Radek Hurvajz Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 Musel by jsi vymazat cookies z prohližeče a pak po novem otevření stranky by se to mělo zeptat, ted když je máš uložený se to nezeptá Citovat
Veverka Odesláno 5. říjen 2015 Odesláno 5. říjen 2015 (upraveno) Ono to jde i bez "souhlasu" kliknutím, protože podstatné je to upozornění = kdo dále používá takový web, konkludentně souhlasí, neboť informován byl. I když za mě je to (všeobecně myšleno) zbytečná buzerace... Upraveno 5. říjen 2015 uživatelem Veverka Citovat
Péťa Odesláno 6. říjen 2015 Odesláno 6. říjen 2015 Ano, většina webů má jen informaxi s křížkem na zavření. Citovat
Veverka Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Na druhou stranu tím odkliknutím "souhlasím" se patrně vytvoří cookie s obsahem "upozornění na cookie na této stránce tomuto návštěvníkovi již nezobrazovat" Citovat
FrantaCV Odesláno 7. říjen 2015 Odesláno 7. říjen 2015 Obecně vzato je to opravdu jen informace. V přístupu na daný web mi to nijak nezabrání, jen se neuloží informace o "Návštěvě" a příště se mi dotaz zobrazí znovu. Asi stejně jako když Cookies vymažu úmyslně, což čas od času stejně udělat musím. Důvod je prostý, stránky se otevírají z uložených odkazů, tedy rychleji, ale v odkazu mohou být uloženy odkazy na již neplatné certifikáty serveru a je problém. Tohle už jsem několikrát řešil např. u přístupu do el. bankovnictví u ČSOB a KB a nejen tam. I při kontaktu Hot-Line mi operátor jako první poradil: "Vymažte Cookies". Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.