Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Puvodni sedacky uz mam prosezeny a bolely me z toho zada, tak jsem tam implantoval sedacky ze 407. Puvodni meli airbag v operadle.

Lze nejak jednoduse deaktivovat bocni airbagy v sedadle u stareho modelu. Respektive aby nesvitila kontrolka na palubovce?

Nize je puvodni sedacky s konektorama.

post-598-0-26411300-1447781571_thumb.jpg

Odesláno (upraveno)

jo dobrý :potlesk  :potlesk

akorát by mě štvalo ,že tam nemám ten boční airbag,406 s bezpečnostní na bok žádnej zázrak a ještě bez bagu... :myslim

S tím jsem do toho šel, na druhou stranu 406 old většinou boční airbagy nemá.

Pasivní bezpečnost je celkově v porovnání s dnešníma autama mizerná, to s tebou souhlasím, ale když to auto miluješ ledaco mu odpustíš :D

Co se týka upravy, tak to neni nic složitýho, jelikož uchyceni ma jinou rozteč šroubů o cca 2cm tak jsem vyrobil redukci s 5mm pásoviny. Trošku mě zaskočilo upevnění bezpečnostního pásu. Ve 406ce je chycen k sedačce, kdežto v 407ce je zřejmě k B-sloupku. Na fotce je to trochu vidět jak jsem musel impovizovat.

Ještě to má jednu nevýhodu, sedačka je o kousek výšší takže čahouni nad 190 se budou hlavou dotýkat stropu :)

O víkendu mě čeka sedačka spolujezdce, tak se to můžu zdokumentovat...

A co ta deaktivace airbagu? Nestačilo by na nějaký ten konektor napojit odpor, který by simuloval přítomnost jednotky airbagu? U VW to tak lze :cool:

Upraveno uživatelem macho
Odesláno

Napinace pasu tam muzu prendat z puvodnich sedacek, ale kam zapojit ten rezistor, jsou tam dalsi 4 konektory... ma nekdo el. schema sedacky?

Odesláno (upraveno)

vsetky 4  konektory povodnej sedacky nesu aktivne pozri sa pod sedacku z ktorych konektorov realne idu kable do sedacky (konektory na fotke) nie v aute

hnedy konektor je tusim na vyhrev sedaciek

Upraveno uživatelem krtek 2
  • O 2 měsíce později...
Odesláno

Když je řeč o těch bočních je pravidlem že tam musí být ten štítek ?? na new je psáno i v serviceboxu a dle samolepky na plastu sedadla že tam jsou ale sedadla nemají krytku s nápisem.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...