Vít Kaplan Odesláno 26. říjen 2015 Odesláno 26. říjen 2015 Dají se namontovat příčníky ze sedana na kombíka SW ? Citovat
HonzaZ Odesláno 26. říjen 2015 Odesláno 26. říjen 2015 To je dost nepravděpodobné. Sedan má nahoře v rámu nad dveřmi po jednom otvoru u každých dveří na uchycení příčníků. To asi SW nemá. Dále je otázka, zda by se příčníky vešly nad podélné lyžiny u SW. Citovat
Guest Sikyl Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Ahoj, jestli je chceš na 508 SW, tak Ti je prodám. Mám je ještě v originál krabici. Měl jsem je 2x na střeše. Dal jsem za ně 4.500,-Kč v Peugeotu. Nic jiného Ti tam pasovat nebude. Já po roce a a 1/4 budu 508 prodávat. Čekám na nové auto a už to Peugeot nebude. Vracím se k Mazdě. Citovat
Guest Sikyl Odesláno 18. listopad 2015 Odesláno 18. listopad 2015 Oslovil mě uživatel Jered z Třince: Ahoj, máš nějakou představu o ceně za ty příčníky na 508čku sw? Měl bych možná zájem. Díky Pánovi jsem slušně odpověděl, že za zánovní příčníky (2x použité v originál krabici) chci 3.000,-Kč + poštovné. Pán neměl ani slušnost napsat "nemám zájem". POZOR NA TAKOVÉ UŽIVATELE TOHOTO FOŔA!!! Nevím co očekával? Snad, že mu je dám zadarmo a ještě uhradím poštovné. Upřímně řečeno, to je raději hodím do sklepa. Měl si koupit 107, tam by měl díly snad levnější. Citovat
Jered Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 žasnu na tuto reakci. 16tého listopadu jsme si psali, od té doby jsem neměl čas to řešit a najednou toto?? Nerozumím Vaši reakci. Klidně si příčníky nechte. Já mám služební auto a chtěl jsem to probrat se zaměstnavatelem zda-li dá 3000Kč na ruku. Nechápu, že tady dáváte nějaké upozornění na uživatele, nic jsem si u Vás neobjednal, jen jsem se dotazoval na cenu přes SZ. Nejsme na aukru. Děkuji tedy,hoďte si je do sklepa. Citovat
MJSytic Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 Všichni nemůžeme být na stejné vlně ... Peugeot vlně Jinak já k 508 dostal patky příčníků od "Thule", ale ty "tyče" mezi to už ne. K čemu mi to bude netuším Citovat
veldik Odesláno 19. listopad 2015 Odesláno 19. listopad 2015 Asi na to, aby si si dokúpil priečniky. Tie sú viacmenej univerzálne, možno si ich predchádzajúci majiteľ nechal na iné auto... Líšia sa hlavne tie pätky. Citovat
trojda Odesláno 17. leden 2017 Odesláno 17. leden 2017 V 9. 11. 2015 at 0:56, Guest Sikyl napsal: Ahoj, jestli je chceš na 508 SW, tak Ti je prodám. Mám je ještě v originál krabici. Měl jsem je 2x na střeše. Dal jsem za ně 4.500,-Kč v Peugeotu. Nic jiného Ti tam pasovat nebude. Já po roce a a 1/4 budu 508 prodávat. Čekám na nové auto a už to Peugeot nebude. Vracím se k Mazdě. Zdravím, jsou příčníky este k mání ???? Děkuji... Citovat
Péťa Odesláno 17. leden 2017 Odesláno 17. leden 2017 Guest Sikyl neodpoví, zrušil si registraci. Doporučuji napsat inzerát ZDE. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.