jiriczek Odesláno 26. únor 2016 Autor Odesláno 26. únor 2016 A pro list si budu moc zajít do pobočky Peugeotu? Nebo to dostanu k těm kolům? Citovat
KingSpade Odesláno 26. únor 2016 Odesláno 26. únor 2016 Musíš ho dostat k těm kolům a potom s tím cárem papíru zajdeš na dopravku a necháš si to dopsat do velkého TP. Citovat
jiriczek Odesláno 27. únor 2016 Autor Odesláno 27. únor 2016 Na netu jsem četl ještě cosi o tom, že když tam půjdu s někým, kdo má stejné auto a má to tam už zapsaný, tak mi to taky zapíší taky. Platí to pořád? Citovat
KingSpade Odesláno 27. únor 2016 Odesláno 27. únor 2016 Ve skutečnosti jedeš ale 45km/h, to snad víš ne Citovat
jiriczek Odesláno 27. únor 2016 Autor Odesláno 27. únor 2016 Jojo, to vím Tady jde o to, že je to tachometrová rychlost a krásně to sedí. Citovat
jiriczek Odesláno 29. únor 2016 Autor Odesláno 29. únor 2016 Dneska si tak jedu ve městě za kamionem a zjišťuju, že pravá žárovka je KO, na výměnu jsem se podle ohlasů ostatních Pežoťáků v okolí moc netěšil... Ale opak je pravdou Výměna, včetně hledání nový žárovky nezabrala ani 5 minut... Opravdu nechápu, co na tom každej vidí za vědu, asi jsou to vesměs uživatelé. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 tim kladivem si ji tam natlouknul jo ?? Citovat
jiriczek Odesláno 29. únor 2016 Autor Odesláno 29. únor 2016 (upraveno) :D Kladivo je z předchozího zatloukání hřebíků do dřeva. Dokonce tam jsou vidět i části dřeva před autem Upraveno 29. únor 2016 uživatelem jiriczek Citovat
KingSpade Odesláno 29. únor 2016 Odesláno 29. únor 2016 Tak počkej, až ti přestane svítit levá, to bude víc jak na 5 minut. Citovat
jiriczek Odesláno 1. březen 2016 Autor Odesláno 1. březen 2016 Jo, když jsem se díval na tu levou, tak jsem si říkal, že ta bude větší oříšek. Citovat
jiriczek Odesláno 11. duben 2016 Autor Odesláno 11. duben 2016 Potřebuji natáhnou 12V do kufru přímo od baterky, nevíte někde, kdo to má vstup do motorovýho prostoru z kabiny? Nejlépe poblíž řidičovi strany. Případně kde tu díru můžu vyvrtat Citovat
pecino Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Myslim si že nebude nutno tahat kabel do kufru. Zkus odkrýt levý tapecírunk v kufru a pokud tam najdeš fialový drát s konektorem tak ten je určen pro zásuvku v kufru. Citovat
jiriczek Odesláno 12. duben 2016 Autor Odesláno 12. duben 2016 Já to chci pro napájení zesilovače pro subwoofer, což by pojistka pro zadní zásuvku nevydržela. Proto řeším natažení kabelu přímo od baterky.. A v návodu nikde nic není Citovat
Tony Stark Odesláno 12. duben 2016 Odesláno 12. duben 2016 Což o to výměna (klidně i obou) žárovek není nic těžkého ale dát tam žárvoku správně aby svítila jak má a ne nahoru/dolů. Nejlepší je ten zobáček v objímce - ten mate jelikož má člověk tendenci packu na žárovce vložit do něj a pak to svítí na prd, jelikož to příjde jinak. To je ale jenom můj poznatek z rychlovýměny kdy jsem se nejřdíve nepodíval jak tam ta žárovka byla prvotně vložena, dělám to vždy po hmatu jako houdini. Citovat
jiriczek Odesláno 13. duben 2016 Autor Odesláno 13. duben 2016 Tak dneska při měnění kol na letní a sundávání rezervy se mi rozbilo lanko, které ji drží.. Mechanizmus funkční, natahoval jste někdy někdo nové lanko? Citovat
jiriczek Odesláno 20. duben 2016 Autor Odesláno 20. duben 2016 Nevíte prosím vás, jak zjistit originální číslo rozvodové sady? Jelikož jsou na autě rozvody zhruba 13 let, tak mě čeká výměna... A podle Autokelly potřebuji znát originální číslo rozvodové sady.. Takže kde to zjistit? Díky. Citovat
Roman Bazi Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 (upraveno) Tady Upraveno 20. duben 2016 uživatelem Roman Bazi Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.