Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 8 hodinami, MotoMoto napsal:

Na stránkách Freesat jsem Eurosport nenašel. Neměl jsi ho tam dřív? Od září už není právě jako od Skylinku.

Freesat mám už asi 5-6 let. Eurosport 1 i 2 v HD aktuálně na satelitu funguje.

Odesláno

Telly mam neco pres mesic. Jedu pres aplikaci v TV a to konkretne Samsung. Nemuzu si stezovat, mam to primarne na zpetne zhlednuti. Za jednu cenu je to pro 4 zarizeni.

Odesláno

No jo, ale to není satelit, na to musíš mít internet. Se slušnou rychlostí a neomezeným rokem dat. A to my na samotě u lesa nemáme. 

Odesláno

Bez slusneho netu to nejde, to uznavam. Nasi meli Skylink, nasledne FreeSAT, nyni jedou pres Telly. Internet maji pres Wifi protoze jsou na vesnici. Ale nemaji omezena data, rychlost maji 100/50. 

Odesláno (upraveno)

@MotoMotoDigi TV je na Intelsat 10-02 (1°W) a Thor 6 (0,8°W) a bohužel musí být přijímač od nich (toto mě osobně nevyhovuje)

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 1 hodinou, dzavel napsal:

Freesat mám už asi 5-6 let. Eurosport 1 i 2 v HD aktuálně na satelitu funguje.

To nechápu, protože na dotaz na Freesat mi řekli, že Eurosport neee.

Odesláno

Je to jednoduché. Když pominu kvalitu obrazu, která je u FreeSatu mizerná, tak obsahově to byla výborná nabídka. Platím 249,- měsíčně za dvě karty, které fungují v UNI čtečce. Ale to takhle přišla jedna firma M7 (Skylink) a FreeSat koupila...no a přeci si nebudou dělat konkurenci...tak nám FreeSat osekávají. Otázkou je, jak dlouho budeme ochotni platit. Já zatím vyčkávám.

V záloze mám DVB-T2, případně něco přes net (mám dostatečné připojení)

Odesláno (upraveno)

Pre MotoMoto:  Ako núdzové riešenie využívam nekódovaný Eurosport 1 (nie v HD, v nemčine) vysielaný Astrou 19,2E, transponder 12,226 GHz. Žiada si to motorické natáčanie paraboly alebo ďalší LNB konvertor, resp. twin konvertory v monobloku (jeden pre družicu 23,5E a druhý pre 19,2E).

Upraveno uživatelem Akoc

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...