Laďa Odesláno 4. listopad 2015 Odesláno 4. listopad 2015 Tady máš odkaz a můžeš zatím studovat. http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Jinak je to na stránkách peugeot.cz - servis - uživatelské příručky Citovat
Rajagent Odesláno 4. listopad 2015 Autor Odesláno 4. listopad 2015 Tady máš odkaz a můžeš zatím studovat. http://public.servicebox.peugeot.com/ddb/ Jinak je to na stránkách peugeot.cz - servis - uživatelské příručky Díky moc za rady :-) ;-) Citovat
Sorbon Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Nejlepší bude asi ten Auto Hruška s.r.o a je to blízko než do Ostravy ..... ještě jsem se tě chtěl zeptat .... nevíš náhodou jestli k novému autu dávají povinnou výbavu ? a nebo si to musím koupit ? + jaké potřebuji náhradní žárovky ? H1, H7, H4 ? Nevím vůbec jaké žárovky jsou v dálkových, potkávacích a obrysových světlech ... Nemáš to psané v manuálu ? Žárovky(budeš to mít napsané v manuálu,který dostaneš):1. Denní / obrysová světla (elektroluminescenční diody LED). 2. Potkávací světla (H7-55W). 3. Směrová světla (PWY-24W). 4. Dálková světla (H7-55W). 5. Světlomety do mlhy (podle verze vybavené funkcí "Statické osvětlení křižovatky") (PSX-24W). Při nákupu jsem dostal trojůhelník,ale žárovky myslím ne,ale nejsem si jistý.Navíc mi dali koberečky a do kufru koberec,vše zdarma.A přiložím ti teď v Pdf manuál+sešit údržby(dostaneš to k autu ve vázané formě) a jiné důležité věci,tak si to stáhni. Jinak teď jezdím za 6litrů po městě,krátké trasy,mám přezuto na zimní.Klima je suprová,topí to rychle a dobře.Světla svítí dost,mají asi 5 poloh,které si nastavíš.Tempomat je paráda,používám pořád,je vlevo pod volantem a sním i omezovač rychlosti-blbost,je k ničemu,nepoužívám.Na páčce vlevo volantu jsou i na takovém kruhovém ovladači mlhovky zadní i přední.Volant je malý,někdo ho kritizuje,já jsem si hned zvykl,mám ho nízko,abych viděl na budíky.(mám 182cm)A volant se dá dobře nastavit.Sedačky jsou pohodlné,přední vyhřívané.Odkládací box je chlazený klimou.Palubka je pěkná,kombinace více materiálů a vypadá luxusně.Ale to i celé auto... Výměna rozvodového řemenu-Pegueot 2008.docx Pegueot 2008 návod.pdf sešit údržby.pdf Nastavení servisního intervalu na Peugeot 2008 na palubce.txt Peugeot-olej+ filtr olejový,kabinový(pylový)+vzduchový.txt Autokoberce.txt Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 6. listopad 2015 Odesláno 6. listopad 2015 Ty nokiany wr d4 jsem ted koupil na p407 najeto 1000km a zatím supr a tiché,malí valivy odpor-menší spotřeba. A sava eskimo s3 jsem měl na 407 a po 7 letech drželi pořad pěkně v zimě tech cca 35tisic km jsem na nich najel a vzorek 5,5mm. Citovat
Rajagent Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 Žárovky(budeš to mít napsané v manuálu,který dostaneš):1. Denní / obrysová světla (elektroluminescenční diody LED). 2. Potkávací světla (H7-55W). 3. Směrová světla (PWY-24W). 4. Dálková světla (H7-55W). 5. Světlomety do mlhy (podle verze vybavené funkcí "Statické osvětlení křižovatky") (PSX-24W). Při nákupu jsem dostal trojůhelník,ale žárovky myslím ne,ale nejsem si jistý.Navíc mi dali koberečky a do kufru koberec,vše zdarma.A přiložím ti teď v Pdf manuál+sešit údržby(dostaneš to k autu ve vázané formě) a jiné důležité věci,tak si to stáhni. Jinak teď jezdím za 6litrů po městě,krátké trasy,mám přezuto na zimní.Klima je suprová,topí to rychle a dobře.Světla svítí dost,mají asi 5 poloh,které si nastavíš.Tempomat je paráda,používám pořád,je vlevo pod volantem a sním i omezovač rychlosti-blbost,je k ničemu,nepoužívám.Na páčce vlevo volantu jsou i na takovém kruhovém ovladači mlhovky zadní i přední.Volant je malý,někdo ho kritizuje,já jsem si hned zvykl,mám ho nízko,abych viděl na budíky.(mám 182cm)A volant se dá dobře nastavit.Sedačky jsou pohodlné,přední vyhřívané.Odkládací box je chlazený klimou.Palubka je pěkná,kombinace více materiálů a vypadá luxusně.Ale to i celé auto... Díky moc za tak skvělé návody a informace ...... žárovky mě zajímaly, abych věděl jaké si koupit, protože to je povinná výbava vozidla :-( . Včera jsem byl v Peugeotu pro plechové disky a v pondělí na ně dávám zimní obutí a už nezbývá nic jiného než mi přivést auto :-) už se nemůžu dočkat ...... a jak říkáš ohledně malého volantu .... jak jsem si do auta poprvé sedl tak mě to taky udivilo, že je malinký, ale po chvíli sezení a obdivování zpracování palubovky jsem si na něj hned zvykl i při zkušební jízdě je skvělý !!! Citovat
Sorbon Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 Díky moc za tak skvělé návody a informace ...... žárovky mě zajímaly, abych věděl jaké si koupit, protože to je povinná výbava vozidla :-( . Včera jsem byl v Peugeotu pro plechové disky a v pondělí na ně dávám zimní obutí a už nezbývá nic jiného než mi přivést auto :-) už se nemůžu dočkat ...... a jak říkáš ohledně malého volantu .... jak jsem si do auta poprvé sedl tak mě to taky udivilo, že je malinký, ale po chvíli sezení a obdivování zpracování palubovky jsem si na něj hned zvykl i při zkušební jízdě je skvělý !!! Volant je super a dobře se drží.Tak ať ti ho co nejdříve přivezou,aby ses mohl kochat:)Já když jsem si minulý rok vybíral auto,tak jsem u nás jezdil jeden den po prodejcích-Škoda,Opel aj..A když jsem přijel do Peugeotu(moc se mi tam nechtělo),tak jsem tento model měl u sebe na papíře mezi jinými.A když mi ukazovali 301,tak jsem se zeptal,zda mají Peugeoty 2008(předtím jsem ho viděl jen v PC na obrázku).A on povídá,máte štěstí zatím jsme měli jen jednoho a dnes nám před 30 minutami přivezli dalšího.Tak já,že ho chci vidět-měli ho na dílně.Tak ho vyvezli,s manželkou jsme se na sebe podívali a shodně:Ten chceme,prostě hned se nám zalíbil.A do 14 dní jsem ho měl doma,protože jsem si tam nechal dát toto,toto..atd.Takže takto Radek k Peugeotu 2008 přišel...:)Tak se na něj těš. Citovat
Rajagent Odesláno 7. listopad 2015 Autor Odesláno 7. listopad 2015 Volant je super a dobře se drží.Tak ať ti ho co nejdříve přivezou,aby ses mohl kochat:)Já když jsem si minulý rok vybíral auto,tak jsem u nás jezdil jeden den po prodejcích-Škoda,Opel aj..A když jsem přijel do Peugeotu(moc se mi tam nechtělo),tak jsem tento model měl u sebe na papíře mezi jinými.A když mi ukazovali 301,tak jsem se zeptal,zda mají Peugeoty 2008(předtím jsem ho viděl jen v PC na obrázku).A on povídá,máte štěstí zatím jsme měli jen jednoho a dnes nám před 30 minutami přivezli dalšího.Tak já,že ho chci vidět-měli ho na dílně.Tak ho vyvezli,s manželkou jsme se na sebe podívali a shodně:Ten chceme,prostě hned se nám zalíbil.A do 14 dní jsem ho měl doma,protože jsem si tam nechal dát toto,toto..atd.Takže takto Radek k Peugeotu 2008 přišel...:)Tak se na něj těš. U mě to zase bylo takhle ..... mě se na internetu zalíbila Dacia Duster, zalíbila se mi v jednoduchosti a ve výšce .... pro mě byla podmínka vysoké auto žádný sedan, ale SUV .... potom toto auto viděla manželka v autosalonu a auto se ji nelíbilo, protože bylo ve vnitř moc jednoduché .... doma mi ho rozmluvila a je fakt že i to opracování (plechy) jsou moc nekvalitní, tak jsme hledali dál .... Kia Sportage ..... v něm se krásně jelo, ale vysoká cena a objednat si auto nejde jen ty co mají vystavené, tak jsme jeli dál ..... Honda HRV ? ...... moc drahá .... pokračovali jsme do Renaultu ....... Captur ? Interier ... hrůza ....... Renault Kajdjar ? .... drahé ....... Nisan ..... design škaredý a drahé :-D ...... Škoda Yetti ...... to auto mi připadá pro důchodce no a měli jsme namířeno do Mazdy ... líbila se nám CX3, ale ve vnitř jak jsem si sedl a to mám výšku 175cm tak to auto při zavření dvěři se jeví strašně malé ve vnitř opravdu málo prostoru .... člověk se cítí moc stísněny no a vedlejší vchod u autosalonu Mazda je Peugeot .... tak jsme tam nahlídli prvně jsme zamířili k peugeotu 3008 ten se nám hodně líbil ve vnitř opravdu luxus, ale cena zase vysoko, tak jsme pak zahlédli Peugeota 2008 a ten nám oběma padl do oka ... design skvělý, zpracováni taky, ale z čeho mám obavy tak z obsahu 1.2 a třiválec :-( kdyby byl čtyřválec tak jsem na 100% spokojený, ale z toho motoru mám obavy aby motor vydržel aspoň 150tisíc kilometrů .... no uvidíme :-) auto jsme v ten den objednali + za moji 206tku nám nabídl protiúčet a bylo hotovo .... teď už jenom čekat až nám dají vědět že si můžeme pro nové auto přijet .... :-) Citovat
Sorbon Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 U mě to zase bylo takhle ..... mě se na internetu zalíbila Dacia Duster, zalíbila se mi v jednoduchosti a ve výšce .... pro mě byla podmínka vysoké auto žádný sedan, ale SUV .... potom toto auto viděla manželka v autosalonu a auto se ji nelíbilo, protože bylo ve vnitř moc jednoduché .... doma mi ho rozmluvila a je fakt že i to opracování (plechy) jsou moc nekvalitní, tak jsme hledali dál .... Kia Sportage ..... v něm se krásně jelo, ale vysoká cena a objednat si auto nejde jen ty co mají vystavené, tak jsme jeli dál ..... Honda HRV ? ...... moc drahá .... pokračovali jsme do Renaultu ....... Captur ? Interier ... hrůza ....... Renault Kajdjar ? .... drahé ....... Nisan ..... design škaredý a drahé :-D ...... Škoda Yetti ...... to auto mi připadá pro důchodce no a měli jsme namířeno do Mazdy ... líbila se nám CX3, ale ve vnitř jak jsem si sedl a to mám výšku 175cm tak to auto při zavření dvěři se jeví strašně malé ve vnitř opravdu málo prostoru .... člověk se cítí moc stísněny no a vedlejší vchod u autosalonu Mazda je Peugeot .... tak jsme tam nahlídli prvně jsme zamířili k peugeotu 3008 ten se nám hodně líbil ve vnitř opravdu luxus, ale cena zase vysoko, tak jsme pak zahlédli Peugeota 2008 a ten nám oběma padl do oka ... design skvělý, zpracováni taky, ale z čeho mám obavy tak z obsahu 1.2 a třiválec :-( kdyby byl čtyřválec tak jsem na 100% spokojený, ale z toho motoru mám obavy aby motor vydržel aspoň 150tisíc kilometrů .... no uvidíme :-) auto jsme v ten den objednali + za moji 206tku nám nabídl protiúčet a bylo hotovo .... teď už jenom čekat až nám dají vědět že si můžeme pro nové auto přijet .... :-) Taky dobrá story,fakticky.Máme to podobné,také jsem tak podobně sháněl.Opel moc obyčejný.Mokka-na tu se čekalo půl roku,jiné zase moc drahé...A jinak,ty naše tříválce dělá buď Bmw nebo přímo Francouzi.Ty francouzské motory chválili,ale v čem jsou lepší než bavorák,to nevím.A toho tříválce se neboj,ty motory jsou teď úplně jinde,dokonce Bmw už je zavádí dost dlouho do svých aut a mnoho dalších automobilek.A ten náš dostal nějaké ocenění,četl jsem o tom nějaké články.A mé dojmy-musíš si zvyknout na rozjezdy,je to něco jiného,jak se 4válcem.Ale už od jedničky to táhne jako šlak.Dvojka,trojka táhnou více,jak některé 4válce,fakt.A po dálnici jedu 130km/hod a když na to šlápnu(na pětku),tak auto je schopné zrychlovat.Kolem155 km/hod jede v poho.pak už to je na hraně.Nejvíce jsem jel 170km/hod.Žádna zdržovačka provozu to fakt není.A hlavně ta pohoda jízdy,jsi o něco výš,jak ostatní,motor má super zvuk,když na to šlápneš,tak to slyšíš a hned zabere.Vždycky se na jízdu těším. Zde si přečti recenze:http://www.vybermiauto.cz/autoblok/clanek/test-peugeot-2008/motorizace nebo:http://www.autorevue.cz/trivalec-puretech-skupinypsa-peugeot-citroen-ziskal-mezinarodni-cenu-motor-roku-2015 Citovat
Veverka Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 No tvl, tady se někdo pořádně vyblbnul a měli by i modi. Bezprostředně předchozí příspěvky se necituji!!! Přečtěte té si to v pravidlech! Je přece zřejmé, na co reagujete. Navíc když jste jen dva. Trochu přemýšlet... Ad žárovky - jsou povinnou výbavou, tak by v autě měly být. Já je měl v tom pouzdru s lékárničkou a trojúhelníkem. Ale to už je víc než 7 let zpátky Nokiany WR D4 jsem letos koupil taky a zatím mě nepřestávají udivovat. Už se moc těším na první sníh Citovat
Rajagent Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 Taky dobrá story,fakticky.Máme to podobné,také jsem tak podobně sháněl.Opel moc obyčejný.Mokka-na tu se čekalo půl roku,jiné zase moc drahé...A jinak,ty naše tříválce dělá buď Bmw nebo přímo Francouzi.Ty francouzské motory chválili,ale v čem jsou lepší než bavorák,to nevím.A toho tříválce se neboj,ty motory jsou teď úplně jinde,dokonce Bmw už je zavádí dost dlouho do svých aut a mnoho dalších automobilek.A ten náš dostal nějaké ocenění,četl jsem o tom nějaké články.A mé dojmy-musíš si zvyknout na rozjezdy,je to něco jiného,jak se 4válcem.Ale už od jedničky to táhne jako šlak.Dvojka,trojka táhnou více,jak některé 4válce,fakt.A po dálnici jedu 130km/hod a když na to šlápnu(na pětku),tak auto je schopné zrychlovat.Kolem155 km/hod jede v poho.pak už to je na hraně.Nejvíce jsem jel 170km/hod.Žádna zdržovačka provozu to fakt není.A hlavně ta pohoda jízdy,jsi o něco výš,jak ostatní,motor má super zvuk,když na to šlápneš,tak to slyšíš a hned zabere.Vždycky se na jízdu těším. Zde si přečti recenze:http://www.vybermiauto.cz/autoblok/clanek/test-peugeot-2008/motorizace nebo:http://www.autorevue.cz/trivalec-puretech-skupinypsa-peugeot-citroen-ziskal-mezinarodni-cenu-motor-roku-2015 Díky za odkazy ... aspoň po ránu, jak se ještě válím v posteli mám co číst Citovat
Rajagent Odesláno 12. listopad 2015 Autor Odesláno 12. listopad 2015 Tak zimní pneumatiky Nokian obuté na diskách a dealer mi volal, že auto je už v ČR, tak příští týden jsi jdu pro auto !!! Nemůžu se už dočkat ..... pak tu dám foto, jakmile ho budu mít doma Citovat
Nemesis Odesláno 12. listopad 2015 Odesláno 12. listopad 2015 Nech slúži. Ja som sa 2008 po 2 rokoch zbavil pre rôzne vážne aj menej vážne závady. Citovat
Nemesis Odesláno 14. listopad 2015 Odesláno 14. listopad 2015 Tak si to zhrňme: - Vymenený celý motor na zvolávačku: vraj nezhoda piestnych krúžkov, v budúcnosti by vraj mohol žrať olej - po výmene motora, za jazdy, pri zahriatom motore pri preradzovaní vibroval spojkový pedál. Po následnom rozobratí zistili že osadili prítlačné ložisko nakrivo. - Reklamované kolísanie otáčok po studenom štarte - závada sa neprejavila - 3x reklamované vypadávanie ĽP reproduktoru - 2x vymenený, 3x neviem ako to dopadlo, to už auto bolo vo vlastníctve peugeotu, s ktorým som sa dohodol že ho odkúpia. - Reklamovaná ručná brzda, ktorú som prakticky nemohol od jesene do jari používať, lebo stačí že bolo vlhko/mokro a z večera do rána sa doštička tak nalepila na kotúč že bolo treba s autom trhnúť na jednotke, aby sa doštičky odlepili - po opakovaných sťažnostiach zrazu zistili že peugeot má riešenie a namontovali akési chrániče na kotúče, potom sa to zlepšilo. - reklamované odlepovanie sa koberca na strane spolujazdca na vonkajšej strane na podbehu- vylepili to nejako a vypodložili, potom to bolo OK. - reklamovaný "chromóvý" lem nad ĽP hmlovkou - začali sa na tom robiť bublinky. je to len fólia, vymenili to, no po čase to zas začalo bublinkovať, neriešil som to už. - pár mesiacov po kúpe začalo sedadlo vodiča všemožne vŕzgať za jazdy - nechceli to akceptovať ako závadu, argumentoval som že predtým som mal 9 ročný leon, kde raz nevrzlo. Celé sedadlo premazali, až tak, že na zadnom gumovom koberci bol všade pokvapkaný olej, ale holt, pomohlo. - reklamovane permanentné pískanie brzd od prvého dňa kúpy, ako starý autobus - nechceli to akceptovať ako závadu (nepriznajú si ze doštičky si nesadli s kotúčmi) tak mi ponúkli vyčistenie bŕzd za 30 eur. odmietol som, ponaháňal predajcu, tak mi vrámci dobrých vzťahov "vyčistili" kotúče, pomohlo to na pár dní. Koniec story je, že po dohode s predajcom mi 2008 odkúpili za veľmi dobrú cenu, tak som si vzal 308SW a musím povedať, je to obrovský rozdiel. Citovat
Sorbon Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Tak já zatím žádnou takovou závadu nemám.Mám 2008 přes rok.Sedadlo nevrže,brzdy nepískají atd.. Citovat
tonyj Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 zaujímavý zoznam chýb....Ja už mám 130 tis.km a nič z ttoho. Inak, ked som menil predné kotúče tak som dal AT a k tomu keramické platničky(rozdiel 20 Eur) a absolútne super brzdy. Reagujú až moc rýchlo :-). Asi si mal pondelkové auto.... Ale hlavne že to nové je super... Citovat
Nemesis Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Hej smola veru. Mal som v pláne si poriadne posvietiť na výber nových doštičiek, až príde výmena no nakoniec to vyšlo inak. Ináč, 130 000 km s tým že P2008 sa začal vyrábať v roku 2013 ? To máš slušný nájazd. Citovat
tonyj Odesláno 15. listopad 2015 Odesláno 15. listopad 2015 Kúpil som ho hneď, ako bola veľká predvádzačka a uvedenie. Ide ako hodinky a len výmeny oleja a filtrov. Zatiaľ kvalitou TOP...Tak nech to vydrží :-) Zvažoval som ešte pre polovičku benzín a práve toto isté a 1,2...Zatiaľ som počul len dobré...Tak budúci rok uvidíme Citovat
Rajagent Odesláno 16. listopad 2015 Autor Odesláno 16. listopad 2015 Kúpil som ho hneď, ako bola veľká predvádzačka a uvedenie. Ide ako hodinky a len výmeny oleja a filtrov. Zatiaľ kvalitou TOP...Tak nech to vydrží :-) Zvažoval som ešte pre polovičku benzín a práve toto isté a 1,2...Zatiaľ som počul len dobré...Tak budúci rok uvidíme Jaký máš v tom Peugeotu motor a kw ? :-) Citovat
tonyj Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 mám diesel 1,4 HDi 50kw. som sa bál,že to bude slabé, ale som spokojný.Hlavne som chcel spoľahlivý motor a tento mal tie najlepšie referencie Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.