Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dotaz k počtu sedaček a jejich zapsání v ORV - mám možnost koupit 807, kdy v autě je 7 sedaček, ale v ORV je napsáno počet míst k sezení 5. Chci se zeptat jak je to zapsáno v ORV, pokud je ve vozidle 7 - 8 sedadel, jestli je to tam tak zapasáno, nebo je to v jiných záznamech v ORV(velký tech.) tento jsem zatím neměl možnost vidět celý. Díkes.

Odesláno

A je to registrované jako osobák, nebo jako N1? Pokud jako osobák, pravděpodobně se někdo spletl při přihlášce a jde to opravit. odkud to pochází? U auta z Německa jsem nechával opravit údaj o počtu míst jen tak bez ničeho, prostě jsem požádal na úřadě, ať vyhledají v archívu původní německý TP, že tam je 8 míst a ne jen 5. Jinak ti to za nějaký obnos potvrdí zastoupení Peugeot.

Odesláno

Před časem jsem měl půjčený Z PŮJČOVNY mikrobus VW T5 a ten měl v OTP počet míst k sedění 2 - 9. Nevím, jak se mu to povedlo takhle nechat zapsat - zjevně v české kotlině NIC NENÍ NEMOŽNÉ

Odesláno

Spíš bych řekl, že takto zapsané je to správně, pokud jsou sedadla jednotlivě či po skupinách vyndavací. Nic není nemožné platí v našich končinách spíš pro DEMENCI úředníků schopných zapsat do TP vyslovené hovadiny. Já mám třeba v TP zapsáno 5/8 - což znamená 5 nebo 8, ačkoliv jsou sedadla jednotlivě vyjímatelná a lze tak snadno počet míst měnit po jednom v rozsahu 2 až 8, jak to výrobce zamýšlel. 

Odesláno

Ja v TP mam 8,v originalnom IT TP bolo tiez 8,auto je 7 miestne a cez STK som takmer nepresiel.Iba vdaka znamosti.Iba tak opravit sa to neda,je potrebne potvrdenie od vyrobcu/importera o homologizacii a dost to stoji.Neviem ako to poriesim pri dalsej STK.2x na STK nikoho sedadla nezaujimali.Plati:to co je v TP musi byt aj na STK.Ak je tam 8,musi byt v aute 8 sedadiel,ak je tam 5-8,tak tam mozem byt 5 az 8 sedadiel.

Odesláno

Taky bych bral více míst než jen 5. Mám to v kategorii N1. Ale po té co jsem kontaktoval firmu, u které to bylo dle TP přestavováno mi bylo sděleno, že tam v životě to auto nebylo. Ani nejsou odstraněna kotvící místa, což by při legální přestavbě být mělo. Tak přemýšlím co s tím, jestli to tak nechat nebo se jít ptát na registr.

Odesláno

Mě to asi stejně nedá a zkusím se zeptat na tom magistrátu. Přeci jen když mám písemně, že v té dané firmě to auto na přestavbu vůbec nebylo, tak... No asi chtěl někdo ušetřit a udělal podvod.

Odesláno

Co jsem se setkal ,tak nikdo kdo má N1 nemá zadělány lyžiny,pásy u téhle řady aut.

Zpět přepsat to nelze,dělá to snad jen Mazda po doplacení dph.

Jezdíš na své triko s více sedačkami jen do té doby než se něco stane.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...