z ktorej strany sa fotilo.... napriklad pri foteni z predu je LCD otocene dopredu :o... no co natom chce ten vodic sledovat?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...