Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý deň.mám Peugeot 307 2.0hdi 66kw.

Mám problém pri státí cez noc mi ráno vypisuje economy móde...raz za čas mi pri startovani odpoji baterku zhasnú kontrolky proste celá palubovka.vypnem kľúč A naskočí alebo zase zhasne... Alebo po naštartovaní zhasne motor.

Odesláno (upraveno)

skontroloval by som silove kabely kostru ci je poriadne priskrutkovana(na motore alebo karoserii podla toho kde ju mas) ,plus kabel na startery a na poistkovke to nemoze len tak samo zhasnut  vsetko off

Upraveno uživatelem krtek 2
  • O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Řekl bych na 99% špatná baterka...to samý dělalo na 406 2001 na displeji economy mod motor nešel nastartovat a když tak hned zhasl po výměně baterie OK navíc  to dělalo i to že třeba po zamknutí kdy v autě bylo všechno vypnuté se rozsvítil sám displej a a pohybovali se ukazatelé otáček a rychlosti i s touto hláškou což bylo docela zajímavý ale byla to jen špatná baterie :)

Upraveno uživatelem Nick406
Odesláno (upraveno)

Možná chyba v ukostření  :myslim nebo ještě zkontrolovat svorky na baterii a nejednoduší by bylo zkusit dát tam jinou baterii a je pak hned jasno.

Ale vzhledem k tomu že naskakuje economy mod který přeruší spotřebiče před vybitím baterie si myslím že je slabá za jízdy se trochu dobije proto občas jede ale přes noc se zase vybije a pak to nejede zkusil bych jinou baterii a pak se ukáže v případě že to zase bude dělat tak hledat chybu jinde ale myslím že za zkoušku člověk nic nedá a je to nejednoduší varianta prozatím.

Upraveno uživatelem Nick406

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...