lud3k Odesláno 15. leden 2016 Autor Odesláno 15. leden 2016 Toje prave zvuk jako prave kdyz je neco duteho a pres nerovnost naskoci. Ale kazdopadne zkusim urcite i podvozek. Citovat
Lada78 Odesláno 15. leden 2016 Odesláno 15. leden 2016 Hele, sice mam SW ale ja mel podobny problem a delak to naraznik. Je v nem jeste plastova vyztuha a ta byla uvolnena. Zkus tam sahnout od spodu, mozna jsi na tom stejne. Citovat
lud3k Odesláno 15. leden 2016 Autor Odesláno 15. leden 2016 Covece to me nenpadlo. Jelikoz kdyz jedu pres prejezd zeleznicni tak se z kufru snad ozve uplne vsechno ale z interieru vubec nic... Po poklepani na bocni (tapec) v kufru jde slyset ze neni uplne pevny uprostred ale ze by to delalo ono... Ale kazdopadne naraznik zkusim. Citovat
lud3k Odesláno 16. leden 2016 Autor Odesláno 16. leden 2016 Mozna necim vyztuzit ty tapecy vtom kufru... Ale cim? Ja si myslim zeto dela ono kazdopadne zkusim ten naraznik Citovat
lud3k Odesláno 16. leden 2016 Autor Odesláno 16. leden 2016 Cetl jsem ze borci na spod podlahy davaji mirelon a ze prej sto a jedna.:-0 mate stim bekdo zkusenosti? Citovat
ozzy56 Odesláno 16. leden 2016 Odesláno 16. leden 2016 (upraveno) jasně, dej mirelon 5mm...a pak plovoučku, nějakej dřevěnej dekor?? Upraveno 16. leden 2016 uživatelem ozzy56 Citovat
lud3k Odesláno 16. leden 2016 Autor Odesláno 16. leden 2016 Jen stacilo napsat nee jeto blbost a ne zas takovi p......y nevadi. Nic me nenapada to tam dat ze zadu toho tapecu v kufru Citovat
lud3k Odesláno 22. leden 2016 Autor Odesláno 22. leden 2016 Myslite ze by pri poklepani dveri mohl uslyset ten zvuk co me to dela? Pres prejezdy,kanaly atd se ozve zvuk jkao kdyby neco bylo dute a vypoklo seto a zase vratilo zpet... Ja uz fakt nevim :-) Citovat
lud3k Odesláno 24. leden 2016 Autor Odesláno 24. leden 2016 Treba by stacila akusticky molitan nalepit na ten tapec v kufru ze zadu ne? Citovat
baffy Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 Pozri sa na to takto ,ak nevyskúšaš nebudeš vedieť . Citovat
lud3k Odesláno 24. leden 2016 Autor Odesláno 24. leden 2016 No jo ale nechce seme zase neco kupovat a pak vyhazovat. Ptal jsem se zda stim nema nekdo zkusenosti aby poradil co a jak Citovat
lud3k Odesláno 24. leden 2016 Autor Odesláno 24. leden 2016 Drzaly palta jsem omotal hadrou a nasadil zpet tak snad plato to nebude. Ale zkousel jsem zvednout podlahu a bylo to lepsi!!! Jenze stim nic neudelam asi. Jeste ty kapsy na bocich po poklepani rukou tak zaklepaji ale ze by se ro ozivalo az tak do kabiny! Pri vetsich nerovostech se fakt ozve vsechno z kufru. Pritom nic nema. Vsude narvany hadry :-) Citovat
lud3k Odesláno 24. leden 2016 Autor Odesláno 24. leden 2016 Jako by neco naskocilo... ale rezervu mam podlozenou starym trickem... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 24. leden 2016 Odesláno 24. leden 2016 lud3k: Porušuješ pravidla, pokud potřebuješ něco dopsat do příspěvku tak použij tlačítko upravit a dopiš to tam, dva ihned po sobě založené přispěvky kdy druhý je pouze upřesnění prvního je nepřípustné BOD 4: 4. Odpovídat jedním příspěvkem a k věciPokud odpovídáte na dotaz, odpovídejte jedním příspěvkem, pokud na něco ve své odpovědi zapomenete, použijte funkci Editovat příspěvek. Snažte se psát opravdu jen to, co může pomoci při řešení problému. Pro zábavu máme POKEC. Viz: http://www.peugeot-club.com/index.php?app=forums&module=extras§ion=boardrules A ještě si prosím tě začni po sobě číst příspěvky ještě před tím než je odešleš, jsou nesrozumitelné!!! Proč svůj problém roztahuješ do několika vláken? Opět porušení pravidel Zdvojené příspěvky ve vlákně "Bouchání ze zadu" jsem ti smazal Citovat
lud3k Odesláno 28. leden 2016 Autor Odesláno 28. leden 2016 Panove. Vcera jsem sundal palto stale boucha. Zkusil jsem nechat nazvedlou podlahu. Nic stale boucha... Mozna to bude na naprave ale bouchneto pouze pri velke nerovnosti. Muze to byt treba tlumic? To by ale bouchalo pri kazde nerovnosti Citovat
lud3k Odesláno 28. leden 2016 Autor Odesláno 28. leden 2016 Mel jsem komplet nalozeny auto a nic nedelalo. Myslel jsem ze podlaha kufru ale ee zvedl jsem ji a jezdil bez ni a stale to bouchlo Citovat
Wing Odesláno 28. leden 2016 Odesláno 28. leden 2016 Řeším stejný problém u SW už roky Vyměnil jsem tlumiče, tyčky stabilizátorů, celý nárazník vč. výztuhy je nový, plato vypodložené, 5-té dveře resp. zámky jsou utažené a téměř nic se nezměnilo (výměna tlumičů teda částečně pomohla). Napadá mne ještě příčný stabilizátor - silentbloky, ale bohužel u mýho modelu nejdou vyměnit samostaně - jenom celá tyč za cca 3-4k CZK a to se mi jen kvůli zkoušce nechce. Možná to budou i další silenbloky, ale to je na rozebrání nápravy a postupně vše vyměňovat - to snad to auto dřív prodám Citovat
lud3k Odesláno 28. leden 2016 Autor Odesláno 28. leden 2016 Jako me pres diru neco bouche rana. Nejprv jsem myslel ze to plato tak jsem ho sundl nic,pak podlaha jelikoz je to takova duta rana tak poldaha taky nic. Ozivaji jsemi ruzne plasty naty se chystam zitra ze ten tapex rozdelam a utahnu vse co se da... Ale to bouchnuti se fakt zdalo jako plato :-) jako popr to tak necham ze uvidim naco dojdu...:-) je na bocich kufru jako v podbehu neco co by mohlo drncet. Oziva seme z kufru snad uplne vsechno pres nerovnosti ale pouzw z kufru Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.