Mikis Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 Zdarec, uvažuji o koupi nové 308 a chtěl bych se zeptat zda má někdo info o tom kdy bude nějaký facelift? Líbí se mi totiž např. přední maska jako u GT verze se lvíčkem v masce chladiče, blinkry s LED osvětlením, lepší grafika dotykového displeje atd. Zajímalo by mě totiž zda třeba některé tyto prvky budou ve vylepšeném kabátě. Díky za postřehy Citovat
Laďa Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 Kup si noviny Spirit.Tam jsou kontakty na věštce. Citovat
ozzy56 Odesláno 28. červenec 2015 Odesláno 28. červenec 2015 opravdu si myslíš, že to TADY někdo ví ?? že by to frantíci nejprve sdělili nám?? Citovat
Mikis Odesláno 29. červenec 2015 Autor Odesláno 29. červenec 2015 (upraveno) To ne, ale určitě tu někdo ví v jakých časových odstupech třeba od vypuštění nového modelu přicházely facelifty. Může to být i teď podobné. Já nemám přehlad žádný jak a kdy takové úpravy přicházely do prodeje. Upraveno 29. červenec 2015 uživatelem Mikis Citovat
MJSytic Odesláno 29. červenec 2015 Odesláno 29. červenec 2015 Facelift je většinou po 4letech Postupné úpravy jsou ale každý modelový rok. Např. u "staré" 508 je do poloviny roku 2012 oranžové podsvětlení klimy, a pak už bílé. To samé se týká různých tech. úprav, když se přijde na nějakou výrobní vadu apod. Jde taky o to, že GT má být něčím výjimečné, takže pokud stejnou "výbavu" dostane např. "Allurka", tak nač kupovat pak dražší GT? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.