SisakT Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Dobrý deň.mám Peugeot 307 2.0hdi 66kw. Mám problém pri státí cez noc mi ráno vypisuje economy móde...raz za čas mi pri startovani odpoji baterku zhasnú kontrolky proste celá palubovka.vypnem kľúč A naskočí alebo zase zhasne... Alebo po naštartovaní zhasne motor. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 tak eco mod muze zpusobovat cokolivtreba neoriginalni radio - alarm atd.to ze nejde nastartovat delala zatim vzdy bateriea to ze motor chcipne po startu muze byt uplne neco jineho Citovat
SisakT Odesláno 6. červen 2015 Autor Odesláno 6. červen 2015 Rádio originál... Auto bolo otočené na strechu... Bez akého poškodenie elektrického vedenia Citovat
krtek 2 Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 asi mas malo stavy premeraj tu baterku rano kolko ma voltov Citovat
SisakT Odesláno 6. červen 2015 Autor Odesláno 6. červen 2015 Preto pri startovani všetko zhasne A vypne motor? Citovat
krtek 2 Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 (upraveno) skontroloval by som silove kabely kostru ci je poriadne priskrutkovana(na motore alebo karoserii podla toho kde ju mas) ,plus kabel na startery a na poistkovke to nemoze len tak samo zhasnut vsetko off Upraveno 6. červen 2015 uživatelem krtek 2 Citovat
Edison Odesláno 6. červen 2015 Odesláno 6. červen 2015 Ať i někdo pomůže změřit napětí baterie při startování. Pak to sem napiš. Taky by to moho dělat některé ze základních ukostření. Citovat
Nick406 Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 (upraveno) Řekl bych na 99% špatná baterka...to samý dělalo na 406 2001 na displeji economy mod motor nešel nastartovat a když tak hned zhasl po výměně baterie OK navíc to dělalo i to že třeba po zamknutí kdy v autě bylo všechno vypnuté se rozsvítil sám displej a a pohybovali se ukazatelé otáček a rychlosti i s touto hláškou což bylo docela zajímavý ale byla to jen špatná baterie Upraveno 3. červenec 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Almanil Odesláno 3. červenec 2015 Odesláno 3. červenec 2015 I to vypínání po startu by mohla způsobovat baterie. Citovat
SisakT Odesláno 6. červenec 2015 Autor Odesláno 6. červenec 2015 Bol trošku kľud.včera pri startovani asi 7krat všetko zhaslo ako keby som odpojil baterku.potom naskocil A to už problém nebol. Citovat
Nick406 Odesláno 6. červenec 2015 Odesláno 6. červenec 2015 (upraveno) Možná chyba v ukostření nebo ještě zkontrolovat svorky na baterii a nejednoduší by bylo zkusit dát tam jinou baterii a je pak hned jasno. Ale vzhledem k tomu že naskakuje economy mod který přeruší spotřebiče před vybitím baterie si myslím že je slabá za jízdy se trochu dobije proto občas jede ale přes noc se zase vybije a pak to nejede zkusil bych jinou baterii a pak se ukáže v případě že to zase bude dělat tak hledat chybu jinde ale myslím že za zkoušku člověk nic nedá a je to nejednoduší varianta prozatím. Upraveno 6. červenec 2015 uživatelem Nick406 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.