Břimberk Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 (upraveno) Zdravím, mám problém, nějaký chuligán mi rozbil pravé přední přídavné světlo. Byl jsem dneska v mototechně a řekli mi, že se takové světlo už nevyrábí a že ho neseženu ani u peugeotu. Tak se chci zeptat zda někdo nemá doma... případně jak to alternativně řešit ? Díky Upraveno 6. říjen 2015 uživatelem Břimberk Citovat
OK406 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Myslíš přídavné světlo, co je dole v nárazníku= mlhovku? Pokud ano, tak na Aukru a nebo i badisak by mohl mít. Citovat
Almanil Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Ty myslíš tu "mlhovku" s dvojitou čočkou? Jestli jo, tak to je docela problém. Nedávno jsem to hledal a nenašel, ale dříve jsem je viděl na prodej tady, na bazos.cz a na ebay. Citovat
PAJA106 Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Myslíš přídavné světlo, co je dole v nárazníku= mlhovku? Pokud ano, tak na Aukru a nebo i badisak by mohl mít. Píše přídavné dálky, takže spíš asi má Sport/GTi 106, kde opravdu byly dálky a nikoliv mlhovky. Za sebe doporučím jedině sledovat inzerci (ať už českou, nebo zahraniční), případně obvolat vrakoviště. Citovat
Almanil Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Aj, jsem si z nějakého důvodu myslel, že se bavíme o 406 . V tom případě bych zkusil ty servery, které jsem psal minule a navíc to máme oba blízko do Polomi, když bude štěstí, tak to světlo tam seženeš za dobrou cenu. Citovat
Břimberk Odesláno 13. říjen 2015 Autor Odesláno 13. říjen 2015 Ano, mám 106 sport rv. 2000 ( taky sem to mohl dát do popisku sorry!) No zatím sem nikde nic nenašel. Uvidím teď mám dva dny volna, tak zkusím Polom. Můžou mi něco říct policajti, když tam ted mám je jedno to světlo? Mám je raději sundat i to druhé? Citovat
Martin.1203 Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 (upraveno) Jaj tak to mám špatnou zprávu, v polomi na sporťáka nic neseženeš, byla tam akorát bílá obyč 106. Navíc kolik je v okolí Hranic sporťáku? Vím možná tak o 5 z toho 2 co byly v Hranicích, bílej a modrej, tak po těch se snad slehla zem... To bych zkusil možná Bílovec nebo Holubice u Brna tam zkus zavolat, ale tady v okolí si myslím že neseženeš nic Upraveno 14. říjen 2015 uživatelem Martin.1203 Citovat
ozzy56 Odesláno 14. říjen 2015 Odesláno 14. říjen 2015 Ano, mám 106 sport rv. 2000 ( taky sem to mohl dát do popisku sorry!) No zatím sem nikde nic nenašel. Uvidím teď mám dva dny volna, tak zkusím Polom. Můžou mi něco říct policajti, když tam ted mám je jedno to světlo? Mám je raději sundat i to druhé? příště dej do popisu nejen auto-model, ale pokud něco sháníš, je dobré tu dát i fotku toho předmětu policie tě může pokutovat, bohužel, všechna světla na autě musí být funkční, ale záleží na samotném policistovi jak ho ukecáš... Citovat
loki Odesláno 15. říjen 2015 Odesláno 15. říjen 2015 Ahoj koukni na bazos,cz par sportů tam na díly je Citovat
jiri106xs Odesláno 16. říjen 2015 Odesláno 16. říjen 2015 Přídavný dálky bych měl doma mít. Jinak nové se koupit dají, ale stojí ranec. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.