Milan+ Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 Jedete zítra někdo do Bolky ? V muzeu bude den věnovaný tomuto vozu. Dnes jsem mluvil s majitelem firmy http://www.pmautosport.cz/index.php?option=com_zoom&Itemid=28 Veze tam i nějaké auta. Mohlo by to být slušné. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 To bude po celý den? To vypadá zajímavě. Řeknu to kolegovi v práci, ale ten myslím zítra odpoledne pojede pro motor do 130 RS. Takže asi nebude mít čas. Citovat
MilanF1 Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 Ted jsem se možná spletl, možná jde o 130 LR. Já se v tom moc nevyznám, není to pug. Momentálně prodává elektrony - kříže. Sice jich moc není, ale potřebuje peníze na ten motor. http://auto.bazos.cz/inzerat/52391092/Elektronova-kola-MTX-KRIZE.php Citovat
Stejsn Odesláno 6. říjen 2015 Odesláno 6. říjen 2015 Neskutečná ostuda že AZNP NEMÁ ve vlastních sbírkách 130RS a musí si jí půjčovat! Ale ona je neskutečná ostuda celé to muzeum, za něj by měl někdo dostat tolik facek, že by strávil zbytek života v kotrmelcích. Citovat
MilanF1 Odesláno 6. říjen 2015 Odesláno 6. říjen 2015 Tak kolega byl pro motor včera, je to 130 RH. Citovat
Pepito Odesláno 6. říjen 2015 Odesláno 6. říjen 2015 Škoda že je to pro mě z ruky. Škoda 130RS je legenda,české Porsche Citovat
MATTESS00 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Milan+: s majitelem - myslíš Tomáše? Stejsn: mají i svoje auta, ale asi se jim Tomášova líbí více Ono není jen muzeum, taky je depozit a celé se to obměňuje Citovat
OK406 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Škoda 130 RS byla na svou dobu úžasné závodní vozidlo, ať s jednalo o rally, kde kralovali posádky např. Blahna-Hlávka, Zapadlo-Motal, a další. Z cestovních vozech např. Žid, Enge,Vojtěch, Šenkýř, Tomášek a další. To byla zlatá éra vozů Škoda . Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2015 Autor Odesláno 7. říjen 2015 (upraveno) Milan+: s majitelem - myslíš Tomáše? Stejsn: mají i svoje auta, ale asi se jim Tomášova líbí více Ono není jen muzeum, taky je depozit a celé se to obměňujemyslí,m Myslím přímo Petra Molčana spolumajitele,ale on je na dílně jako vedoucí. Jsou tam myslím tři společníci za to PM,ale to je naprosto jedno. Včera jsem jim i posílal buksny na ty kola co máš v avataru. Upraveno 7. říjen 2015 uživatelem Milan+ Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2015 Autor Odesláno 7. říjen 2015 Tak kolega byl pro motor včera, je to 130 RH. Tak to staví repliku Rapida eRHáčka? Citovat
MilanF1 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Ano, rád by postavil repliku. Prý snad byly vyrobeny jenom dva kusy. Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2015 Autor Odesláno 7. říjen 2015 Jedn či dva,ale myslím,že ofiko se uvádí jeden. Ale jak nejsou origo papíry,tak je to mizerná investice. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Jeho berou Rapidy. Má doma několik aut, včetně rapida v cabriu a taky garde v cabriu. O tomhle autáku dlouho sní a pomalu se ho snaží dát dohromady. Nyní sehnal i motor, který sám o sobě unikátní. Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2015 Autor Odesláno 7. říjen 2015 Jeho berou Rapidy. Má doma několik aut, včetně rapida v cabriu a taky garde v cabriu. O tomhle autáku dlouho sní a pomalu se ho snaží dát dohromady. Nyní sehnal i motor, který sám o sobě unikátní. A to je motor s historii nebo to někdo stavěl jako repliku Citovat
MilanF1 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Vůbec nevím, ale dal za něj 60. Je to motor přímo do RH. Dle jeho slov bylo několik motorů vyrobeno, ale měly se zlikvidovat, jenže někdo je ze škodovky ukradl. Citovat
Milan+ Odesláno 7. říjen 2015 Autor Odesláno 7. říjen 2015 Ale prdlajs ukradl,někdo postavil repliky,ale jináč tovární motory se nechaly odkoupit,tady to jezdil i Vašek Uher v bugy,ale ohc. Tady máš i něco http://auto.sme.sk/c/7801982/zrenovovali-skodu-rapid-ktora-jazdila-rychlostou-260-kmh.html A kdyby chtěl ,tak tu mám i ty světla co na něm jsou,mám tu tři kousky dálek Hella 2000 rally a origo dekly plastové. Citovat
MilanF1 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 (upraveno) pardon, jak říkám, tyhle auta vůbec neznám ale autak je to zajimavý ... u mě do garáže může jen pug. Mít přebytečné kilo, uvažoval bych o tomhle (pokud je ten stav, jak se zdá z té fotky). http://auto.bazos.cz/inzerat/52614158/PEUGEOT-106-RALLY-72kW.php Upraveno 7. říjen 2015 uživatelem MilanF1 Citovat
MATTESS00 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 (upraveno) Myslím přímo Petra Molčana spolumajitele,ale on je na dílně jako vedoucí. Jsou tam myslím tři společníci za to PM,ale to je naprosto jedno. Včera jsem jim i posílal buksny na ty kola co máš v avataru. Jo tak Petr :-) Pokličky byly původní nebo replika? Rapid RH byl vyroben pouze jeden kus Marně přemýšlím, kdo má R-cabrio a G-cabrio? Upraveno 7. říjen 2015 uživatelem MATTESS00 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.