Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Padá nafta (ale hooodně) RHR - vyřešeno

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak asi s... nato... peklo nemam rad... myslel sem ze balonek na nejake potrubi... ale ne az od nadrze...

slušně! díky

Upraveno uživatelem minimaxa
  • O 4 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Tím si nejsem jistý. Nejsem si přesně vědom konstrukce, ale myslim že by mohl přisávat vzduch přes vratnou trasu zpět do nádrže

Odesláno

To není až takový problém ;) Každopádně většinou je opravdu problém pouze v tom balonku, resp v jeho zpětné klapce. Tomuhle motoru dělá problém pomalu každá bublinka a navíc to extrémně namáhá podávací část čepadla, která moc síly nemá...

• O 2 týdny později...
Odesláno

Pánové dospěl jsem ke stejnému problému... Začaly padat teploty níže a mi padá nafta... Nikde nic neteče, nic neprosakuje, četl jsem tady o tom ventilu, kde jej namontovat ? To potrubí co jde k balónku je tvrdé jako čert :( Nebo tedy zkusit prvně výměnu balónku , či palivového filtru ? Když napumpuji balonkem auto chytá na prví cuknutí startéru ..

Odesláno

Maj to všude, v každých autodílech se to koupí za pár stovek. Problém je, že u 407 my je to v kuse a nerozebiratelné, tzn. musí se to uříznout hadice a nějak nabastlit nebo jít cestou origo dílu z x-tisíc... 

Odesláno

Pokud si s tím člověk umí pohrát, tak jasně levnější varianta. Ale tyhle motory jsou na zavzdušnění hrozně haklivý a když se dostane vzduch až do vysokotlakého okruhu, tak může trvat klidně dvě baterky než to chytne, proto já tohle riskovat nechtěl... 

Odesláno (upraveno)

Dve baterky, to ale tahas naftu az  z Popradu :D

Resim stejny problem s padajici naftou a pokud se nechci strapnovat na parkaci tak stojici auto pres noc chytne do peti vterin, maximalne do 15 vterin. Pokud namackam tak na prvni brk.

Je pravda, ze unik asi neni tak velkej. Ja mam bublinky az za filtrem, takze to netaham az z nadrze.

Upraveno uživatelem Lada78

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...