Péťa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 OK406: Mám raději stručnou kandidátku než spoustu slibů, které kandidát neumí splnit. "Sliby se slibují, blázni se radují". Citovat
Sagic Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Tento klub potřebuje stavět na základech, které jsou již vytvořeny, nepotřebuje převratné změny. Je to hlavně zásluha posledního vedení, které rozhodně nemělo lehký start, nepřevzalo klub v nejlepší době a muselo se vyrovnat s několika závažnými aférami. Za to jim patří velký dík. Jediné, v čem vidím rezervy, je lepší komunikace se stávajícími členy a neřešit věci s horkou hlavou. Je to o naslouchání, věcné diskusi, občas i o pochopení. Vše se dá řešit v klidu pokud obě strany chtějí. Věřím, že většina lidí zde jsou lidé rozumní. Toto se netýká pouze vedení a moderátorů, ale všech co sem chodí. Citovat
Almanil Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Ještě, že jsem se v noci hecnul na přímý přenos NHL místo toho, abych se podíval ze záznamu. Debata o volbách při běhu voleb mi přijde celkem zbytečná, řešit jsme to mohli před volbami a teď by byl klid třeba na nějaké věcně dotazy typu SK podpora. MotoMoto: já vůči tobě chovám značný respekt vzhledem k tvé inteligenci, přehledu a potřebě mít ve věcech pořádek. To je alespoň můj dojem z tvých příspěvků. V kandidátce sám píšeš o tom, že chceš dát některé věci např. účetnictví do pořádku. Já jsem i z diskuzí, které se vedly, pochopil tvou snahu podobně jako třeba Pe.Tr. Možná by nebylo od věci to tedy vysvětlit. Například pro mě je revizní komise a vnitřní audit v podmínkách Peugeot Clubu totéž, jen s jiným názvem. V naší firmě k nám na vnitřní audit jezdí kolegové z Německa a chápu tento proces jako snahu o pokud možno hladkou spolupráci. V klubu nás není tolik, aby to mělo nějaký efekt, zvlášť když už dnes se snad vše zveřejňuje a je dohledatelné každým členem. A je možné se vedení doptat, pokud se mi něco nezdá. K SK podpoře, pořád tu máme slovenské členy, tak nevidím principiélní problém se srazem na Slovensku. Mám za to, že srazy jsou otázkou lokálních skupin, které je zorganizují. Chápu, že je možné sraz pořádat i na druhé straně republiky od svého bydliště, ale náročnost značně stoupá.To znamená, že protože jsem sraz na Hranicku neuspořádál já, je důvodem k tomu, že tu žádný nebyl. Třeba se mi někdy něco zorganizovat podaří, možná ne. Scratchi: Ano, já jsem kandidátku poslal, až před půlnocí. Tipuji, že u tebe to bylo docela podobné, když jsi hned přede mnou Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) tak tak, ja odesilal nekdy pred 3/4 na 12 K tomu Slovensku: myslim, ze uz je to docela dlouho, co se SVK trhlo a doposud se neobjevil nikdo ze SVK clenu, co by chteli neco usporadat. To je jako k tomu budem nutit? Ne, nebudeme, podminky maji stejne jako my poradajici v Cechach, takze je to proste jen o vuli. Ktera tam podle me moc neni. V tom souhlasim s Petrem, ze sem jdou na pokec, rady apod., ale na srazovani a sponzory tam uz maji svoje. Takze asi tak....... Upraveno 14. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
Almanil Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 To spolu souhlasíme, nikam bych se necpal Citovat
OK406 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Nemám namysli sliby v kandidátce, ale skutky, které kandidát pro P-C udělal. V minulosti lze vzpomenout na krátkou a ,,horkou" jehlou vytvořenou kandidátku a výsledek ..........?! Ale to je můj názor. Co člověk, to jiný názor. proto zastávám názor, že kandidátka by měla být napsaná v klidu a s chladnou hlavou a i rozumě + svědomitě. Ono napsat například, že mám rád značku Peugeot a proto jsem v P-C a chci být ve vedení. Trošku se více rozepsat ........... Opakuji, že toto je můj názor. Tak to je i v životě. Citovat
Guest Scratch Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) hele tech kratkych kandidatek tady bylo rozhodne vice, uz drive..... kazdopadne vetsina, opakuji vetsina kandidatu se ridila doporucenim predsedy..... pokud umim ja spravne cist, tak doporuceni znelo takto................ Kandidátky je možné zasílat nejpozději do 12.6.2015 do 23:59 Kandidátky doporučuji doplnit krátkým textem o Vašich představách co byste ve spolku chtěli dělat, dosáhnout nebo změnit. Kandidátky zasílejte s fotkou nejlépe ve formátu PDF na mail volby@peugeot-club.com (v kopii na schreek@peugeot-club.com) a 3 strankovy elaborat neni rozhodne kratky text. Nemluvim tady vubec o obsahu..........To je zase muj nazor.... No a ze jsou sliby, ktere se neplni, je take caste. Hlavne naslibovat a navymyslet hory s horakama, a pak skutek utek...... Upraveno 14. červen 2015 uživatelem Scratch Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Přiznám se, že milanův elaborát jsem neměl sílu dočíst Dále se přiznám, že když bude vedení zase podněcovat styk se slovenským združením, bude o jednoho řáda méně Toto je snad už vyřešené, sk členové sem chodějí pro rady, rozdávají rady a v poklidu tady koexistují s českými členy. Ale nechme srazy na sk združení, ostatně toto už bylo psáno... Nějaká podpora u partnerů tam stejně jde kvůli legislativě těžko udělat, opravdu bych toto nechal spát a popřál jejich združení to nejlepší Vezměte si, jaký je tu klídek. Víte sami, jak to je... Podáš ruku a utrhnou prst (toto platí obecně vždy a všude a mezi všemi) a zase budou vášně, proč nemají to a to a proč my to máme Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Pe.tr, pokud je pro tebe slovo omlouvám se, jen prázdné slovo, tak je mi tě líto. Možná by uživatelé více vítali to co píšeš, pak jsi se mohl přihlásit do voleb a nabídnout toto řešení. Já nabízím k řešení jiné věci. Pro tebe asi nedůležité. Pro mě a možná i pro pár jiných ano. Ono možná někomu vyhovuje chaos při správě peněz ostatních. Nebudu se podbízet tím, že chci udělat něco co je líbivé ale nabízím řešit to co mě trápí. A to jestli to bude stát o korunu víc se teprve uvidí. Já myslím, že ne. Chaoz ve správě peněz ostatních? Ty jseš teda vostrej chlapec!!! Než takovejhle "(raději se mírním)" napíšeš, měl by sis to přepočítat v hlavě alespoň do dvaceti Nemyslíš si, že jsi tímhle mohl kluky z vedení docela urazit? Nevzpomeneš si, co za dva roky udělali a ty jim napíšeš tohle? Jen proto, že zrovinka ty máš pocit, že je někde chaoz? tfuj tajbl teda Prijde mi ze prazdne slovo je to prave pro tebe... Pokud jai muj prispevek nepochopil. Přesně, pořád se omlouvá, vždy něco napíše a hned se omlouvá, moc si za názorem nestojíš, MotoMoto.... Motomoto: jen se zeptám, protože popravdě mi posledními výroky drásáš nervy.... Co ti vadí na stávajícím účetnictví našeho spolku, když si můžeš jakýkoliv tok peněz ověřit na fio transparentním účtu, kdy dostaneš vyučtování srazů do poslední korunky, kdy ti předseda nebo kdokoliv z vedení vysvětlí za co se utratila ta a ta částka paypalem? Mám trochu pocit, že jsi nevěřící tomáš a dokud TVÁ osoba osobně papír či účet neuvidí, tak neuvěří - nebo ještě lépe, ty by jsi nejradši sám osobně transakce zadával a sám je kontroloval.... Tím navazuju na podotázku, na co revizní komisi... Teď je možná kandidátů jedenáct nebo deset a možná by se i vybrala, ale co když za dva roky budou kandidáti tři, to zase budeme předělávat stanovy? Proboha k čemu? Ono čím je někde více lidí ve vedení, tím se méně dohodne.... Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Já svůj elaborát měl sepsaný již několik měsíců, taky asi proto ta délka, mohl jsem nad tím déle přemýšlet. Nechci slibovat nesplnitelné, spíše vylepšit to, co funguje. Jak uvádím v kandidátce, na řadu věci (např. partneři, marketing, PR) prostě nemám, ale chci mít ve vedení někoho, kdo tomu rozumí a v těchto oblastech nás posune dále. Dle kandidátek soudím, že s tímto by neměl být problém, tedy pokud ty dotyčné osoby se do vedení dostanou. punkac: Já se nechci spolčovat s SK sdružením, ani náhodou, ať si jsou sami na svém pískovišti. Jen bych chtěl našim členům na SK něco nabídnout. Pokud i to je špatně, raději podpořím srazy v okolí Ostravy, Vsetína, Zlína a Hodonína. Citovat
Péťa Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Milane, jenže Tvá "podpora" srazů, které zrovna nepořádáš, je v podobě házení klacků pod nohy. Jenže kdo nezažil neuvěří a nechá se snadno ovlivnit. Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Milane, budeš-li ve vedení opět zvolen, dělej, co uznáš za vhodné, nejsi tu jen pro punkáče ) Punkáč jen se vzrůstající aktivitou tímto směrem poníží svou chuť tu setrvat jako člen klubu, mě to jednou stačilo, proč pořád otvírat staré rány? Citovat
Almanil Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Já mám dojem, že jsem se asi nějak špatně vyjádřil, ale pokud si budou chtít naši členové udělat sraz na Slovensku, tak v tom nevidím problém. Citovat
MilanF1 Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Já se neorientuje jen podle punkace, neboj. Ale ani ostatním se slovo "SK" nelíbilo. Já jsem to myslel tak, že s SK sdružením v žádném případě nebude spolupráce a nějaký náš zástupce pro SK by byl nezávislý na SK sdružení, prostě začít znovu a být řekněme konkurencí pro SK sdružení. V kandidátce jsem to zmínil jen okrajově, protože tato oblast mě opravdu netlačí, jsou tu jiné věci na řešení. Neočekával jsem, že to přinese takové emoce, to jsem opravdu nechtěl. Já jsem to bral jinak, než to tu většina lidí cítí. Vidím to v podstatě stejně jako v posledním příspěvku uvádí Almanil. Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 (upraveno) Děkuji konečně za konstruktivní otázky, zkusím napřed odpovědět Almanilovi, ale možná z toho bude část i na otázky Punkace. Revizní komise jako taková není to samé co je vnitřní audit, který se dá ještě dělit na další jako je finanční, personální a další podskupiny. Revizní komise, nebo prostě revizní orgán je kontrolní orgán volený valnou hromadou aby prováděl běžnou kontrolu představenstva, neboli vedení, které je funkci exekutivy, tedy výkonné moci. Není možné aby valná hromada, u nás členská schůze kontrolovala jednou za rok práci vedení do té míry aby mohla upozornit na případné chyby. To k vysvětlení. Teď to zkusím nastínit více obecně. Protože jsem měl snahu aby tato funkce byla ve stanovách, protože si myslím, že by se měl chod spolku přizpůsobovat stanovám a ne naopak aby se stanovy přizpůsobovaly momentálnímu chodu spolku. Ale můj návrh neprošel. OK, v pořádku rozhodujeme kolektivně a proto jsem se rozhodl kandidovat s tím, že pokud budu zvolen a pokud od ostatních členů vedení získám mandát na tuto "funkci" tak bych rád jí zastával. Tedy i když budu jako součást vedení, rád bych abych mohl svojí prací případné chyby či drobné překlepy nebo nedodělky doplnit a zlepšit. A teď k tomu co se mi nelíbí a nebo nelíbilo. Hlavně bych rád podotkl i když to třeba někdo tak nevidí, tak já to tak myslím, že se to netýkalo předchozích vedení. Nechci tady znovu rozviřovat k čemu a jak mohlo dojít a došlo. A ani to, že se přijaly závěry udělat vše proto aby se toto a podobné věci nemohly opakovat. Stejně tak není jediná roční uzávěrka či vyúčtování srazů aby bylo jasně a jednoduše předloženo. Například předložit roční uzávěrku bez výkazu zisků a ztrát je třeba pro mě neskousnutelné. Jak chce vedení aby to někdo odsouhlasoval. Přijde mi že pak valná řada členů odsouhlasí cokoliv. A zase opět neberte to ve zlém, chci jen drobné zlepšení, nikoho tím nechci napadat. Co se týká mého občasného omluvení. To že se omlouvám není způsobeno tím, že si netrvám na svých názorech, ale tím, že mě vadí, že bych mohl někoho svými výrazy neprávem poškodit. A promiňte mi ale nevidím na tom nic špatného. Pokud Vám tím způsobuji nějaké trauma tek se Vám omlouvá. Není to můj cíl. Snad jsem vše vysvětlil a nebo se ptejte na cokoliv budete chtít. Rád odpovím, pokud budu umět. Ještě jsme ve své kandidátce zmínil něco čemu se dá ve zkratce říkat funkce ombudsmana. I to bych rád zřídil aby člen a i třeba nečlen se měl kam odvolat v případě že se cítí poškozený rozhodnutím moderátorů či třeba vedením. Všechno to co jsme nastínil bych rád řešil, pravda je taková, že na to abych to mohl dělat nestačí být zvolen, ale získat pro svoje nápady i následně ostatní ve vedení což je daleko těžší než kdyby tato funkce byla volena zvlášť. Někdy se mi to zdá až nemožné. Ale přes to věřím, že když dobře zvolíte celé vedení a když bude šance abych ho přesvědčil, že to není nic jiné než zlepšení, tak by se to mohlo podařit. Snad to nebude bráno jako nějaká agitace. Myslel jsem to pro mnohé jako vysvětlení. Děkuji Upraveno 14. červen 2015 uživatelem MotoMoto Citovat
punkac Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Hmm, klobouk dolů pane.... Teď už jen pežot klub přejmenovat na federativní republika bláznů. Bueme si volit El Presidenta, Ombudsmana, vládu, předsedu vlády, senát.... Ach jo, proč se vždycky někde vyloupne nějakej magor, co tu pohodu, ke které sem povětšinou utíkáme ze všedního opruzsvěta, musí v ramci konání "dobra" překopat v ten stejnej balast, kterej nám život otravuje normálně hodně dlouho jsem toto nepoužil ale Citovat
Almanil Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 Milane, jenže Tvá "podpora" srazů, které zrovna nepořádáš, je v podobě házení klacků pod nohy. Jenže kdo nezažil neuvěří a nechá se snadno ovlivnit. Chápu to dobře, že MilanF1 např. Vám při posledním Libereckém srazu házel klacky pod nohy? Citovat
agresssor Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 2motomoto: Takze proste chces club chces ridit neco jako malou firmu. A dale budeme mit zastupce ombudsmana pro pripad nepritomnosti a take sekretarku, protoze on nebude zvladat administraci. PROBER SE, tohle je zajmove sdruzeni, cim vice lidi a funkci pridas tim vetsi bordel tu bude. Prijdes mi jako Babis, ten ma uplne stejny predstavy jak ty.... Citovat
MotoMoto Odesláno 14. červen 2015 Autor Odesláno 14. červen 2015 Je zvláštní jak někteří vědí jak já chci něco dělat. Nemyslím si to. Nesouhlasím. Chci dál aby spolek byl spolek. Nic víc k tomu nemohu říct. Ale to stejně nezmění vaše názory. Ale já je chápu. Prostě vždy se najdou lidé, kteří chtějí aby to bylo jinak. Rozhodně se ale nesnížím k tomu abych jejich názory takto komentoval. Pochybuji že bych se choval jako Babiš, to bych byl více oblíbený. Citovat
agresssor Odesláno 14. červen 2015 Odesláno 14. červen 2015 ale prezentujes se tu uplne stejne jako on..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.