Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Jinak je to dostačující a vcelku dobrá volba. U ženských boduje i ta barva. Do repasů bych nešel a pokud na tom nechce hrát akční hry a nebo stříhat video či upravovat fotky, tak je to OK.

¨Pro členy Peugeot klubu u nás jen za 8599,- Kč

Odesláno

Jinak je to dostačující a vcelku dobrá volba. U ženských boduje i ta barva. Do repasů bych nešel a pokud na tom nechce hrát akční hry a nebo stříhat video či upravovat fotky, tak je to OK.

¨Pro členy Peugeot klubu u nás jen za 8599,- Kč

musí být nový, repas nepřichází v úvahu. Díky za nabídku ale musí se to odebrat na poukázku v nejmenovaném obchodě, pokud by to bylo za hotové tak bych nabídku rád využil, třeba příště uděláme nějakej obchod

Odesláno

Druhou podmínku chápu. Jinak Asus co jsem dal odkaz, je v podstatě nový s plnou zárukou u Asusu. Při reklamaci jen nahlásíš, oni pošlou PPL a zase PPL přiveze zpět opravený kus.

Odesláno

Mam taky, baterka drží 3 hodiny, celkem spokojenost, a s SSD naprostá

A navic je to spíše Outlet než repas, ten notas je uplně novej, nikde ani znamky o nějakém použití, ani uvnitř když jsem měnil disk

Odesláno (upraveno)

Win8 si v létě převrtíš na Win10 ;)

:( zlatý sedmičky!

Jinak já mám bez SSD :(

Upraveno uživatelem Veverka
Odesláno

Tak to já bych tedy nedělal a rovnou si radši koupil lepší notebook. Ačkoliv (kromě tý baterky) je to zcela určitě "použitelné" ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...