Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Na skole mame Fabii 1,6 MPI, rok 2007, aktualne najeto 55 000 km s plnou servisni historii. Vybava - aut. klima, elektricka predni okna, sem tam sram. Hodila by se nam petimistna krabice tipu Doblo (Berlingo, Partner), idealne prodlouzena verze s obema soupackama, naftovy motor (min. 90 koni) s najezdem do 100 000 km, automatickou klimou a plnou servisni historii. Kdyby nahodou nekdo vedel o nekom, kdo by neco podobneho mel a chtel vymenit (pripadny rozumny doplatek by byl otazkou jednani mimo mne), budu rad za info.

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Kupovat ojeté auto pro školu má pro tebe nevýhodu, protože pak vlastním krkem ručíš za jeho bezporuchovost, za jeho minulost, za jeho výběr. Takže se může stát, že zůstanete někde trčet a všichni se obrátí na tebe, cos to vybral. Tomu se vyhni.

Přijatelné řešení, pro státní instituci, je to, že koupíte nové auto, např. na leasing, a Fabii dáte protiúčtem.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Nelze než souhlasit s Oldou. Ojetinou si v tomto případě jen koleduješ o problémy. Věc druhá je, že za tu Fábii r.v. 2007 toho moc na protiúčet nebude. Variantou je "Operativní Leasing" - navzdory různým reklamaám to není žádná finanční výhra, ale jisté výhody to má především ve směru k institucím, jakou uvádíš.

Odesláno (upraveno)

Nelze než souhlasit s Oldou. Ojetinou si v tomto případě jen koleduješ o problémy. Věc druhá je, že za tu Fábii r.v. 2007 toho moc na protiúčet nebude. Variantou je "Operativní Leasing" - navzdory různým reklamaám to není žádná finanční výhra, ale jisté výhody to má především ve směru k institucím, jakou uvádíš.

Fábie - věř nebo ne, ale mám na papíru garantovanou výkupní cenu 140 tKč (do konce roku)

Jinak samozřejmě si jsem případného rizika s nákupem jetiny vědomý a právě proto se ptám zde, zda někdo tady neví o někom, kdo má třeba zbytečně velké Doblo a Fabka by se mu hodila. jinak na škole je to momentálně nastaveno tak, že se nejprve bude kupovat SuperB pro rektora (z koupě Scuda proto v létě za 5 minut 12 sešlo) a tak mám strach, že když začnu zase otravovat s prckododávkou, kvestorka to šmahem zamítne (starší s malým doplatkem cca do 100 tKč by ale snad měla šanci).

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

Nepíšeš nic bližšího o té Fábii (motorizace, vybavení atd.) Nicméně, pokud máš garantovanou cenu 140t, (našel jsem na netu i za 160t ale taky za 50t) asi to nebude nějaká "Ořezaná šlupka"  I tak bych byl s ojetinou hodně opatrný.

Odesláno

Píšu to hned v prvním příspěvku:

Motor 1,6 MPI

fakticky najeto 55 000 km s plnou servisní historií (servisováno jen u Klokočky)

automatická klima

elektrická okna vpředu

šedomodrá metla

krátká Fabie II

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...