macho Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 Puvodni sedacky uz mam prosezeny a bolely me z toho zada, tak jsem tam implantoval sedacky ze 407. Puvodni meli airbag v operadle. Lze nejak jednoduse deaktivovat bocni airbagy v sedadle u stareho modelu. Respektive aby nesvitila kontrolka na palubovce? Nize je puvodni sedacky s konektorama. Citovat
macho Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 Najdi rozdil :-) Jeste jsem s tim nejel, ale na prvni sednuti je to pecka :-) Citovat
Charlie 1 Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 jo dobrý akorát by mě štvalo ,že tam nemám ten boční airbag,406 s bezpečnostní na bok žádnej zázrak a ještě bez bagu... Citovat
macho Odesláno 17. listopad 2015 Autor Odesláno 17. listopad 2015 (upraveno) jo dobrý akorát by mě štvalo ,že tam nemám ten boční airbag,406 s bezpečnostní na bok žádnej zázrak a ještě bez bagu... S tím jsem do toho šel, na druhou stranu 406 old většinou boční airbagy nemá. Pasivní bezpečnost je celkově v porovnání s dnešníma autama mizerná, to s tebou souhlasím, ale když to auto miluješ ledaco mu odpustíš Co se týka upravy, tak to neni nic složitýho, jelikož uchyceni ma jinou rozteč šroubů o cca 2cm tak jsem vyrobil redukci s 5mm pásoviny. Trošku mě zaskočilo upevnění bezpečnostního pásu. Ve 406ce je chycen k sedačce, kdežto v 407ce je zřejmě k B-sloupku. Na fotce je to trochu vidět jak jsem musel impovizovat. Ještě to má jednu nevýhodu, sedačka je o kousek výšší takže čahouni nad 190 se budou hlavou dotýkat stropu O víkendu mě čeka sedačka spolujezdce, tak se to můžu zdokumentovat... A co ta deaktivace airbagu? Nestačilo by na nějaký ten konektor napojit odpor, který by simuloval přítomnost jednotky airbagu? U VW to tak lze Upraveno 17. listopad 2015 uživatelem macho Citovat
Péťa Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 Vyfoť pak detail, jak to máš vyřešené pásovinou. Dík Citovat
kovy_s Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 vau to vypadá dost zajímavě, taky mě zajímá detail , jak je to vyřešené Citovat
krtek 2 Odesláno 17. listopad 2015 Odesláno 17. listopad 2015 (upraveno) nahrad erbegy rezistormi a napinace pasov mas zapojene? ak nie tak aj tie treba oblbnut Upraveno 17. listopad 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
macho Odesláno 18. listopad 2015 Autor Odesláno 18. listopad 2015 Napinace pasu tam muzu prendat z puvodnich sedacek, ale kam zapojit ten rezistor, jsou tam dalsi 4 konektory... ma nekdo el. schema sedacky? Citovat
krtek 2 Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 (upraveno) vsetky 4 konektory povodnej sedacky nesu aktivne pozri sa pod sedacku z ktorych konektorov realne idu kable do sedacky (konektory na fotke) nie v aute hnedy konektor je tusim na vyhrev sedaciek Upraveno 18. listopad 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Nick406 Odesláno 5. únor 2016 Odesláno 5. únor 2016 Když je řeč o těch bočních je pravidlem že tam musí být ten štítek ?? na new je psáno i v serviceboxu a dle samolepky na plastu sedadla že tam jsou ale sedadla nemají krytku s nápisem. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.