MJSytic Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 JJ, už jsem to psal i ve svém vláknu. Prostě jí to u těch klik lechtá no Citovat
chuck11 Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 Zrovna za bezklíčový systém bych moc nebojoval.Zneužívají ho i zloději aut např u ubchoďáků,kde používají jednoduchý zesilovač signálu a auto myslí že jste poblíž auta a odemkne ho.Případně můžou i nastartovat Citovat
MJSytic Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 JJ, psali o tom v novinách, tak to musí být pravda Taky psali, že si nemůžeš zkontrolovat uzamknutí vyzkoušením kliky, protože se to hned zase otevře atd, atd. Citovat
chuck11 Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 Nevím kde si to četl ty. Já jsem viděl dokument o technologiích zlodějů. Citovat
Leader001 Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 Tak doufam, ze aspon vypiskovany okna je odradi Citovat
MJSytic Odesláno 16. duben 2016 Odesláno 16. duben 2016 Nemá cenu se o tom bavit. Ani jeden s tím nemáme osobní zkušenost (resp já jo - moje auto to má, ale mám na mysli tu odbornou zkušenost) a čerpáme z nějakých neofiko zdrojů. Pokud to auto budou chtít profi zloději, tak si ho prostě vezmou. Zloděj amatér takovou výbavu mít nebude - zase tak "easy" to není. A feťák ti prostě rozbije okno a hotovo ... Citovat
veldik Odesláno 17. duben 2016 Odesláno 17. duben 2016 Kto by tie naše vydarené kúsky kradol??? Citovat
Jered Odesláno 19. duben 2016 Odesláno 19. duben 2016 JJ, psali o tom v novinách, tak to musí být pravda Taky psali, že si nemůžeš zkontrolovat uzamknutí vyzkoušením kliky, protože se to hned zase otevře atd, atd. Uzamknutí auta nemusím kontrolovat za kliku. Mě se sklápí zrcátka, tak je to evidentní Citovat
MJSytic Odesláno 20. duben 2016 Odesláno 20. duben 2016 JJ, ale někdo má prostě ten zvyk, že pokud nevezme za kliku, nemá jeho podvědomí jistotu, že je zamčeno Spousta lidí si myslí, že to u tohohle systému udělat nemůže. Ale opak je pravdou. Zamknout a vzít za kliku se může úplně v klidu Citovat
Jered Odesláno 24. duben 2016 Odesláno 24. duben 2016 Tak dnes servisák zkontroloval konektory na klice a nic zvláštního nenašel. Dia píše zkrat na kostru, takže to bude někde uvnitř kliky. A tak mě zajímá, nevíte někdo na jakém principu ta klika funguje? Jestli tam je nějaký kapacitní senzor, nebo něco jiného? A popřípadě kolik stojí nová klika v Peugeotu? Nechce se mi kupovat starší bez záruky, která by mohla dělat to samé. Citovat
speedfred Odesláno 8. červen 2016 Odesláno 8. červen 2016 tiež mi ju menili-šoférovu,nepomohlo ani odpojenie baterie. naštastie na optiway servis (140.000km) Citovat
hurrican Odesláno 27. červen 2016 Autor Odesláno 27. červen 2016 Zdravicko tak mne od včera zasa začal další paradox a to ze auto sa začalo samo odomykať akonáhle sa k nemu priblížim. Mám bezkľúčový prístup, vlastne som zakladal aj toto téma a s kluckou som uz zatial problém nemal, ale toto odomykanie nechápem. Pred tým to nikdy nespravilo a kľučky som všetky popozeral a žiadna necistota nič. Proste zamknem auto a uz keď len stojím pri ňom tak sa za chvíľu odomkne (kľúč mám v ruke takze žiadne náhodne stláčanie tlačidla na odomknutie) alebo zamknem vzdialim sa a priblížim a hneď odomyka. Stretli ste sa s tým niekto ? Citovat
Jered Odesláno 16. červenec 2016 Odesláno 16. červenec 2016 Tak jsem se konečně dostal k tomu, abychom se servisákem kliku vyměnili. Klika vyměněna za novou a vše funguje jak má. Nedalo mi to ale, jelikož nikdo tady nereagoval o principech jak klika funguje, tak jsme původní kliku rozloupli. Klika je samozřejmě slepená takže oprava kliky je problém. Přikládám pro zajímavost fotky. Je tam vidět i zelená oxidace způsobená s největší pravděpodobností vniknutím vody, takže nedoporučuji mýt vapkou a stříkat přímo na kliku. Diagnostika psal zkrat na mínus. Citovat
PeugeotHDi Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 to Jered: perfektna praca...klobuk dole...dakujem a mozem v klude aj za vsetkych majitelov 508ciek s bezklucovym uzamykanim podakovat za dane zistenie...Bravo. Citovat
jarda20 Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 ještě v záruce mě také měnili kliku u řidiče, na dotaz kolik taková sranda stojí, dostal jsem odpověď cca 8.000,- Kč (nový díl, lakování, demontáž a montáž) Citovat
Jered Odesláno 18. červenec 2016 Odesláno 18. červenec 2016 nemyslím si, že 8tis. Klika prý vyšla kolem 2,5tis, + lak, myslím si max 500 (i když ta perla bílá nevím, je to 3vrstvý lak) a výměna max půl hodiny. Takže bych řekl strop 3,5tisíce. Citovat
Jered Odesláno 27. červenec 2016 Odesláno 27. červenec 2016 A ještě jeden docela důležitý poznatek. Po výměně levé přední kliky, funguje bezvadně i levá zadní klika. To jsem sice před tím nepsal, ale nefungovala řidičova vůbec a zadní fungovala na bázi náhodných výbuchů. Jendou ne jednou ano. Ale pozor, po výměně přední funguje i ta zadní perfektně. podle mého názoru zkrat na té první ovlivňoval funkci i zadní. Jelikož to funguje na bázi elektromagnetického pole či indukce tak kdo ví jak se ten zkrat choval sviňa. Citovat
TomasARN Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Prave aj mne uplne prestalo fungovat bezklucove zamykanie a odomykanie. Mate nejaky tip, co to bude? Citovat
puq Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 na vsetkych dverach? lebo mne napr. vo vlhkych zimnych mesiacoch nie vzdy funguje na soferovych dverach Citovat
TomasARN Odesláno 14. prosinec 2017 Odesláno 14. prosinec 2017 Nefungovalo to na vsetkych dverach, kufor isiel. Potom sa stalo 3x to, ze ked som zamkol klucom a chytil som klucku, tak zasvietili smerovky, ako keby som zamykal. Potom zas raz odomklo a raz zamklo, potom sa zas stalo, ze neodomklo, ale zamklo, ale nesklopilo zrkadla. Odpojil som na chvilu baterku a teraz to zas islo, tak skusim este neskor Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.