HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 Zdravim chlapi mam dotaz... Vcera sem prijizdel ke garazi a zniceho nic mi povolil pedal na brzde, takze sem ho proslapl a zjistil sem ze mi ze zadniho praveho bubnu vyteka brzdova kapalina... Ted k dotazu... Da se to nejak opravit aniz bych musel do servisu? Jak? A nebo musim do servisu?? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
Laďa Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 Vzhledem k tomu, že jsi položil tento dotaz. Tak do servisu. Nejspíš výměna brzdového válečku. Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 bude to chtít sundat buben, pak zjistit co se stalo, asi výměna válečku, obou paken (budou od kapaliny) a pak složit--odvzdušnit... záleží, zda si na to troufáš Citovat
HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 bude to chtít sundat buben, pak zjistit co se stalo, asi výměna válečku, obou paken (budou od kapaliny) a pak složit--odvzdušnit... záleží, zda si na to troufáš Tak troufnout si troufnu jen jeste jak rozmontovat buben?? Sem na to koukal a nejak sem nenasel zadne srouby kde by se dal rozmontovat...Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 Vzhledem k tomu, že jsi položil tento dotaz. Tak do servisu. Nejspíš výměna brzdového válečku.Do servisu se mi jakoze moc nechce... A chci to nejak opravit sam a ne dat buhvi kolik za servis... Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
ozzy56 Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 pokud jsi nenašel na čele bubnu dva šroubky, tak je buben s ložiskem a musíš povolit tu velkou matici a stáhnout buben dále už neporadím, musím pryč Citovat
Laďa Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) Není to nic proti tobě, ale na opravě brzd bych být tebou se zrovna neučil opravovat auta. Upraveno 8. říjen 2015 uživatelem Laďa Citovat
HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 Není to nic proti tobě, ale na opravě brzd bych být tebou se zrovna neučil opravovat auta.Odtah do servisu muzu zavolat kdykoliv... takze na tom myslim neni az tak co zkurvit... a to ze sem je nenasel... sorry ale to neni duvod proc bych si to opravit sam nemohl... nejsem mechanik kterej vi presne kde co je... takze se ptam...Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
myšut Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) co to je za blbost ,že by sis to nemohl pokunit sám..., prostory na to máš ,2 zdravé ruce taky . i kdyby sis to nakrásně stáhl tu brzdovou trubku za bubnem a zaškrtil ji ,2 pásovinky a stáhl 2 šrouby ve stylu svěrák,...aby nic dál neteklo,zbytek ovzdušnil.... jezdil jsem s obyč autem půl roku a nic se nedělo ,pak šlo do šrotu.Jen to 1 kolo nebrzdilo. Jak si asi myslíte,že když mi prdne trubka na hydro autě .co udělám...? mám tam přes 35 m vedení v potrubí ,prostě to zvednu a buď přemostím nebo zaškrtím a nouzově dojedu ,kde pořeším celou opravu...... tady na téhle šustibudce není co pokazit. sundej buben stahovákem,udělej diag sám,co teče a kup co potřebuješ .Prase stojí 150 -300 kč ,přetěsnění polovic. Zavolej do BEKASU do Petřvaldu,ať ti udělají na míru i vedení vzadu,kde je to schované a drží to bordel a sůl a preventivně vyměň sám. Pro sichr si můžeš koupit smršťovačky a navlíct do nich a zatavit stojí to pár korun a potřebuješ akorát zapalovač.,ale BEKAS to dělá taky a máš na dalších 15 let klid. Posílaj i poštou,nebo si nech na míru udělat trubky ,jaký chceš . Upraveno 8. říjen 2015 uživatelem myšut Citovat
krtek 2 Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 a myslis ze sa mu v garazi vaľa stahovak ? no dost pochybujem ak ho to bavi tak preco nie nech sa do toho pusti ,pozhanat vercajk ,diely ale ak ide ciste o to aby to bolo cim skor a lacnejsie tak servis Citovat
HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 a myslis ze sa mu v garazi vaľa stahovak ? no dost pochybujem ak ho to bavi tak preco nie nech sa do toho pusti ,pozhanat vercajk ,diely ale ak ide ciste o to aby to bolo cim skor a lacnejsie tak servis Za servis mi rekl odhadem 3000-5000 tak to si radsi udelam sam nebo se o to pokusim... a kdyz to nevyjde tak to tam soupnu... Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
myšut Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) souhlas i nesouhlas byl jsem osobně u toho ,jak se v servise vyskytla pipi s C3 s podobným problémem...hned od stolu ji to spočítali na 3500 .....za 3h předpokládané práce... já se málem vyvrátil ,jak jsem to slyšel.. když si propočítám balík dobírka do 2eho dne na adresu za 160 kč,5 tis za komplet brzdové vedení na hopačku 2wd ,což na šustibudku 206 je třeba třetina trubek ....prstýnkový klíč 10 -12 nebo co tam má za holendry,půjčit golu a stahovák na 120ky,2 prasata,bužírky ,barvu na bubny ,gumoš na spodek,2 nový bowdeny.......je to na zamyšlení ,když má člověk čas. Upraveno 8. říjen 2015 uživatelem myšut Citovat
krtek 2 Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) no ten mechos asi neni lacny hornu sadzbu 5000 pekne prestrelil no ale ty si z Prahy tak to tam je asi tak nastavene neviem vravim ak zozenies stahovak neni problem kludne sa do toho pust pripadne ti tu chlapi poradia a niecomu sa priucis mysut- ja ti rozumiem my chlapci z chudobnejsich krajov to tak riesime je to narodny sport casto ani inu moznost nemame , samozrejme ta tym nechcem urazit HanzWayne Upraveno 8. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 no ten mechos asi neni lacny hornu sadzbu 5000 pekne prestrelil no ale ty si z Prahy tak to tam je asi tak nastavene neviem vravim ak zozenies stahovak neni problem kludne sa do toho pust pripadne ti tu chlapi poradia a niecomu sa priucis mysut- ja ti rozumiem my chlapci z chudobnejsich krajov to tak riesime je to narodny sport casto ani inu moznost nemame , samozrejme ta tym nechcem urazit HanzWayne Vsak v pohode Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
myšut Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 tak národní sport to je ...nejde jen o to ,že by nebylo na servis,krtek .... .jde taky o to ,které jelito v tom servise je .... u 206 se zas až tak o nic nejedná ,ale u mě třeba jo ...představa ,že mi tam někdo s něčím lomcuje ,že mu to nejde ven,hned vedle vedení hydro nebo nějakého okruhu... nebo uvidí houpačku a rovnou mi sdělí ,že to nedělá ... Citovat
HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 tak národní sport to je ...nejde jen o to ,že by nebylo na servis,krtek .... .jde taky o to ,které jelito v tom servise je .... u 206 se zas až tak o nic nejedná ,ale u mě třeba jo ...představa ,že mi tam někdo s něčím lomcuje ,že mu to nejde ven,hned vedle vedení hydro nebo nějakého okruhu... nebo uvidí houpačku a rovnou mi sdělí ,že to nedělá ... Jo to je pak o necem uplne jinem to je fakt pokud to mas nejak udelany... jako ja bych to hodil ze skaly ale zase neni to absolutne zrezle na to ze je to 1999 a jezdi ta 1.6 paradne tak to chci opravit ale nwm no... pri nejhorsim to zaskrtim a dojedu do toho servisu na 3 brzdy Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
krtek 2 Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 (upraveno) tak zhanaj stahovak ,nejaky trhak plus trubku na zvecsenie paky lebo tie matky bubna drzia fest (polohu matky voci bubnu) si poznac fixou aby pri spetnom dotahovani matky si lozisko utiahol na spravny moment(cize na rysky ktore si poznacis,) na ten trhhak potrebujes orech velkostou si niesom isty poradi niekto iny ked bubon bude dole treba pozerat co sa rozbilo ,celuste musis davat nove tak ci tak ako pisal ozzy lebo su nasiaknute brzdovkou a tie uz neodmastnis som zabudol pravdepodobne pri stahovani bubna nacnes aj lozisko takze pocitaj ze mozno aj to budes musiet vymenit Upraveno 8. říjen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
P607Olda Odesláno 8. říjen 2015 Odesláno 8. říjen 2015 Jj, to chce vyzkoušet, opravit si sám brzdy. Když mi bylo 18, tak jsem si je opravil, úspěšně, ale taky naposled. Raději se budu věnovat tomu, co umím, a na co mám vercajk a zkušenosti, než tomu co bych dělal jednou poprvé v životě. To si musí každý vyzkoušet a rozhodnout se. Takže bez ironie, jdi do toho a uvidíš. Případně, když to dobře půjde a bude tě to bavit, můžeš si otevřít servis. Citovat
HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 tak zhanaj stahovak ,nejaky trhak plus trubku na zvecsenie paky lebo tie matky bubna drzia fest (polohu matky voci bubnu) si poznac fixou aby pri spetnom dotahovani matky si lozisko utiahol na spravny moment(cize na rysky ktore si poznacis,) na ten trhhak potrebujes orech velkostou si niesom isty poradi niekto iny ked bubon bude dole treba pozerat co sa rozbilo ,celuste musis davat nove tak ci tak ako pisal ozzy lebo su nasiaknute brzdovkou a tie uz neodmastnis som zabudol pravdepodobne pri stahovani bubna nacnes aj lozisko takze pocitaj ze mozno aj to budes musiet vymenit Uvidime co se ukaze a naskytne stema brzdama pocitam ze musej bejt nove a brzdovka k tomuOdesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
HanzWayne Odesláno 8. říjen 2015 Autor Odesláno 8. říjen 2015 Jj, to chce vyzkoušet, opravit si sám brzdy. Když mi bylo 18, tak jsem si je opravil, úspěšně, ale taky naposled. Raději se budu věnovat tomu, co umím, a na co mám vercajk a zkušenosti, než tomu co bych dělal jednou poprvé v životě. To si musí každý vyzkoušet a rozhodnout se. Takže bez ironie, jdi do toho a uvidíš. Případně, když to dobře půjde a bude tě to bavit, můžeš si otevřít servis. Hele to asi ne ten kluk co k nemu jezdim do servisu je daleko sikovnejsi ja si spise chci jen umet to auto opravit sam... jak rika tata mas stare auto tak se musis umet postarat tezsi veci asi nezvladnu kord jeste jdyz sem porad v praci Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.