Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Čau chlapi, nikde jsem nenašel nic, kde bych našel odpověď, takže se ptám. Dá se vyměnit černé oplastování na dveřích vedle okna v místě B-sloupku (na fotce)? Mám to ošklivý a praská to dál. Vypada to, ze je to přilepený, takže si nedokážu představit, tak to sundat a jestli se to vubec dá samostatně koupit. Díky za rady

post-33366-0-22747000-1451403769_thumb.j

Upraveno uživatelem petan307SW
Odesláno

Jo dá. odlepit starou folii a nalepit novou folii. U nás ji mají za pár korun v mototechně.

Odesláno (upraveno)

Psal jsem jinde, cituji:

Samolepky: minule jsem odstraňoval samolepky u okna dveří 206. Lépe, než benzín a líh, bylo nahřívat horkovzduškou a srolovat je prstem. Nahřát co nejvíc a nespálit si prst. Případně nějakou plastovou špachtli. Ale ten prst byl nejjistější, i proti přehřátí i poškrábání.

Folii koupíš v tuningovém obchodě, 70 za obdélníkový kus. (předem si změř, kolik potřebuješ)

Nejprve stáhni okno a vytáhni to gumové těsnění.

Lepit to je lepší ve dvou,  chce to opatrnost a šikovnost, jeden drží horkovzdušku a zároveň má druhou ruku tam, kam míří, aby to nespálil. A ten šikovnější lepí a přistřihuje.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Ještě když jsem měl 406ku, tak jsem to taky oloupal,ale už jsem tam nic nelepil  :bojim Byla tam krásná barva :o

Loupal jsem to asi 2dny  :aut něco šlo krásně a něco hůře ale to nahřátí nemusí byt špatný nápad jak píše OLDA :super

Možná mám ještě někde foto před a po. :papa

Odesláno (upraveno)

Už od pohledu bych řekl, že je to folie/nálepka a ne plastovej díl, takže souhlas s návrhy nahoře, šetrně a čistě sloupnout, precizně nalepit náhradu ;) Bude to jisto jistě piplačka :papa

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Prodávají to přímo u Peugeotu jako origo přesně na třistasedmu......je to taková poloplastová folie dle SB to má i svoje číslo 8565 Z0..8565 Z1 ...levý+pravý

Odesláno (upraveno)

639 Kč :aut

a když se netrefíš, tak zahodit a pro nové.

Folie z tuning-obchodu měla asi 10 x 70 cm, takže dostatek rezervy, když náhodou začneš křivě.

(to jsem si všechno zjišťoval před akcí)

V mrazu je to opravdu horší, takže počkat na lepší počasí, anebo si někde domluvit garáž.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Před pár lety jsem kupoval na 406 taky přes internet a pasovalo to přesně jako originál. Dokonce to bylo i ze stejného materiálu. Nalepeno na první pokus bez bublinek.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...