Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj. Mám tablet a furt se mi rozhazuje čas a to tam je zapnutá automatická úprava času z nějakých microsof stránek. Ale je u toho poznatek,že stránky neodpovídají. Rozladění času je nepravidelné. 

Nevíte čím by to mohlo být?

Je to Nextbook,NXV10QC32G 

(Vyhrál jsem ho v tombole - stejně tak jako 7kg šunky ale s tou žádné problémy nebyly)

Odesláno

Maš spravně nastavený datum? Pokud ne tak ve Windows pak hlasí chybu. Nebo muže načítat chbné časové pásmo, je potřeba to nastavit.  Jinak je možné automatickou upravu času vypnout, pak by to mělo bejt ok snad

A není to spíš - NXW10QC32G

Odesláno

jednou mi u nějakého zařízení pomohlo:

Vypnout automatickou aktualizaci, nastavit ručně a následně automatickou zapnout a už to drželo.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Mam dotaz u tohoto tabletu.. Udělal jsem abgrejt na  win10 ale jsem s tím nespokojen.. Jde to vrátit do továrního nastavení na win 8,1 ??

Děkuji.. 

Odesláno

Do jednoho měsíce nebo do velké aktualizace se vrátit můžeš, je to v sekci obnova systému.

Odesláno

Pacho69, trvale jen pokud si uděláš cíleně zálohu, jinak skutečně ne déle než jsem psal. Pak už to vrátit nejde.

• O 1 rok později...
Odesláno

Ahoj. Víte někdo jak tady na této potvoře udělat sken obrazovky? Děkuji. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...