cuba.czech Odesláno 21. říjen 2015 Odesláno 21. říjen 2015 Zdravím, onehda jsem koupil zánovní P508sw a dokonce co se výbavy týče tak s 98% spokojeností toho co jsem požadoval.. Ale rád bych nechal dodělat (je-li to možné) aut. otevírání/zavírání pátých dveří. Dle mého jde o výměnu pístů a přidání tlačítka s protažením káblíků na elektroniku (ano, velice letmé popsání). A tak se chci zeptat zda-li je toto možné dodělat, u někoho (jsem z Ostravy) v Peugotu mi sdělili/vycítil jsem, že se tím moc nechtějí zabývat.. Předem díky za nějaké info Citovat
MJSytic Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 Zas až taková "brnkačka" to asi nebude http://www.peugeot-club.com/topic/101527-automaticke-otvirani-5-dverié-otvírání-5-dveří/ Citovat
P607Olda Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 (upraveno) Se jim nedivím. Hlavní problém bude propojit to do BSI, případně nakonfigurovat software. A proč by měli jít do takového rizika s nejistým výsledkem. Řešení vidím takto: zjistit, zda to už někdo udělal, a pak si to od něj nechat udělat, anebo si pořiď diagnostiku a zabojuj sám. Pak můžeš montovat pro ostatní. Upraveno 22. říjen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Edison Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 Tak samotné odemčení vcelku problém není. Ten solenoid se prodává, tlačítko se pořídit dá taky, přidělat mikrospínač do zámku 5. dveří taky. To jsem si dělal na feldě, při zamčení byl systém odpojen. Ovšem zvednutí 5. dveří... mno... jistě by to šlo.. ale jak píšou ostatní.. Tam bych to viděl jako těžce pokusný počin. Citovat
P607Olda Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 (upraveno) Mechanicky to půjde, i kdyby se mělo sehnat všechno z modelu (GT?) který to má. Ale jak to napojit do systému? Aby to odemklo zámek a zároveň systém nehlásit poruchu otevřených dveří. A totéž při zamykání. Podle mne je hlavní neznámá, zda BSI v tomto autě půjde nakonfigurovat, tzn. jestli má v softwaru připravené tyto funkce a jen je odblokovat. Což nezjistíš jinak, než že si půjčíš všechny elektrické prvky (motor, koncáky, řídící jednotku?) a zajedeš na diagnostiku a zkusíš to nakonfigurovat. Upraveno 22. říjen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
Edison Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 ...nebo se vykašlat na BSI a postavit to jako nezávislej systém. ;-) Citovat
mmartinkovic Odesláno 22. říjen 2015 Odesláno 22. říjen 2015 Nedavam tomu velku sancu, lebo urcite to bude za babku. Myslim si ze od sumy 1000€ to pojde. a este toho, kto sa do toho pusti a bude sa s stym drbat. Radsej sa vykasli nato a kup inu so systemom uz tam, GT to maju tak ako pisali vyssie. Citovat
misacekk Odesláno 24. červenec 2025 Odesláno 24. červenec 2025 Zdravím, nechci zakládat nové téma ohledně kufru. Dnes se mi stalo při zmáčknutí kuftu že se neotevře musím mu pomoci prizvednutim, dolu uz přes tlačítko jde. Chtěl bych radu jestli se musí měnit oba elektrické vzpěry nebo jedna otvírá a druhá zavírá a jestli se daji sehnat v replice? Díky za rady. Citovat
MJSytic Odesláno 24. červenec 2025 Odesláno 24. červenec 2025 Ahoj, taky se mi to občas stane. Ale jen jednou, a pak to po otevření/zavření zase funguje OK. Myslím, že bude stačit přes DIAG to nechat zkalibrovat. Tím bych být tebou začal Citovat
misacekk Odesláno 24. červenec 2025 Odesláno 24. červenec 2025 Díky, občas to bylo jak píšeš že se to neotevřelo na poprvé ale teď už jen s pomocí. To budu muset asi do Peugeotu v CB kde jsou strašně ochotný. Nebo někoho najít v okolí ČB. Citovat
misacekk Odesláno 1. srpen 2025 Odesláno 1. srpen 2025 (upraveno) Tak jsem byl v Peugeotu na kalibraci a ta nepomohla. Řekli že mám vyměnit vše. Tak jsem si rozebral celý kufr a vyndal motor. Sundal jsem moturek vyčistil uhlíky a komutator na co doléhají uhlíky ten byl černý a složil. Pak probehla zkouška a kufr funguje. V HS AUTO chtěli nejdříve měnit vzpery kufru za 12 tis a pak když by to nepomohlo tak motor za 21 tis a s prací by to bylo 37 tis. Upraveno 1. srpen 2025 uživatelem misacekk Citovat
Miky26 Odesláno 25. srpen 2025 Odesláno 25. srpen 2025 (upraveno) @misacekk Ahoj, mám stejný problém a jsem z CB. Byl bys ochotný mi podrobněji vysvětlit postup, případně mi s tou opravou pomoci ? HS AUTO ani J. Hradec už raději nezkouším. Většinu věcí si na autě dělám sám, ale elektrika je pro mě španělská vesnice. Vybavenou dílnu mám kdykoliv k dispozici pokud bude třeba. Děkuji za info. Upraveno 25. srpen 2025 uživatelem pavelu96 Necituj předchozí příspěvek Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.