Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Caute. Chci se zeptat zda nema nekdo zkusenosti s vytlumenim kufru... Mlati me tam ty boky a podlaha... Kdyg jedu pres nerovnostech...jedna se o sedan

Odesláno

Zkousel jsem.. Jeto jako kdyz na nerovnostech jako kdyby naskoci... Po poklepani to dela to dno a leva strana jak je osvetleni... Co jsem se tak dival tak stim asi nic neudelam neni co kam dat nebo vyztuzit. Rezervu mam na pevno:-) me napadla jak prvni. I plato ale to neni prece oco by klepalo a to bych slysel zejeto plato

Odesláno (upraveno)

mi bouchalo plato za sedačkama  stačí blbě nasadit a už to bouchá,a jinak se dáva do interieru aero foam na tlumení,a bitumelove pásy na vibrace a zpevnění sinus live adm levná a kvalitní ale musí se to dělat když je teplo jinak to je tvrdé jak kámen :)

Upraveno uživatelem Lukaydo 407
Odesláno

U ostatních to nebouchá. Zjisti, co máš jinak, než ostatní. Špatně vloženo, chybí upevňovací cuplíky? Nebo má být pod tapecem nějaká samolepka? Nemusíš nic přidávat, stačí, když to dostaneš do origo stavu.

Anebo tam nastrkej molitan, anebo přitáhni zdrhovačkami (to už bys musel asi vrtat dírky).

Odesláno

Koukal jsem a vsechny ty plastove packy nebo jak bych to nazval:-) sedi poctive sbad ani nebyli nikdy sundavane... No zkusim molitan popr nalepim tu hmotu... Vse sedi jak ma

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...