Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Když to najde tak potom zaškrtnes co chceš aby to udělalo. Teď to dělám tak, že než otocim klíčkem tak si zapnu bluetooth a ono se to samo sparuje. Já si můžu i přetáhnout kontakty.

• O 2 roky později...
Odesláno

já teda přidám zkušenost s Droidem, ale jak píše Radek. spáruju, vyberu jestli chci hands-free nebo audio nebo obojí a pak to při každém zapnutí audia připojí a synchronizuje kontakty. verze bez HDD

Odesláno

Nemám sice Iphone, ale Windows phone 10 a dnes jsem zkoušel párovat telefon s WIP Nav+ a nechtělo mi to načíst kontakty. Hudbu ano, tak nevím jestli jsem udělal něco špatně.:myslim

Odesláno

Mám sice 508, ale ta RT6 je stejná - W10 Mobile i WP8.1 synchronizace bez problémů (volání-kontakty-přehrávání zvuku).
(RT6 nemá HDD, ale integrovanou kartu 4/8GB podle roku výroby).
S navigačními systémy v 5008 je to stále dokola stejný problém. Lidi neví, kterou ze 3 verzí systému tam mají. Ne všechny umí všechno :myslim 

5008_nav.JPG

Odesláno (upraveno)

mám RT6 teď už s 16GB bývalý majitel to upgradoval jen neznám rozdíly mezi těma druhama.. 

jeste se zeptám nějaký link nebo “nápověda” kde najít poslední verzi rnegu s češtinou ? 

rneg software r50b r50.03 mám tuhle jen tam není čeština (odkazy na “prekupnika” který si masti kapsu prosím ne.. nic ve zlem) 

Upraveno uživatelem kemox
Odesláno
před 6 hodinami, MJSytic napsal:

Krásné potvrzení mnou uvedeného :D 

A tu 16GB kartu máš vyndavací, viď?

když je to karta ? musí být vyndavaci.. :D no rad bych potvrdil ale kvalita toho obrázku je no.. špatná ale jestli jsem dobre hledal měl bych mít wip nav který neumí nic 

Odesláno

NJN, ale z RT6 tu kartu jen tak nevyndáš - bez demontáže systému z palubovky

Takže už jen podle té verze FW, který jsi uvedl je jasné, že RT6 nemáš. Máš klasickou WIP Nav, a abych odpověděl na tvou otázku zcela, tak:
FW máš poslední aktuální. Oficiální čeština není a zřejmě už ani nebude (vzhledem k tomu, že už dlouho nebyl vydán nový FW a poslední mapy jsou 2016-2/4Q2015). Jediná možnost, jak do toho dostat CZ je přes upravený FW (přepíše se do CZ některý z dostupných jazyků). Jinak systém toho umí docela dost. Jen z MT si hudbu přes BT nepřehraješ, no :nevim

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Asi to sem moc nepatří,ale nechci zakládat nové téma,když je to podle mě podobný... Měl jsem mobil od výrobce Alcatel,sparoval se mi hned s vším v pohodě,když jsem volal,tak jsem byl spokojen,ale teď mám . P9 lite a spárování v poho,ale to volání je divný,až nepoužitelný přes BT... :-( , slyším asi každé 3ti slovo a je to ve stylu,jakobych neměl signál,ale přitom ho mám... Nevíte někdo,co s tím? :-/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...