Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím mám problém a to že když jedu a dám neutrál tak auto začne hučet rezonuje to po celém voze,když je v tahu je to o.k na straně spolujezdce je trochu v háji čep ramene tak mě napadlo že to bude asi tím ale když jsem ho koupil s tím že to tedy udělám tak mě zaskočilo že nemá závit ale v rameni je nalisován dá se to bez nějakého stahováku sundat ?? předem děkuji za rady Jirka

106 

1999

37kw

post-50919-0-51850500-1452330314_thumb.j

Odesláno

to jsem koukal ale všude je dost velká mezera,právě mě napadlo že když to není v tahu tak díky tomu čepu začne jakoby hučet jde to i malounko do volantu 

Odesláno (upraveno)

Sniper17:

pokud ti ten zvuk připadá, jako když posunuješ těžký stůl po dřevěné podlaze, máš málo oleje v převodovce. Může se to projevit i při brždění motorem. Tenhle problém se mi podařilo vyřešit na dvou Citroenech Saxo 1.1 jednobodový vstřik ročník 96 a 98 dolitím oleje do převodovky. Tyhle převodovky budou stejný.

Upraveno uživatelem Mirekdoda
Odesláno

já právě myslel že když to není v tahu tak díky čepu by bylo kolo třeba v jiném uhlu a proto hučí sice je to asi blbost ale napadlo mě to 

Odesláno (upraveno)

čep je zaražený v těhlici, ten staticky drží rameno a celou konstrukci nápravy ,jinak ti vyjede ven poloosa... ,

Záběr motoru drží nosné silenbloky nad pravým kolem - takové dorazy , a držák převodovky pod baterkou a zespod kdesi na bloku. To co myslíš -  by muselo chodit celé rameno - vymačkané uložení nebo utrhlé , a to by chodilo dopředu dozadu,s tím by se nedalo jezdit....to by vyškublo poloosu z diferáku .

Zažil jsem na podvozku Zx Xsara 306 ,že se vymačkalo objímkové uložení toho čepu ,je to jak 3prst, trn drží takové svorky .Když jsuo zvadlé,strhané .- neudrží ten čep a to lítá  celé auto ....s tím se taky nedá jezdit.to jsou kopance jak kráva, to lítá volant...

Upraveno uživatelem myšut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...