Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Panove potreboval bych radu. U meho peugeota 407 1.6hdi jsem zpozoroval huceni kdyz pustim plyn jakmile prridam huceni prestane. Myslite ze byto mohla byt prevodovka...

Odesláno

Proč to píšeš znovu a zakládáš nové téma? To až tě napadne, že to může být třeba pneu, tak dáš nadpis Pneu a ten samý dotaz? Už jsi změřil zda alternátor dobájí jak má? Psal jsem ti to ve vedlejším vlákně.  

Odesláno

Jelikoz mam v nadpise uplne neco jineho nez jsem se ptal. Myslim si zeje to uplne jedno potrebuju poradit jen jednou veci. Snad se to nikoho nedotklo.

Odesláno

Prosim o radu nevim zda je to dobre nebo ne. Mechanik me rikal ze je vse v poradku. Pri padnu ti otacek pod 1500otacek za minutu aj min. Se zacne ozivat zvuk. Zvuk neumim popsat je to jako na spatecku kdyz jedete rychle :-) omlouvam se neumim to popsat. Myslite ze jeto normalni. Nemuze byt neco s prevodovkou

Odesláno (upraveno)

u převodovky můžeš jako řidič nechat zkontrolovat množství oleje, to je pro převodovku zásadní :myslim

ten zvuk nechej zkontrolovat i druhým mechanikem-servisem, žádný zvuk nebo hučení od převodů bys neměl slyšet

Upraveno uživatelem ozzy56
Odesláno

Prevodovka je tam druha plus uplne novi olej.zvuk jde slyset pouze kdyz pustim plyn a otacky padaji a padaji a jakmile spadnou pod nejake otacky tak jde slSel zvuk. Zvuk pripominajici kdyz jedu na zpatecku rychle... Myslis ze teda by nemelo nic delat.... Tvrdili me ze je to v poradku jeto uplne minimalni zvuk rikam jako pri spatecce

Odesláno

Dneska pri ceste do prace jsem zjistil ze to dela pri 1500otackach pak uz doku nic. Nejsem si jist zda to dela prevodovka. Nevite nekdo co byto mohlo byt

Odesláno

Dělá to na všechny rychlosti nebo jen některé? Rozsah otaček ve kterem to děla? Jinak ten zvuk může dělat opotřebení ložisek převodovky, nebo opotřebení zubu soukoli. Pak jde jen o hluk. Převodovka vydrží i stovky tisic km. Ale také mohou být poškozené zuby na soukolí a tam je to s výdrží horší.

Ozzy56 radí dobře, dej poslechnout jinému mechanikovi.

Z tveho popisu moc moudry nejsem. ...pri padnu ti otacek pod 1500otacek za minutu aj min....    ....jsem zjistil ze to dela pri 1500otackach pak uz doku nic....

Odesláno

Ano ano prave jakmile pustim plyn a otacky klesnou cca 1500otacek zacne hluk decentni jak jsem jiz rikal zvuk je stejny jako pri spatecce. Pod 1500otacek uz nic nedela ani nad 1500otacek take uz nic....

Odesláno

no když tu píšeš...myslíte...tak jo já si myslím, že je to anténou.

omg. proč to kurńa nedáš někomu kdo se v tom vyzná.když mám něco rozbité,tak to dám zpravit. když je mi řekne ,že je to to či ono a nezdá se mi to, tak se zeptám tu na forku, jestli mě ten mechanik nekecá...ty jo.to se někdy nedá.

motor mi dělá takovej divnej zvuk...čím to může být,molo by to být...a stále dokola. :blablabla

Odesláno

Myslim si ze forum je nato abych se zeptal kdo a jak scim a proc ma zkusenosti atd atd. Omlouvam se ze jsem se vubec n aneco zeptal. Postupem casu zjistim ze je tady vice s prominutim vic a vic chytraku. Pokud jeste par pribude takovich jakych me tady odpovedelo na muj dotaz tak to forum ani nemusi fungovat. Clovek se na neco zepta a hned je spatnej at se pokud mas neco rozbiteho dej to spravit. Odpoved kluka z druhe tridy. Omlouvam se ze mam problem chtel jsem poradit bohuzel odpovedi jsem se nedockal pouze si pripadam jak vul. Tady to nema cenu

Odesláno

ok. takže odpověď z druhé třídy. No to bych byl asi hodně na tu dobu dobrej, ale tvůj pravopis není ani z první třídy..y/i ti dělá asi velkej problém.

Tak si to kurňa po sobě přečti, ty jsi se zeptal a někdo ti poradil a ty stejně jedeš svoji ....tady je asi chyba někde jinde než od nás chytráků,když vidím hned první reakci na tebe,proč zakládáš nové vlákno....

Ano tady na forku ti poradí hodně a ušetříš i peníze, ale dotaz má být co nejpřesnější...

otevřu dveře či odemknu auto a najednou se mi zapnou stěrače...1x stírnou... a uvidíš, co se bude dít...někdo ti řekne že je to motorkem někdo ti napíše hledej šmudlo...ale to je konkrétní závada, která je podle mě jasná...Ale  Pri padnu ti otacek pod 1500otacek za minutu aj min. Se zacne ozivat zvuk. Zvuk neumim popsat je to jako na spatecku kdyz jedete rychle :-) to je jako co???

Odesláno

Pisu na telefonu bohuzel zkousku CJ snad nedelame. Jen sem se chtel zeptat co a jak. Odpovedi zajed k mechanikovi a nebo pokud mas neco rozbiteho jed si to zpravit neni uplne jako ze jsem poradil

Odesláno

Myslite ze by to mohla byt prevodovka nebo muze byt i neco jineho... Nikomu to nikdy nedělalo

tak jsem ti poradil...myslím,že je to anténou.

Pisu na telefonu bohuzel zkousku CJ snad nedelame.

a že se to každýho dotkne i když za to vlastně nemůže. Může za to telefon, jaké je i/y...ok 

Odesláno

Pokud ti to dělá na 1500 na každý stupeň, tak co to dělá na 1500 na místě? Na neutrál?

To už bude spíše od motoru, nebo často od příslušenství (altík, klima, napínací kladky). Otevři kapotu a poslouchej.

Fórum je fajn na typické závady, které jsou "záhadné", ale jednoznačné. Např. Při přidání plynu táhne doleva (silentblok ramene).

Fórum neumí odpovědět na otázky typu: něco mi hučí na střeše. To není typická závada a musí se řešit na konkretním autě.

Krom toho, je docela problém odhadnout, kolik toho tazatel umí. Někdy je ženě doporučeno rozebrat tapec a ona stejně půjde k mechanikovi, a jindy naopak, je tady naivní otázka a pak tazatel napíše, že běžně přehazuje motory.

Odesláno

P607Olda :napsal jsi to super a hezky,je vidět,že víš jak psát. Já tohle nedokážu. Ale má 650 příspěvků,nemyslíš si, že by snad měl vědět, co a jak?kdyby byl nováček nebudu tu psát takové ironie...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...