Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj poslední dobou sem si všiml že mi po vypnutí motoru necvaká EGR,diagnostika hlásí : Počítač motoru:trvalá závada.Elmag.ventil ventilu EGR Test čištění při  vypnutí zapalování neuspokojivý.

Ten egr se čistí elektronicky nebo podtlakem ? Abych věděl na co se zaměřit,jinak mám egr off tak by mi to ani tak nevadilo ale prostě nemám klidný spaní když je  závada v diagnostice.

Odesláno

Keď máš odstavený EGR ako píšeš, ako ti mohol cvakať  :myslim.

EGR off je zdemontovaný samotný ventil, otvor zablendovaný a soft upravený.

Odesláno

Tak pokud vím tak egr off se dělá tak že normálně zůstane na motoru a jen se upraví soft tak aby se neotvíral atd. a zaslepit se může a nemusí já ho zaslepenej mám. Off ho mám cca 3 měsíce a do ted normálně cvakal.

Odesláno

Jojo.

Je nekolik spusobu jak ho vypnout.

vypnuti tkzv hysterezni mapy kde se behem jizdy egr neotevre ale proces cisteni zustane.

Pak vypnuti hys.map +  filtrace chyb kde muze ventil zustat taky odpojeny od konektoru.

A prasacky spusob je vypnuti chyb ohledne odpojeneho egr ale u motoru s elektrickou klapkou nastava problem jeji zavirani kdy se motor muze dusit.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj mam problém při držení stálé rychlosti jakékoliv tak to cuká takový jako (jeduuuuu nejedu jeduuuu......) i při zastavení zahřátého auta takové kolísání a dnes jsem při chodu motoru odpojil kabel EGR a přestalo kolísání pri jízdě jsem to nezkoušel... co to děla když jsem to odpojil... co je tedy za problém ? když jsem měl V6 XFZ  tak jsem trochu věděl co a jak ale toto mam 2 měsíce tak nevím co mam čekat a dělat.... 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...