jeff+ Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Dotaz k počtu sedaček a jejich zapsání v ORV - mám možnost koupit 807, kdy v autě je 7 sedaček, ale v ORV je napsáno počet míst k sezení 5. Chci se zeptat jak je to zapsáno v ORV, pokud je ve vozidle 7 - 8 sedadel, jestli je to tam tak zapasáno, nebo je to v jiných záznamech v ORV(velký tech.) tento jsem zatím neměl možnost vidět celý. Díkes. Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 A je to registrované jako osobák, nebo jako N1? Pokud jako osobák, pravděpodobně se někdo spletl při přihlášce a jde to opravit. odkud to pochází? U auta z Německa jsem nechával opravit údaj o počtu míst jen tak bez ničeho, prostě jsem požádal na úřadě, ať vyhledají v archívu původní německý TP, že tam je 8 míst a ne jen 5. Jinak ti to za nějaký obnos potvrdí zastoupení Peugeot. Citovat
Medvěd Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Před časem jsem měl půjčený Z PŮJČOVNY mikrobus VW T5 a ten měl v OTP počet míst k sedění 2 - 9. Nevím, jak se mu to povedlo takhle nechat zapsat - zjevně v české kotlině NIC NENÍ NEMOŽNÉ Citovat
oddie Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Spíš bych řekl, že takto zapsané je to správně, pokud jsou sedadla jednotlivě či po skupinách vyndavací. Nic není nemožné platí v našich končinách spíš pro DEMENCI úředníků schopných zapsat do TP vyslovené hovadiny. Já mám třeba v TP zapsáno 5/8 - což znamená 5 nebo 8, ačkoliv jsou sedadla jednotlivě vyjímatelná a lze tak snadno počet míst měnit po jednom v rozsahu 2 až 8, jak to výrobce zamýšlel. Citovat
Laďa Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Už se to tady řešilo, ale jsem na telefonu a nějak to nemůžu najít. Citovat
kamcax7 Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Jen se připojím, já mám zapsáno 5 - 8. Takže ať mám lavici, nebo ne, pořád je to ok. Citovat
Milan+ Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Nasvědčuje to pro to N1. Já tam mám klasicky 5-8. Citovat
xpetrix Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Ja v TP mam 8,v originalnom IT TP bolo tiez 8,auto je 7 miestne a cez STK som takmer nepresiel.Iba vdaka znamosti.Iba tak opravit sa to neda,je potrebne potvrdenie od vyrobcu/importera o homologizacii a dost to stoji.Neviem ako to poriesim pri dalsej STK.2x na STK nikoho sedadla nezaujimali.Plati:to co je v TP musi byt aj na STK.Ak je tam 8,musi byt v aute 8 sedadiel,ak je tam 5-8,tak tam mozem byt 5 az 8 sedadiel. Citovat
Laďa Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Tak tady to je https://www.peugeot-club.com/topic/99601-807cka-radačka-rada/?p=1665385 Můžeš studovat Citovat
jeff+ Odesláno 2. červenec 2015 Autor Odesláno 2. červenec 2015 Díky za odpovědi - beru tedy jako správné 5-8 míst k sezení. 5 tedy málo a jenom 8 - problém. Citovat
xpetrix Odesláno 2. červenec 2015 Odesláno 2. červenec 2015 Ja by som potreboval zapis 7 alebo 5-7,no mam tam 8 a som v pr..... Citovat
xpetrix Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Do FIATu som zaslal vsetko,co odo mna ziadali a druhy mesiac je ticho. Citovat
Doctor Who Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 Taky bych bral více míst než jen 5. Mám to v kategorii N1. Ale po té co jsem kontaktoval firmu, u které to bylo dle TP přestavováno mi bylo sděleno, že tam v životě to auto nebylo. Ani nejsou odstraněna kotvící místa, což by při legální přestavbě být mělo. Tak přemýšlím co s tím, jestli to tak nechat nebo se jít ptát na registr. Citovat
Lukas.407 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 N1 bys mel mit i pryc pasy, tak mi to bylo receno... Citovat
Doctor Who Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 To je právě to. Všechno tam je, teda krom sedaček. Ty tam nejsou. Citovat
Milan+ Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 Tohle tady kdysi řešil BBJ,taky koupil N1,vše tam bylo,lyžiny, pásy,koupil sedačky a jezdí. Někde to tu popisuje. Citovat
Doctor Who Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 Mě to asi stejně nedá a zkusím se zeptat na tom magistrátu. Přeci jen když mám písemně, že v té dané firmě to auto na přestavbu vůbec nebylo, tak... No asi chtěl někdo ušetřit a udělal podvod. Citovat
Milan+ Odesláno 4. červenec 2015 Odesláno 4. červenec 2015 Co jsem se setkal ,tak nikdo kdo má N1 nemá zadělány lyžiny,pásy u téhle řady aut. Zpět přepsat to nelze,dělá to snad jen Mazda po doplacení dph. Jezdíš na své triko s více sedačkami jen do té doby než se něco stane. Citovat
Lukas.407 Odesláno 5. červenec 2015 Odesláno 5. červenec 2015 Zadelany pasy jsem nevydel, ale urezavali je... Vymenil jsi pas a bylo to v cajku Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.