Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tady to bude spíš přes kroužky... To je jedno, stejně se s tím asi nikdo dělat nebude. Leda by se musela kvůli něčemu sundavat hlava. Jinak aktuálně to má najeto něco přes 250tis.

Odesláno

Ten starší RFV taky olej nežere, až ten novější RFN. Ta EW řada se v tomhle moc nepovedla. Na druhou stranu, litr oleje za stovku, to zas tak moc nemrzí...

EDIT a u HDI RHZ taky nedolívám :) právě vyměňuju. A vyzkoušel jsem si spotřebu při piánko jízdě, 100km po okraji Prahy, pak otočka do Budějc v neděli večer, celá cesta 80-100 max, souvislá kolona, ale plynule, a teď to samé kus za Liberec a zpět, v pátek pravý pruh 80 souvisle plynule a levý stádo nervózů brzda - plyn - bordel, tak jsem jel v klidu v pravém. Výsledná spotřeba za 700km hezkých 5,5...

Aspon se můžou u motoru EW dělat dlouhé výměny olele LONG Life...

mám ty motory řady EW dva jeden nežere vubec manželka s tí jezdí pianko,můj trochu žere ale sakne dost těsněním u vany,takže moc nežere asi...

Odesláno

Teraz je to mimo môjho rozpočtu , keď tam vydrží dva týždne , o čom pochybujem , tak možno. Ta výbava má ani netrápi , hlavne že má webasto a je v dobrom stave od prvého majiteľa :)

Odesláno

V konečnom dôsledku to moje ešte slúži veľmi dobre a myslím že ešte dlho bude akurát už na ňom vidno tie roky , hlavne na prahoch vzadu :( No a dnes ma sklamalo webasto , bolo -10 , tak som sa na zajtra objednal na servis.

Odesláno

Akorát nadávám u výměny filtru, ten je tam dobře schovanej, jak ježek v kleci.

Dnes som si na teba spomenul. Filter som povolil zdola a vytiahol ho zhora takto :)

post-29597-0-42915100-1448905561_thumb.j

post-29597-0-44907500-1448905583_thumb.j

Odesláno

Pořád si říkám (i při pohledu na tydle fotky), že ve Francii musí být silná kaučukoumělohmotná lobby.... :aut

Odesláno

U všech předchozích aut jsem povoloval olejový filtr jen holou rukou. Akorát tady to nejde, protože se tam dá ruka prostrčit jen v takovém úhlu, že nemá žádnou sílu...

Odesláno

Pořád si říkám (i při pohledu na tydle fotky), že ve Francii musí být silná kaučukoumělohmotná lobby.... :aut

Ked som videl tento motor prvy raz tak sa mi nechcelo verit ze to takto poskladali vo fabrike :) Tipol by som to na garaz kutila :)

Odesláno

Já jsem docela zuřil, když jsem přepojoval příhřev na nez. topení, ten okruh vedený přes expanzku mě docela iritoval, mě jsem sto chutí to pozapojovat jinak, nakonec lenost zvítězila :) Takhle to taky funguje, ale je to divný. Jinak se pomalu psychicky připravuju na druhou výměnu rozvoďáku, sice má ještě čas, ale dám jej asi dřív. Myslím, že právě u tohoto jsem sice ocenil, že je to z podběhu skoro jak na dlani, ale k aretaci vačky se člověk rozumně nedostane, a jestli dobře pamatuju, asi u tohoto jsem to tehdy místo aretace potupně pomaloval značkovačem. Vlastně ještě ty silentbloky zadní nápravy jsem chtěl udělat...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...