Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Guest minimaxa
Odesláno

Gauč je obligátně můj, možná + 1. Maso - navrhuji obligátní krkovici. Pokud bude jiné přání, hlaste se. Prosím o včasnou aktualizaci seznamu dorazivších, abych věděl, kolik dobytka mám zaříznout  :super

Odesláno (upraveno)

Papá někdo krevetky..? Že bych pár naložila..

Rozmaryn česnek - na špejli se vejdou tak 4.. Takovou spíš chuťovku než na hlad.. :) ale nevím jak moc si chcete zarybyt gril.. ;)

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno

To tak opravdu není, ale dnes jsme si rozdělovali služby (nová práce) a dopadlo to jak dopadlo, nemohu si zatím moc vyskakovat :( 

Odesláno

Elektrikáři z Ostravska se rovněž omlouvají. :( Máme už zaplaceno Android road show s Teslou a BMW i8 v Ostravě. Následně se přesouváme na elektrokolech na Dny NATO v nedalekém letišti Mošnov. Páč pak se to dá ušlapat a na místě popít pivo k řádně mastnému bramboráku.

I tak chválíme za aktivitu hned tak brzičko po velkém srazu. Železo se má kout horké, to my oceláři známe. ;)

Odesláno

Mě je moc líto, že nemohu přijet. Ale snad si na mě vzpomenete při dalším již neveřejném pořádání. Budu na vás na Mělníku vzpomínat.

Odesláno

kozel a Radegast !!!!!! A Kumburak !!!!!!!

no a osvedceni, jsou na seznamu informovanych, takze bych se nebal :D

Stejne mi to neda a pisnu to zase sem.........

Odesláno

recept na spokojenost..? Kozel Radegast Kumburak krkovice rum (JAKEJ???!!! jindřich?) sex a drogy (JAKÝ???!!! fofajn)..? :D

Fuj..

Dám si kakao a ovesný vločky..!!! :D

Tak co teda ta buchta a krevety..? Chcete to..? :) musím je objednat, aby byly fresh, jinak je to bahno.. :P

Odesláno

Upeč jim buchtu, krevety nech na příště až tam budu. Já jsem pro každou špatnost.

Odesláno

Psrijede mi jeste kamarad s pritulkou tak prosim o dve porce pro ne. Jinak Weri ja je zaukoloval na chlebicky tak tebe na sladke a nebo krevety. Osobne sladky nesmim a krevety vem dokud neprijede MotoMoto.... to by na nas prostorove nevyrazne moc nezbylo :)

Odesláno

dobra otazka.... jdu to spocitat.....

Scratchovi 2

Minik 1

Miguel 1

Weri 1

StibTo 2

Pavel K 2

Husky 2

Mozna vecer Stajgrik :D

zatim tedy statecnych 11

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...