Bailly Odesláno 7. listopad 2015 Odesláno 7. listopad 2015 To TheJaro : U mě je to kvílení slyšet opravdu jen když motor není v záběru cca 1500 ot a miň. Na volnoběh vše OK. V jinych otačkach nic neregistruju, nebo to neslyším :-)) . Pomalu musim k očnímu a teď ještě abych si zašel k ušnímu :-((. Citovat
lud3k Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 Ano ano i u me pokud pustim plyn tak to zacne ale pri padani otacek nevite voto muze byt? Egr jsem cetl ale nrvim ja msm pocit na prevofovku Citovat
TheJaro Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Bailly u mňa tiež len keď ide podstate na voľno,počas jazdy v tedy keď z vyšších otaciek ide na voľnejšie ( hlavne pri predbiehanie ) Lud3k - u teba by pomohlo keby sa zvesies v inej 407,možno by si viac vedel Citovat
lud3k Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 Kamos ma 2.0hdi a vibec nic nebylo slyset auto bylo krasne tiche..me proste pri nizkych otackach drla to same ck vam.. Cetl jsem ze egr ale tezko rict,jsem objednany do servisu bylo me receno ze by nic takoveho nemelo byt slyset z niceho Citovat
TheJaro Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Ja som menil EGR za nový v peugeote zo všetkým a vôbec mi to nerobilo žiadne zvuky ako ty popisujes. Zavadu by som hľadal inde Citovat
lud3k Odesláno 8. listopad 2015 Autor Odesláno 8. listopad 2015 Nooo tady nekdo psal ze mu to dela to same nevite cim by to mohlo byt Citovat
Lukaydo 407 Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 Podle mě to je normálni u 1.6hdi např na 2stupen a cca 2tisice otáček a jak date nohu z plynu tak pomalu padájí otáčky tak to má zvuk jak (elektromotor ) ale podlě mě ten zvuk dělá turbo a to že mám fap vykuchaný,na 3jku to dělá trochu na 4,5 to nedělá vubec. A 1.6hdi má max Nm v 1750ot a u 2.0hdi je u 2000ot max krouták tak to tak nejde slyšet. Třeba píšu blbosti tak moc neberte vážne moji odpověd. Co tam máte za setrvak a spojku? Já mám vše od Sachs. Citovat
Bailly Odesláno 8. listopad 2015 Odesláno 8. listopad 2015 (upraveno) Lukyado, třeba to až tak velka blbost není. S tim turbem mě to vubec nenapadlo, i když vždy jsem si myslel, že většina závad na turbu se projevuje v záběru...ale třeba je to opravdu normální. Spojka i setrvak původní. Upraveno 8. listopad 2015 uživatelem Bailly Citovat
lud3k Odesláno 11. listopad 2015 Autor Odesláno 11. listopad 2015 No ono to zvuk jako elektromobil to je pravda. Kazdopadne jsem rad ze nejsem jediny kterymu to dela. Dneska jsem mel tu cest se projet s 2.0hdi take 407 a musim rict ze auto nic nedelalo krasne tiche slapalo jako hodinky. Spojku budu mit take puvodni. Mechanik me volal ze je marod. Pristi tyden tam jedu a jsem zvedavej co me rekne. Jelikoz jsem auto dovezl tak to delalo potom me vymenili prevodovku a auto bylo tiche az ted zase po dlouhe dobe to dela. Jako kdyby foukalo turbo Citovat
lud3k Odesláno 11. listopad 2015 Autor Odesláno 11. listopad 2015 Kazdopadne dam. Snad to nebude prevodovka nebo turbo Citovat
Wing Odesláno 12. listopad 2015 Odesláno 12. listopad 2015 (upraveno) Nevím, zda budu psát o tom samém, ale bez plynu při zpomalování také slyším takový zvuk jako elektromobil - zejména na čtyřku kolem 1,5 k otáček - domnívám se, že je to ložisko v převodovce a že to je bohužel celkem normální. Když jsem dříve jezdil s Octávkou 1,9 TDI - měl jsem ji novou a po najetí cca 20k km to taky začlo dělat - taky zejména na čtyřku kolem 1,5k otáček. Můžou tady lidi potvrdit, že nic takovýho u sebe nevnímaj a že to neni běžný? Upraveno 12. listopad 2015 uživatelem Wing Citovat
Midloch Odesláno 12. listopad 2015 Odesláno 12. listopad 2015 TVL pane Lud3k, ty už z toho musíš mít dobrý chaos v lebce: http://www.peugeot-club.com/topic/101229-vypadeni-kvaltu/ http://www.peugeot-club.com/topic/101369-brzdeni-motorem/ http://www.peugeot-club.com/topic/102084-brzdeni-motorem/ http://www.peugeot-club.com/topic/102122-prevodovka/ http://www.peugeot-club.com/index.php?/topic/102450-3rychlostni-stupen/ Citovat
lud3k Odesláno 12. listopad 2015 Autor Odesláno 12. listopad 2015 Ja nevim ja uvidim co me reknou v servise... Pristi tyden tam auto vezu. Nevim ja si nyslim ze z auta by nemel znit nic snad teda;-) Ted k panu Midlochovi. Myslim si ze co ma kdo v hlave a nema je zrovna Vam uplne suma fuk. Myslim si ze "forum" by melo fungovat jako rady,tipy atd atd. A nee odpovedi frajeru co mysli ze polkly pulku CR. Odpovedi jseme nedostalo az ted po nekolik tydnech. Takoe blbe keci si nechte pro nekoho jineho. Chci se norm pobavit o mem problemu. Ostatni muzou jit vyucovat uplne nekde jinde. Pak "forum" nemusi fungovat kdyz je kazdej u kazdHo vul Citovat
lud3k Odesláno 12. listopad 2015 Autor Odesláno 12. listopad 2015 Snad se nekdo vyjadri rad bych vedel na cem jsem;-) Citovat
Midloch Odesláno 12. listopad 2015 Odesláno 12. listopad 2015 OK pane ješito. Jedna otázka a hned takový kalibr ?. Já do tebe nešiju, jen mě připadá úsměvné, ptát se pořád dokola na to samé. Těch témat jsi zřejmě založil tolik, že už to asi ani nestíháš sám číst. Důvodů co to může dělat už tady máš bambilion a opravdu nevím jak se v tom můžeš vyznat. Proto jsem napsal co jsem napsal. Přes SZ jsem ti osobně nabízel, že si můžeš převodovku poslechnout u mě, dělá mi to samé. Ani jsi neodepsal. Tak jak si dovoluješ psát o mě to co píšeš? Citovat
lud3k Odesláno 13. listopad 2015 Autor Odesláno 13. listopad 2015 Dovolil jsem si to napsat tak jak si muze nekdo dovokit napsat ze ma nekdo lebce bordel. Zalozil jsem tema tolik protoze seme nedostalo odpovedi. A kdyby sis to precetl poradne vzdy je o necem jinem nevadichapu kazdej neni dokonalej. Ja nesiju me jeto uplne jedno. Odpovedi druhu jdi za mechanikem neni uplna odpoved. Na sz jsem asi zapomel nebo nevim proc jsem neodp. Toje fuk uz si to poresim sam. A tomto forum kazdej dava odpoved ve stylu zmen servis,jdi za jinym mevhaniken a nebo se cloveku smeji jaky je debil ze uz tady tema je. Nic vic. Neresim jeme to jedno. Kazdopadne se dohadovat nebudu. Citovat
Laďa Odesláno 13. listopad 2015 Odesláno 13. listopad 2015 (upraveno) To že ti tady moc lidí neodpoví možná bude i tím, že než si člověk přeloží tvůj příspěvek, tak zapomene co ti chtěl poradit Upraveno 13. listopad 2015 uživatelem Laďa Citovat
Midloch Odesláno 13. listopad 2015 Odesláno 13. listopad 2015 No vidíš jaký v těch tématech máš chaos a tak to také prvně bylo myšleno. Tady - jsem ti odpovídal už před měsícem a nebylo to o tom že bych Tě odpálkoval jinam. Ale zjevně o mém příspěvku nemáš ani páru když se ti odpovědi dostalo až teď. Takže zakládáš téma za tématem, všechny se točí kolem jednoho problému, jen jsou jinak nazvané. Howg, domluvil jsem. Citovat
lud3k Odesláno 25. listopad 2015 Autor Odesláno 25. listopad 2015 Nerad se vracim k puvodninu tematu ale dnes jsem byl v servise a auto nic nedelalo:-) dela to jen kdyz se auto zahreje. Ale pak to zacalo bylo me receno at to neresim ze to neni zadna zavada ale bezny zvuk pri dobrzdovani... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.