štír62 Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 Zdravím všechny. Před zhruba měsícem mi palubní počítač přestal ukazovat průměrnou spotřebu nebo spíše ukazuje nesmyslnou (1,9l/100km ) - nemáte někdo zkušenost čím by to mohlo být? Na dia to nevyhazuje žádné chyby. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 Zopárkrát sa to stalo aj mne na počítadle, kde nenulujem km. Možno to súvisí s nejakým interným pretečením počítadla. Na počítadle kde nulujem km pri každom tankovaní je to ok. Citovat
kv13 Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 Možná to s tím nesouvisí,ale možná ano.Jakým způsobem se měří průměrná spotřeba?Pokud je to nějakým průtokovým čidlem tak to může být KO. Citovat
AnotherOne Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 To by nešla aj aktuálna spotreba. Priemerná sa vypočítava z prejdenej dráhy a celkovej spotreby. Citovat
straki007 Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 A prutoku vzduchu a ubyvani nafty a zatez motoru a korekce vstriku a seslapnuti plynu.................... Staci smazat prumerku a vse bezi jak ma Citovat
štír62 Odesláno 7. srpen 2015 Autor Odesláno 7. srpen 2015 A prutoku vzduchu a ubyvani nafty a zatez motoru a korekce vstriku a seslapnuti plynu.................... Staci smazat prumerku a vse bezi jak ma prosím tě a jak vymazat tu prumerku? Citovat
celda1970 Odesláno 7. srpen 2015 Odesláno 7. srpen 2015 Přecvakni si na ni tlačítkem na pravé páčce a pak to tlačítko znovu dlouze podrž...asi 3 vteřiny.....vynuluje se to. Citovat
štír62 Odesláno 8. srpen 2015 Autor Odesláno 8. srpen 2015 děkuji, včera jsem vynuloval a uvidím. díky všem za radu. i těm co "křičeli ";-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.