Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nám DIAG při pokusu to změnit vyhodila nějakou chybu komunikace nebo tak. To samé když jsme zkoušeli zpět aktivovat ostřikovače světel. Pustilo nás to jen vynulovat interval :( Myslím, že to bylo kvůli tomu, že jsme nevložili klíč do čtečky, jak DIAG chtěla. Nevím, co tím myslela :myslim

Odesláno

Nemáš zač, teď jsem mrknul do návodu a klíč se strká do slotu v odklápěcí přihrádce jak se ovládá head up displej. To je asi to vložení klíče do čtečky.

Odesláno

Vidíš jaký jsme lopaty. Hledali jsme konektor a tohle jsem měl odklopený a říkal jsem si, k čemu tam vede ta kabeláž :aut Pak jsme zkusili popelník a byl tam :) NJN, člověk se pořád učí :super

Odesláno

Avatar je OK. 406 v srdci a 508 pod zadkem ;)

Jinak text je vytažený z klubového loga, tak by to mělo být autentické (krom menší deformace) :myslim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Jelikož GT ještě stále jezdí, rozhodl jsem se mu za zásluhy trochu pročistit interiér. Vzal jsem to vyloženě od podlahy - od koberců, až po střechu - škoda, že taky nemám černý tapec stropu, jako je u 308 verze :aut  No bylo tam dost blátíčka za necelé ty 4 roky ...

WP_20160629_12_37_08_Pro.jpg

WP_20160629_12_13_15_Pro.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...