Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

...tak tak, spodni nabehova hrana narazniku sice navazuje na prahy, ale celkove mi k tomu autu nejde...

u vsech techto novych aut mi chybi maska!

snaha delat ze 406 407 mi prijde zvracena!!!

jedina poradna uprava je TAXI :D

Odesláno

Jo, neni to vůbec špatný - když nemáš na 407, tak si ji udělej ze 406...horší by bylo, kdyby se to někdo snažil udělat \"ob-řadu\" ze 405....to už by byl větší extrém:D

Odesláno

Ty zadní lampy jsem kdysi dávno našel na nějakým anglickým webu.Měli tam lampy v podobným štýlu snad na všechny modely pažoutů.Jen na 106 jich tam bylo asi šest,ale žádnej chrom,jen takový v tom kouřovým štýlu..:) Zkusím se doma podívat po adrese a kdyby to někoho ještě zajímalo,tak mu to zkusím poslat...

Odesláno
Původně zaslal: rybízek106

Ty zadní lampy jsem kdysi dávno našel na nějakým anglickým webu.Měli tam lampy v podobným štýlu snad na všechny modely pažoutů.Jen na 106 jich tam bylo asi šest,ale žádnej chrom,jen takový v tom kouřovým štýlu..:) Zkusím se doma podívat po adrese a kdyby to někoho ještě zajímalo,tak mu to zkusím poslat...

Jo muzes poslat co se tyce 106tky beru vse... no jinak na 106tky toho je celkem pomalu...

Odesláno
Původně zaslal: michal 206

...tak tak, spodni nabehova hrana narazniku sice navazuje na prahy, ale celkove mi k tomu autu nejde...

u vsech techto novych aut mi chybi maska!

snaha delat ze 406 407 mi prijde zvracena!!!

jedina poradna uprava je TAXI :D

Napadlo mě to samé :D:D

Odesláno
Původně zaslal: rybízek106

Taky mi to můžeš poslat budu rád. Moc dík :super

Odesláno

me se libi tyhle svetla :

4.jpg

:D proto jsem si je taky koupil :D Ale jinak styl novych masek jako je u 407 u peugeotu me moc neoslovil, myslim ze starsi pojeti bylo hezci, ale kdo vic treba si casem zvyknu :D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

:D proto jsem si je taky koupil :D Ale jinak styl novych masek jako je u 407 u peugeotu me moc neoslovil, myslim ze starsi pojeti bylo hezci, ale kdo vic treba si casem zvyknu :D

Ja myslim, ze neni nad original svetla :P:D

Odesláno
Původně zaslal: Ferry

4.jpg

Ty jsou moc pěkný :super :super :papa

Odesláno

Není to špatné, asi bych si na to celkem rychle zvykla, ale je opravda, že 406 je hezká sama o sobě a nemusí se s ní nic dělat.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...