Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

prosim viem ze je tu toho hromada , jas a chcem len ujistit ci mam vymenit cidla alebo nakolko vypisalo naraz tolko zavad ci moze byt problem uplne niekde inde, vdaka.

prikladam foto z dia.

post-33831-0-70554800-1437911053_thumb.j

Odesláno

Jo jo, bude to čidlo, ale chce to na DIA, protože jsou jiná čidla na předek a jiná na zadek, tak aby jsi věděl, které je v háji. Teď jsem měl to samé a odešla mi dvě čidla, přední i zadní na levé straně.

Odesláno

Na screenu máš trvalou závadu snímače na levém přední a pravém zadním kole. Pokud tomu nevěříš, tak závady vymazat a chvíli jezdit. Potom znovu dia a uvidí se 

• O 2 týdny později...
Guest Chozeluizskuner
Odesláno

Taky jsem se dlouho trápil. Nakonec jsem s jedním členem napíchl na origo DIA a sledovali se otáčky všech kol. Už při prvních pár metrech bylo žrejmé, že jedno čidlo nesnímá.

Odesláno (upraveno)

Keď sú senzory ok, kontrolka zhasne. Ale po výmene musíš vypnúť kľúč na pár minút.

Meraním toho veľa nezistíš keď nevieš co merať. Samotné senzory sú hallove sondy meranie odporu pomôže iba veľmi orientačne. Jediné čo je isté a mám to odskúšané je meranie napätia na senzore. Pokiaľ je senzor zlý jednotka ho odpojí a nie je na ňom napätie. Inak má cca 12V. Pre meranie napätia však musíš napichnúť káble alebo si urobiť prípravok do konektora. Merať pri naštartovanom aute a pozor na skrat. Keď ho skratuješ jednotka ho odpojí a bude sa javiť ako vadný.

Upraveno uživatelem AnotherOne
Odesláno (upraveno)

Sakra, stve ma to, do servisu uz nejdem, naposledy som bol lenivy a nechal si vymenit ulozenia predne nakolko nebol ani cas, chlapik ma obtiahol o kilo a este mi odfajcil oba predne bezpecaky na kolach, telefon nedvihal tak som sa na vymenu senzorou dal sam a vidim ze som neuspet, je sanca ze tie pred tym neboli ani vadne iba treba hladat chybu volakde inde.

Upraveno uživatelem sannyray

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...