Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec, uvažuji o koupi nové 308 a chtěl bych se zeptat zda má někdo info o tom kdy bude nějaký facelift? Líbí se mi totiž např. přední maska jako u GT verze se lvíčkem v masce chladiče, blinkry s LED osvětlením, lepší grafika dotykového displeje atd. Zajímalo by mě totiž zda třeba některé tyto prvky budou ve vylepšeném kabátě.

Díky za postřehy

Odesláno (upraveno)

To ne, ale určitě tu někdo ví v jakých časových odstupech třeba od vypuštění nového modelu přicházely facelifty. Může to být i teď podobné. Já nemám přehlad žádný jak a kdy takové úpravy přicházely do prodeje.

Upraveno uživatelem Mikis
Odesláno

Facelift je většinou po 4letech :myslim Postupné úpravy jsou ale každý modelový rok. Např. u "staré" 508 je do poloviny roku 2012 oranžové podsvětlení klimy, a pak už bílé. To samé se týká různých tech. úprav, když se přijde na nějakou výrobní vadu apod. :myslim

Jde taky o to, že GT má být něčím výjimečné, takže pokud stejnou "výbavu" dostane např. "Allurka", tak nač kupovat pak dražší GT? :aut

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...