Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ja vi ze je ti toho vela precitsl som cele vlakno ale nikdy som nenašiel navod na moje auto.mam 406 hdi 2.0 r.v 2000 mam novy model ale nemam bsi displej mam velky daju sa nadstavovat mile a km. Kabel 1368 som nasiel nemam ho natiahnuti a neviem kde ho mam zapojiť a nemam ani kable do packy a neviem z kadial ich mam natiahnut. Ďakujem za kazdu radu

Odesláno (upraveno)

tak sa pozri pod poistkovu skrinku v interieri urcite ju tam najdes  ;) ak je to realne rocnik 2000 podla tvojho vinkodu tam je

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

tak sa pozri pod poistkovu skrinku v interieri urcite ju tam najdes  ;) ak je to realne rocnik 2000 podla tv

tak preco mi ju diagnostika nenajde je to realne rocnik2000 vsetky stitky co som nasiel mali rok vyroby 2000 aj okna

Odesláno

no ono to neni elm je to pp2000 mal som ju pripojenu na 206,307,partner a vsade isla v pohode potom som ju mal aj na texe ani ta sa s nou nespojila ani nenasla zajtra pozrem pod poistky ci tam je. a ked tam je ako aktivujem pp je sa s nou nemozem spojit

Odesláno (upraveno)

skus podla tohto je to sice na 307

ale najprv ti treba packu s tlacitkom na pc alebo tlacitko dorobit a potiahnut kable

Odesláno (upraveno)

v niektorych 406 hdi treba este dotiahnut jeden kabel do bsi  cislo nepametam ale je tu vlakno o tom ale ty o nom vies lebo mas v nom dotaz  :)

Odesláno

Hura uz mi to ide aktivoval som to doma s diagnostikou. Super dakukem vsetkym za rady. Keby niekto potreboval aktivovat z okolia kludne spravim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...