Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Bratránek to teď využívá na prodejně v Měšo. Je s tím zatím spokojenej. Sice jede v 3G režimu, ale frčí to kolem 10Mbit, takže mu to k práci stačí bohatě. Ty máš v Nera LTE?

Odesláno

Nevýhoda, nepřipojí nic co nemá WiFi. Oproti klasickému routeru s externím modemem.

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Odesláno

Já o něm uvažoval docela hodně, protože pevná linka mě umí jen cca 6-7mbit, podle mapy máme mít doma lte, ale na mobilu doma lte nemám, mám ho asi 1km od baráku, nicméně i to 3g by mě stačilo, na něm mám doma cca 15-20mbit, ale ten fup 30gb mě vadí, tak si počkám až ho dají pryč a potom do toho půjdu.

A pokud vím tak na něj jde připojit i přes kabel počítač, takže to nemusí být jen wi-fi.

Odesláno (upraveno)

Nevýhoda, nepřipojí nic co nemá WiFi. Oproti klasickému routeru s externím modemem.

Odesláno z mého GT-I9505 pomocí Tapatalk

Tak proc to ma bratranec pripojeny k PC kabelem? :aut Upraveno uživatelem MJSytic
Odesláno

Ale jo, omlouvám se, zapomněl jsem že to jeden port má. Spletl jsem si to s D-Link DWR 730, ten teď zrovna mám v Chorvatsku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...