P607Olda Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Uvažuju nad koupí 307, podle popisu má původ v CZ, jednoho majitele, nízké kilometry. Ale prodejce mi nic z toho moc není schopen zaručit, prý je to soukromou věcí prodávajícího. Stejně tak nejistá odpověď na otázku zda je případně po havárce. Co si o autě myslíte, případně zda ho znáte (zvláštnost je displej pro couvání). Praha.pdf Citovat
MJSytic Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Pěkná, ale není to SW ale Break. To by v Peugeotu měli vědět Citovat
P607Olda Odesláno 25. červen 2015 Autor Odesláno 25. červen 2015 Jaký je prakticky rozdíl? Lavice je dělená, snad bude i posuvná dopředu/dozadu. Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 SW má samostatná zad. sedadla co vím Citovat
celda1970 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 Hele...pekny.jestli me zrak neklame tak to neni sw ale break..bez vyndavacich zadnich sedacek..roleta je manualni nezatahovaci.strecha bez panoramy.dodelavany couvaci senzory, proto ten extra display...v 66kw bezne origo nejsou.a jestli je tam vubec bylo mozno dodat jako priplatek..??Klima automat je u 66kw priplatkova...normal byla manual. 2006 66kw...by jiz mela mit FAP...motor je identicky jako 1.6hdi 80kw..akorat je softwarove omezen..je tudiz v pohode ho chipnout... Jinak je to pekna barva...takovou mam rad...a i 66kw jede velmi slusne..uplne v pohode na normalni jezdeni za malo nafty... Citovat
ozzy56 Odesláno 25. červen 2015 Odesláno 25. červen 2015 autorizák by měl poznat aspon havárku, když už nic jiného, nelíbí se mi ten přístup prodejce, zkusil jsi kontrolu přes VIN tady? jinak přes fotky se to nedá, auto musí být na zvedáku atd., prostě vidět, svézt se... Citovat
KoudaK Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Co se tyce motoru 66kW 2,0 HDi r.v.11/2004 tak mi ho mame v partnerovi a spokojenost. Spotreba 6,5 a to vecne jezdime s vlekem. Citovat
P607Olda Odesláno 29. červen 2015 Autor Odesláno 29. červen 2015 (upraveno) Kontrolu přes VIN tady jsem zkusil, vypadá to dobře, za první 4 roky asi 58 t. km. Prodejce odpověděl jak mohl, nicméně, já čekám na auto, kdy prodejce řekne: ano, já to auto znám, u mne ho koupil, deset let sem jezdí na servis a km pravidelně narůstají a s majitele pana Mrkvičku znám. Co jsem ještě mohl udělat: teď už lze veřejně nahlížet do záznamů STK o kilometrech při STK. Všichni bychom měli při koupi auta požadovat kód a datum poslední STK, případně prodejce by ho měl automaticky uvádět, stejně jako VIN. Já toto auto asi nekoupím, jednak je to daleko, s tím nemám dobré zkušenosti, a jednak naše firemní potřeba nového auta není tak silná - ještě počkám. Toto vlákno bylo míněno spíše tak, zda někdo toto auto konkretně zná. Upraveno 29. červen 2015 uživatelem P607Olda Citovat
celda1970 Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 Hele Koudaku.....to je ale 1.6hdi..66kw...trocha jinej motor...zdarec.. Citovat
ozzy56 Odesláno 29. červen 2015 Odesláno 29. červen 2015 jojo, to je ono--pan Mrkvička ho koupil u nás, my ho servisujeme, vyjedeme vám celou historii od koupě na papíře... , bohužel takových aut je na place minimum , taková auta jdou do rodin výkupců, známým Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.