Přejít na obsah

Rajagent

Uživatel
  • Počet příspěvků

    26
  • Registrace

Vše od uživatele Rajagent

  1. Rajagent

    1.2 vti 82k vs 110k

    Já mám Peugeot 2008 1,2 82k bez turba a jezdím s tím jen do práce a na nákupy, takže cesta tam i zpět max 20km a jezdím za 5,4l/100km . Když jsem to vytáhl na dálnici tak mi to vzalo 6,2l/100km a to auto je opravdu svižné..... na dálnici se dá dobře předjíždět a na to že je to tak malý obsah tak nedělá ostudu
  2. Rajagent

    Snimače v pneumatikách

    Měl jsem stejný problém , letní kola mám 16" 195/60 R16 89H a zimní 195/65 R15 91T a najel jsem necelých 30km a nic mi nezasignalizovalo....... bůch vi zda to funguje !!!!
  3. S těma koberečkama a povinnou výbavou jsem se špatně vyjádřil...... oni mají na prodej výbavu i koberečky, ale u peugeotu to stojí nehorázné peníze ..... koberečky textil 2800,- za ty penize jsem nakoupil na intrnetovém eshopu koberečky za 600kč a řeknu, že jsem s něma moc spokojený !!!!
  4. Ta vyšší teplota je nezvyklá ..... jak jsem měl peugeota 206, tak tam byla trvalá 90°C, ale volal jsem dealerovi z peugeotu a říkal, že ty 3válce to tak mají , mám už techničák doma, SPZ taky a loketní opěrku mi už taky domontovali...... hned se v tom autě sedí jinak
  5. Já koupil auto 19.11.2015 a přisvětlování do zatáček nemám, protože mám výbavu ACTIVE .... přisvětlováni do zatáček má jen ta nejvyšší výbava ALLURE.
  6. Všiml jsem si, že při zahřátí motoru mám na ukazateli teploty mírně nad 90°C asi nějakých 93°C, tak jsem volal do peugeotu a říkali, že ty třiválce to tak mají. Máte to tak i vy ostatní ? Jinač jsem si už koupil gumové koberečky do auta i gumovou podložku do kufru a povinnou výbavu (lano, trojuhelník, žárovky, vestu a lékarničku) protože tu dealeři v peugeotu nedodávají .
  7. Tak lidičky ..... včera jsem si přivezl Peugeota 2008 !!! a jsem opravdu moc spokojený !!!! Rodiče čuměli jak jsem přijel v novém autě, protože nic netušili, že si něco kupuji !!! Mám motor 1,2 60kW benzín a řeknu Vám .... je to skvěle zpřevodované auto a zatím průměrná spotřeba 6,1L/100km, ale to jsem jel jako drak. První stupeň je krátký, to člověk hned přeřadí na dvojku, ale ostatní kvalty tři a čtyři jsou krásně dlouhé. Na předjíždění to opravdu není, ale na cestě skvěle drží stopu ! Pátý stupeň je tak na mimo město nebo dálnici jinač ideální čtvrtý stupeň ten tam mám furt .
  8. Tak zimní pneumatiky Nokian obuté na diskách a dealer mi volal, že auto je už v ČR, tak příští týden jsi jdu pro auto !!! Nemůžu se už dočkat ..... pak tu dám foto, jakmile ho budu mít doma
  9. Rajagent

    Snimače v pneumatikách

    Ano Peugeot 2008 používá kontrolu tlaku v pneumatikách, tak že nemá snímače ve ventilkách což je velmi nákladné (má to třeba DACIA DUSTER) ... jeden snímač stoji kolem 250kč a baterie v něm vydrží maximálně 5 let, ale má takový systém že ABS počítá zuby na kotouči a pokud zjistí že oběh kola o 360° je jiný než předchozí oběh tak vyhlásí nízký tlak ! Tento způsob kontroly v pneumatikách je lepší a levnější, proto jsem šel do Peugeotu ;-)
  10. Díky za odkazy ... aspoň po ránu, jak se ještě válím v posteli mám co číst
  11. U mě to zase bylo takhle ..... mě se na internetu zalíbila Dacia Duster, zalíbila se mi v jednoduchosti a ve výšce .... pro mě byla podmínka vysoké auto žádný sedan, ale SUV .... potom toto auto viděla manželka v autosalonu a auto se ji nelíbilo, protože bylo ve vnitř moc jednoduché .... doma mi ho rozmluvila a je fakt že i to opracování (plechy) jsou moc nekvalitní, tak jsme hledali dál .... Kia Sportage ..... v něm se krásně jelo, ale vysoká cena a objednat si auto nejde jen ty co mají vystavené, tak jsme jeli dál ..... Honda HRV ? ...... moc drahá .... pokračovali jsme do Renaultu ....... Captur ? Interier ... hrůza ....... Renault Kajdjar ? .... drahé ....... Nisan ..... design škaredý a drahé :-D ...... Škoda Yetti ...... to auto mi připadá pro důchodce no a měli jsme namířeno do Mazdy ... líbila se nám CX3, ale ve vnitř jak jsem si sedl a to mám výšku 175cm tak to auto při zavření dvěři se jeví strašně malé ve vnitř opravdu málo prostoru .... člověk se cítí moc stísněny no a vedlejší vchod u autosalonu Mazda je Peugeot .... tak jsme tam nahlídli prvně jsme zamířili k peugeotu 3008 ten se nám hodně líbil ve vnitř opravdu luxus, ale cena zase vysoko, tak jsme pak zahlédli Peugeota 2008 a ten nám oběma padl do oka ... design skvělý, zpracováni taky, ale z čeho mám obavy tak z obsahu 1.2 a třiválec :-( kdyby byl čtyřválec tak jsem na 100% spokojený, ale z toho motoru mám obavy aby motor vydržel aspoň 150tisíc kilometrů .... no uvidíme :-) auto jsme v ten den objednali + za moji 206tku nám nabídl protiúčet a bylo hotovo .... teď už jenom čekat až nám dají vědět že si můžeme pro nové auto přijet .... :-)
  12. Díky moc za tak skvělé návody a informace ...... žárovky mě zajímaly, abych věděl jaké si koupit, protože to je povinná výbava vozidla :-( . Včera jsem byl v Peugeotu pro plechové disky a v pondělí na ně dávám zimní obutí a už nezbývá nic jiného než mi přivést auto :-) už se nemůžu dočkat ...... a jak říkáš ohledně malého volantu .... jak jsem si do auta poprvé sedl tak mě to taky udivilo, že je malinký, ale po chvíli sezení a obdivování zpracování palubovky jsem si na něj hned zvykl i při zkušební jízdě je skvělý !!!
  13. Nejlepší bude asi ten Auto Hruška s.r.o a je to blízko než do Ostravy ..... ještě jsem se tě chtěl zeptat .... nevíš náhodou jestli k novému autu dávají povinnou výbavu ? a nebo si to musím koupit ? + jaké potřebuji náhradní žárovky ? H1, H7, H4 ? Nevím vůbec jaké žárovky jsou v dálkových, potkávacích a obrysových světlech ... Nemáš to psané v manuálu ?
  14. No a chtěl jsem se zeptat, kde se dá dohledat servisman, který mi udělá kontrolu a garanční prohlídku s licencí na Peugeot ? Protože upřímně nechce se mi dávat 4500kč za výměnu oleje a olejového filtru ? Já jsem z Dětmarovic a servis peugeot je v Havířově a Ostravě, ale takového servismana s licencí bych měl radši :-) ;-) Můžeš mi poradit ? Díky předem :-)
  15. A kolik stojí přehrání software ? a proč si ho vůbec mám nechat přehrát ? má stará verze nějaké nedodělky ? :-)
  16. Už se těším na první sníh až je otestuju, myslím si že je to dobrá volba než Barum a Sava ;-) :-)
  17. Děkuju moc za info ohledně pneumatik ..... a fotky nádhera !!!! ..... a jak se ti podařilo u nich hodit slevu 40 000? :-) . Já ve výbavě Active jsem si taky nechal udělat vyhřívané sedačky, dvouzonová klimatizace, parkovací senzory v zadu + loketní opěrka a koberce budu kupovat přes internet, protože u prodejce chcou za koberečky kolem 1800 a na netu jsou za 600kč :-)
  18. Rajagent

    Spetné zrkadlá

    Tak to je na prd .... to mi nezbývá nic jiného než si to hned u nich deaktivovat ....
  19. Rajagent

    Spetné zrkadlá

    a nezkoušeli jste to deaktivovat v palubním počítači ? Opravdu to nejde ? nechce se mi věřit, že se to dá jen v servise. Jak budu mít auto tak se na to hned podívám, protože pro mě je elektrické stahování zpětných zrcátek zbytečnost .... takže to bude první věc co si nechám deaktivovat.
  20. Já mám objednané , Nokian, WR D4 tak jsem zvědavý jaké budou, protože Barum mi nedoporučovali .... říkali že to jsou nejhorší pneu, že radši Savy, ale ty mají skvělé vlastnosti ale pneu dlouho nevydrží max 15tisíc co aspoň píšou v recenzích ale ty Nokiany jsou pry super za ty peníze, tak jsem zvědavý na první sních a náledí :-D
  21. Děkuji za info, ale to jsem si taky dohledal na netu a právě mě zajímalo zda to je i v techničáku .... ale tak uvidím jak budu mít auto doma :-) ;-)
  22. Právě, na cestě jsem ho ještě neviděl jen v reklamě :-D , tak se nemůžu dočkat až ho budu mít. Říkali mi, že do vánoc ho budu mít doma .... a chci se tě zeptat, jaký je rozteč pneumatiky ve velkém techničáku u pneu velikostí 15" , váhový + rychlostní index ? 195/65R15 91T ??? Protože letní kola budu mít od peugeotu na hlinikáčích a zimní kola si musím dokoupit na plecháčích, ale kupuju menší s rozměrem 15" aby pneu nebyla tak drahá :-)
  23. Tvoje odpověď mě tak nadchla , že jsem neváhal a auto si objednal .... teď už jen čekat až mi ho vyrobí a doufat, že ten motor vydrží minimálně 150tis. kilometrů, mám totiž peugeota 206 1.1ccm 44kw a má už svoje odslouženo hold r.v. 2001, tak bylo třeba koupit větší rodinné, protože peugeota 206 jsem měl jen 3.dveřové a dvoumístné takzvaný VAN
×
×
  • Vytvořit...