Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

http://www.peugeot-club.com/topic/102380-607-22i-2001-antipollution-nestartuje/?hl=nestartuje

tohle vlákno jsem si přečetl a pro mě nic nejspíš....

když mě docházela baterka, tak se mi i zhasínaly budíky při otočení klíčku,stačilo přes startovací kabely se připíchnout a hned to naskočilo. před půr rokem jsem si koupil novou baterii..

dnes přijdu otočím klíčkem (vše se rozsvítilo najelo) a vůbec nic,neotočil se mi startér,žádnej zvuk. Zkusil jsem přes startovací kabely a i po 10min dobíjení přes ně, se při otočení klíčku nic nenastalo (budíky a vše svítí a nemá snahu se zhasnout jako když to bylo při vybité baterii). 

Odesláno (upraveno)

no kdybych měl čím měřit,tak měřím...bohužel nemám ani nabiječku (půjčil),abych viděl jestli tam něco kolísá(tam je taky nějakej ukazatel)

No a startét by přece aspoň škrtl nebo ne?

Upraveno uživatelem John_Ice
Odesláno (upraveno)

nie pokial su v nom zjazdene uhliky spinacia cievka startera  sa ukostruje prave cez ne ,skus po nom pobuchat kladivom alebo klucom zalezi jaky pristup tam je a startuj ak to zabere treba nove uhliky

tiez pozri poistky

Upraveno uživatelem krtek 2
Odesláno

no u 2,2i přístup horší než k penězům...tohle vymysleli soudruzi ze FRA opravdu za 5... je ze předu, ale pod sáním,takže ani se nedá pořádně poklepat z vrchu natož zkusit propojit dráty na zkoušku...zespodu přístup taky na levačku a když člověk má jen hever nikoliv zvedák-hever tak pod tím leží člověk jak kokot. Ani při poklepání nic to neudělalo, takže jsem ho vyndal a zjistil, že šťáva tam jde...takže odešel možná do věčných lovišť a nebo jak je výše uvedeno uhlíky...dal jsem ho na opravu...

• O 1 rok později...
Odesláno

Zdravím:-) chci se zeptat na toto podobné téma mám podobný problém po otočení klíčkem se rozsvítí kontrolky (nic zvláštního) a potom nic... nejde nastartovat. Baterka nová žádná změna a když už se povede nastartovat, bud se chytne třeba na 30 otočení klíčem a nebo roztáhnutí auta tak pak jde startovat jako kdyby se nic nestalo zkoušel jsem třeba i když auto nastartuje ( po nějaké době ) ihned vypnu klíček a zkouším znova startovat tak nastartuje. Za zahřátého motoru nastartuji vždy ale jak vychladne většinou se mu nechce naskočit.

Odesláno (upraveno)

nechej proměřit, zda při startování jde proud na starter, myslím v té chvíli, kdy se motor netočí a ty startuješ--ten slabší kabel vedoucí do spinače starteru

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Tak jsem měl chvili čas odvest to známému mechanikovi... :-) Na nic jsme nepřišli ani ve spínačce ani ve startéru ten jsme i vytáhli a vůbec nic odzkoušený atd... dali jsme ho zpět a vše funguje jak má takže asi možná někde povolený kontakt :-D :-D 

• O 1 měsíc později...
Odesláno (upraveno)

Podobně se mi choval několik let Seat a nikdo na to nemohl přijít. Nějaké relé semtam špatně seplo. Špatně se to dohledává pokud to zlobí jen občas. 

Upraveno uživatelem Teo

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...