Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Betonová komínová dvířka....

Hafity

Recommended Posts

Odesláno

Cena (Kč): 100

Stav: Nový nebo použitý

Telefon: 603448333

Email: jiri.valtl@tiscali.cz

Souhlasím s pravidly inzerce

Pokud se někomu válí bez užitku dvoudílná betonová dvířka, dejte vědět.... Cenu jsem nastřelil od boku....

Odesláno

Máš na mysli asi tu starou klasiku,taky mi jedny spadly a jsou na půl.Kámoš má nějaké a ty mi nepasuji,tak se kouknu co je to za rozměr.

Odesláno

Ano, starou klasiku, nejlépe oba díly, hlavně ten vnější. Je ale víc rozměrů. Koukal jsem, že je ještě někde vyrábějí, ale s jinými rozměry.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Já bych měl mít jednodílná. Ty Ti jsou asi k prdu...

Dej vnější rozměry rámečku, třeba by šel starý rámeček vyklepnout a lehce nahradit celým jednodílným kompletem.

Odesláno

http://www.jihotvarbeton.cz/ tady jsem našel že by je snad měli dělat. Neprodávají je po kusech, ale jistě budou vědět komu je dodávají.

http://www.jihotvarbeton.cz/beton/html_beton/ostatni/komindvirka.html

Tyhle jsem našel spolu s asi dalšími třemi, ale nikde se nemohu dopátrat rozměrů vlastních dvířek (bez rámečku), jestli by pasovaly do mého rámečku. Prostě priorita byla nedestruktivní řešení. Ještě mne napadlo vyřezat dvířka z ocelové plotny....

Odesláno

Tak vnější dvířka jsou nahoře 19cm, dole 17cm (maj po straně zub) a vysoký 27cm a vnitřní 16 (15) x 25cm ale koukám že oboje byli prasklé a jsou lepené. Ale drží a fungovali.

Odesláno

To by odhadem mohlo, ale raději změřím přesně až mi skončí šichty.

Tak jsem to právě odměřil a asi by to mělo být ono. Mám  sice u všech rozměrů rozdíl  +5mm, ale ten rámeček se měří špatně a je to ze všech stran zkosené.... Napiš tvojí cenu včetně balného a poštovného do SZ....

Odesláno

Tak jsem to právě odměřil a asi by to mělo být ono. Mám  sice u všech rozměrů rozdíl  +5mm, ale ten rámeček se měří špatně a je to ze všech stran zkosené.... Napiš tvojí cenu včetně balného a poštovného do SZ....

Prosím adminy o smazání této odpovědí, mně to nějak nejde.... Díky!

Odesláno

Dnes dvířka dorazila a padla tam jak pr... na hrnec :super  Takže velké díky Charliemu 607 :papa 

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...