Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdarec ajťáci, dneska mi opět přitelkyně na jednu smsku odepsala ,,proč mi to zase posíláš dvakrát ?" není to poprvé a párkrát se to odeslalo i třebas 5x. V odeslaných mám 6zpráv, ve vyučtování na vodafonu mam taky 6 sms ale jelikož přítelkyni dorazila sms 2x tak by mělo být 7smsek ale právě že není ... tak mě zajímá jaký to má duvod ?

Odesláno

Neřeknu ti přesně jen pricipiálně, pokud přijímací telefon nepotvrdí, třeba z důvodů špatného signálu řádné potvrzení zprávy tak jí systém zkouší poslat znovu. A může k tomu dojít, ale mělo by se to účtovat jen za jednu SMS

Odesláno

jojo pravě se mi to nikdy nepodařilo přesně ověřit protože to byla třebas sms na konci učtovacího období a ja pořádně nevěděl kolik sem jich poslal, tak sem to dneska zkontroloval a sedí to 6smsek jsem poslal a 6 jich mam na učtě díky :)

Odesláno

Máš O2 a IPhone? Ptám se proto, že bývalý kolega měl přesně tuhle kombinaci a když odpovídal na SMS, tak přišla za 3dny a pro jistotu 7x :D

Odesláno

Vodafone a mám xperii :D ..u o2 sem byl dřív asi 6 let pak jsem si pořídil paušal u vodafonu a o2 jsem zrušil 

Odesláno

Dělá to jen přítelkyni a nebo ti to hlásil někdo jiný. Někdy pomůže výměna SIM. Obrátil bych se na operátora.

Odesláno

Princip sms:

Napises sms, v telefonu mas nastavane sms centrum sveho op.sms odejde do sms centra kde je nasledne dorucovana prijemci v urcitych cyklech.pokud prijimajici telefon odpovi zpetne smsc chybou i s tim , ze tu sms obdrzi , tak smsc o tom ale nevi a dorucuje to do te doby mwz telefon prijemce odpovi , ze sms obdrzel.v 99% je to chybou sw telefonu.kdybys nyl.u o2 tak bych ti to zkontroloval.takhle nic

Odesláno

Taky mě občas příjde SMS vícekrát.Extrém byl,když přišla stejná SMS 15x během 5ti minut.A naopak je mě občas vytýkáno,proč posílám sms 3x.Čím to je nikdo nezjistil.Operátor T-Mobile,mobily různých značek a systémů.Asi baba na ústředně špatně přepojila "banánky" :D :D :D

Odesláno

Hodne se to deje u telefonu s androidem.nekdy staci promazat vsechny konverzace nekdy musis vydrzet x-dni nez sms vyexpiruje.

Hodne si lide stezuji na bankovni sms nedochazi nebo pozde.primarne z RB.alr zase opet je chyba telefonu a stim ani op nic neudela.

Odesláno

Okrem chyby vo firmware v priatelkynom telefone (docasne pomaha restart), by som to skor videl na nejaku aplikaciu tipu  Free SMS sender, Handcent sms, Tajm, Batstat... robia to prevazne widgety.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...