Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Ono to jde i bez "souhlasu" kliknutím, protože podstatné je to upozornění = kdo dále používá takový web, konkludentně souhlasí, neboť informován byl. I když za mě je to (všeobecně myšleno) zbytečná buzerace... :blicismajlik

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Na druhou stranu tím odkliknutím "souhlasím" se patrně vytvoří cookie s obsahem "upozornění na cookie na této stránce tomuto návštěvníkovi již nezobrazovat" ;)

Odesláno

Obecně vzato je to opravdu jen informace. V přístupu na daný web mi to nijak nezabrání, jen se neuloží informace o "Návštěvě" a příště se mi dotaz zobrazí znovu. Asi stejně jako když Cookies vymažu úmyslně, což čas od času stejně udělat musím. Důvod je prostý, stránky se otevírají z uložených odkazů, tedy rychleji, ale v odkazu mohou být uloženy odkazy na již neplatné certifikáty serveru a je problém. Tohle už jsem několikrát řešil např. u přístupu do el. bankovnictví u ČSOB a KB a nejen tam. I při kontaktu Hot-Line mi operátor jako první poradil: "Vymažte Cookies".

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...