Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

ZDRAVIM.POPROSIM VSETKYCH KTORY MAJU 2.1TD NECH MI NAPISU DO KOLKO SA IM DA VYTOCIT TEN MOTOR.JA SA NEMOZEM DOSTAT NA 4000 OTACKY NA PIATOM STUPNI.A TO MA MAT MAX VYKON PRI 4300 OTACKACH.RYCHLOST MAM TAK MAXIMUM 180KM/HOD.

Odesláno

Ahoj, já to do čtyř točil snad jenom jednou, Nejvíc mě to táhne od 2500 do 3000 otáček. V rozmezí turba. A maximálku mám 190 km/h. Víc mě to nešlo. Jestli to má nějakej omězovač nevím. Na otáčky jsem nekoukal. Ale těch 130 - 150 to jede v pohodě.

Odesláno

Taky jsem jestě nezkoušel jít přes 4000 otáček,tak nevím,jak by byl ochotný do toho jít.

Ale chci se zeptat, na 5 rychl.st. : 2100 ot. 100km/h, 3000 ot. 140 km/h.

A jak to točí vám?

Odesláno

Ja to mam podobne.A uz som siel 195km/hod.Teraz to chcem dat nacipovat +27koni a spotreba sa troska tiez znizi.Neni to ziadny velky zasach do auta len sa preprogramuje ECU.Stoji to 250 eura a 2roky zaruka.

Odesláno
Původně zaslal: Angus

Taky jsem jestě nezkoušel jít přes 4000 otáček,tak nevím,jak by byl ochotný do toho jít.

Ale chci se zeptat, na 5 rychl.st. : 2100 ot. 100km/h, 3000 ot. 140 km/h.

A jak to točí vám?

jojo zhruba tak nějak se to pohybuje jak píšeš

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Původně zaslal: astley

2000otacky/100km 3000otacky/140km

Neblbni, násobek musí sedět. Anebo že by tak kecal tachometr?

jakej nasobek, vztah mezi otackama a rychlosti a jejich narustem rozhodne neni linearni, takze nemuzes s nejakym nasobkem pocitat, navic tachometry docela kecaji se zvysujici se rychlosti. Napriklad u meho tacho se lisi rychlost az o 12km/h ( tacho 150km/h - GPSnavigace 138km/h )

Odesláno

Ale mezi otackama a skutecnou rychlosti snad je linearni, ne?:D

Vzdyt je to jen soukoli, takze nulove rychlosti motoru musi odpovidat nulova rychlost jizdy, a to pri jakemkoli prevodovem stupni. (Leda ze bys drzel spojku, ale to uz je debata o necem jinem:aut)

U automatu to muze byt jinak, tam je skluz v hydrodynamickem menici, takze tam nemusi (a asi ani neni) linearni zavislost mezi otackami motoru a rychlosti vozidla

[upravil dne 23.11.05 P607Olda]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...