Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tiež mám 1,4 HDi , 50 kW.Žiaden problém. Priemerná spotreba na zatiaľ ubehnuté km(8 000) je podľa počítača 4,4 litra.Z uvedených km je polovica najazdená na diaľnici,zbytok po okreskách.

Odesláno

Spotreba je slušná,jazdím veľa aj dialnicu,teraz sa veľa ponáhľam a mám priemer 4,8-5 litrov. Keď jazdím v pohodke tak cca 4-4,2. Ale mám už aj 3,8 pri 260 km a to cez horský prechod Šturec. Fajné autíčko :-)

Odesláno

Tak lidičky ..... včera jsem si přivezl Peugeota 2008 :roker  !!! a jsem opravdu moc spokojený :super  !!!! Rodiče čuměli :o  jak jsem přijel v novém autě, protože nic netušili, že si něco kupuji !!!  :cool:  Mám motor 1,2 60kW benzín a řeknu Vám .... je to skvěle zpřevodované auto a zatím průměrná spotřeba 6,1L/100km, ale to jsem jel jako drak. První stupeň je krátký, to člověk hned přeřadí na dvojku, ale ostatní kvalty tři a čtyři jsou krásně dlouhé. Na předjíždění to opravdu není, ale na cestě skvěle drží stopu ! Pátý stupeň je tak na mimo město nebo dálnici jinač ideální čtvrtý stupeň ten tam mám furt  :D .

Odesláno

Všiml jsem si, že při zahřátí motoru mám na ukazateli teploty mírně nad 90°C asi nějakých 93°C, tak jsem volal do peugeotu a říkali, že ty třiválce to tak mají. Máte to tak i vy ostatní ? Jinač jsem si už koupil gumové koberečky do auta i gumovou podložku do kufru a povinnou výbavu (lano, trojuhelník, žárovky, vestu a lékarničku) protože tu dealeři v peugeotu nedodávají  :bojim  .

Odesláno

Proč by dealer neměl povinnou výbavu?

Já jsem si o ni řekl a dostal ji zdarma k autu a to i včetně koberečků, které jsem taky dostal bonusem. V každém showroomu je mají v brašničkách s logem auta.

Užívej si nového autíčka, já jsem taky naprosto spokojený. Po roce mám cca 30 000 a spotřeba průměr 4,5l nafty

Odesláno

jo, predajcovia sa snažia vytrieskať maximum.

Za povinnú som neplatil, za koberce áno.

A na svojej starej 2008 som mal presne 90 stupňov, no asi by som to neriešil.

Odesláno

Mám přesně stejný motor 1,2 60kW 3válec a teplotu mám stejnou jako ty.(Myslím u auta,ty teď po koupi nového vozu máš teplotu vyšší:)A spotřebu mám také stejnou,ujeto 8900Km a 6,2l/100km.

Odesláno (upraveno)

Mám přesně stejný motor 1,2 60kW 3válec a teplotu mám stejnou jako ty.(Myslím u auta,ty teď po koupi nového vozu máš teplotu vyšší:)A spotřebu mám také stejnou,ujeto 8900Km a 6,2l/100km.

Ta vyšší teplota je nezvyklá ..... jak jsem měl peugeota 206, tak tam byla trvalá 90°C, ale volal jsem dealerovi z peugeotu a říkal, že ty 3válce to tak mají :)  , mám už techničák doma, SPZ taky a loketní opěrku mi už taky domontovali...... hned se v tom autě sedí jinak :super   :cool:

Upraveno uživatelem Rajagent
Odesláno

S těma koberečkama a povinnou výbavou jsem se špatně vyjádřil...... oni mají na prodej výbavu i koberečky, ale u peugeotu to stojí nehorázné peníze ..... koberečky textil 2800,- za ty penize jsem nakoupil na intrnetovém eshopu koberečky za 600kč a řeknu, že jsem s něma moc spokojený !!!!  :roker

Odesláno

No u nás vo FINAL CD dávajú povinnú výbavu a koberčeky zdarma do každého auta, ešte som dostal zľavu na protislnečné sieťky na zadné okná a deflektory predné, spolu 80 Eur. A tá teplota aj mne ukazuje nad 90 stupňov ale keď dosiahne túto hranicu viac sa nepohne. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...